Тонирани стъкла на Е-36

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Старата Дрифтачка
Детайли за колата: При изключено ASC колата се превръща във кола от старата школа (старата Дрифтачка)

Re: re

Мнение от S.D.W » 22 Окт 2007, 22:12

SkyWalker написа:От трите пантички ако не са ел. :idea:
какви пантички колега?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw e46 330xi Touring
Мечтае да кара: S50B30 мурбо...

Мнение от FlippeR » 22 Окт 2007, 22:43

Позагледай се в задните прозорци и ще намериш :) Свалят се без проблем, ако си решил да затъмняваш е проста задължително да ги махнеш и да лепиш на спокойствие :winky:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от k_remi » 22 Окт 2007, 23:04

Когато се слага фолио най-добре е да се свали стъклото , но гледай да го направи човек който разбира (даже температурата е от значение , защото се мокри , а ако стъклото ти е нагрято мже да стане фал...).Ако се постави качествено не е възможно да се нацепи или намачка.Избелява след доста дълго време а драскотините се появяват от -1) шпакличката с която се лепи самото фолио - за да ги няма е по-добре да е гумирана :2)при бърсане на стъклото.
Айде акко някой си е затъмнявал стъклата чрез опушване или по-друг начин да каже как е :confused:

Е46 Fanatic
Аватар
Детайли за колата: При изключено ASC колата се превръща във кола от старата школа (старата Дрифтачка)

Мнение от S.D.W » 22 Окт 2007, 23:09

FlippeR написа:Позагледай се в задните прозорци и ще намериш :) Свалят се без проблем, ако си решил да затъмняваш е проста задължително да ги махнеш и да лепиш на спокойствие :winky:
като се пробвах да и сложа фолиото пантите ги откачих обаче не стана трябва да се свали лайсната ама ненам как се маха!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 23 Окт 2007, 18:08

Гледам , че говорите предимно за монтажа на фолиото, а не споменавате последващият монтаж на стъклата. Един колега, който скоро не е писал тук при нас така отиде в Кобрата , с американското фолио, всичко като си му е реда, свалят му джамовете, лепят и дотук всичко хубаво, надират фолиото при монтажа на прозорците(колата е седан), той се ядосва казва им да свалят всичко и вече не ще да чуе за фолио.. 8)
И аз съм фен за задните джамци ,но това сваляне на стъклата винаги ме е спирало.
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
Мечтае да кара: bmw x5 '11

Мнение от don_mimo » 23 Окт 2007, 20:19

аз аз :)
готино изглежда ма големи професионалисти го слагат и ...
знам 4е некаде в софия правят фолио на лимузини скапи и луксозни автомобили и ги лепят с инфра4ервени лачи или не6то подобно слагат хубаво фолио и струва около 250-300лв за всички прозорци ... но тук софиянци нека да потарсят и да разпитат
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Коцето » 24 Окт 2007, 17:35

аз миналата седмица си затъмних двете задни странични и фронталното срещу скромната сума от 70 български лева и няма точки няма драскотини много съм доволен :) срещу още 30 в събота ще затъмня и предните странични :) :) като е правено с хубавото (американското фолио)
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен.

Изображение

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 24 Окт 2007, 21:12

Брат, гледам че учиш в МЕИ-то - и аз също ;) Ако искаш ми се обади през деня по време на някоя почивка и ще ти обясня някои неща 8) - телефона ми е 0885880893 - Митко ;)
Изображение

Е46 Fanatic
Аватар

Мнение от S.D.W » 24 Окт 2007, 23:47

SuPeR_FLY написа:Брат, гледам че учиш в МЕИ-то - и аз също ;) Ако искаш ми се обади през деня по време на някоя почивка и ще ти обясня някои неща 8) - телефона ми е 0885880893 - Митко ;)
ok

ентусиаст
Аватар

Re: отг

Мнение от GVT » 25 Окт 2007, 13:17

vesko4114 написа:Купете си американско фолио, в едни метални цилиндрични кутии, мисля, че 17-18лв беше.Става мн добре, не избелява, запазва добрата видимост отвътре навън, изобщо доста +ове в сравнение с пазарското от 5лв ролката.Има също така фолио за бусове, което е мн по твърдо и изобщо не се драска, то също е около тия пари.Въпрос на вкус, а и не е без значение кой ще го лепи....

Е те тва точно е минало покрай америка.
Истинското фолио е на 3М, LLUMAR и Madico,другото е компромис ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: м50б20

Мнение от Deadgame » 27 Окт 2007, 2:42

Стаклото няма нужда да го махаш можеш и на място да го лепнеш фолиото но ако ще слагаш фолио не слагаи наи тъмното ито на задните странични стъкла защото вечер се кара отвратително с това фолио .По добре даи 100 тина лева и да ти ги тонират в някоя фирма там качеството е 100 % и няма да я имаш тая грижа с ограничената видимост нощно време.

Поздрави 8)

Предишна

Назад към E36