М3 по Шоу Руум по bTV
Модератор: Общи модератори
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Опитвам се да ти кажа както го казах поне 100 пъти до сега
Туртурело и другия там НЕ СТАВАТ ЗА ВОДЕЩИ
толкова ли е трудно да се проумее или понеже всичко останало с което се е захванал се е получавало супер трябва сега да се правим че не виждаме ?
П.П а ти стигна ли там за кадето беше тръгнал може би ?
толкова ли е трудно да се проумее или понеже всичко останало с което се е захванал се е получавало супер трябва сега да се правим че не виждаме ?
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
MaXimal написа:Icco® написа:
Сещаш ли се ква е разликата между М3 струващо ~200 000, което е на някви мижави километри и твоето Е36 за 2-3 хиляди на около 200 000 километра?
Не разлика няма !!
Както на мене ми е скъпа Е36-цата
Така на него му е скъпа м-ката
както аз съм си отделил от бюджета да речем пари за Е36 така и той за М-ка така че в някакво ниво нещата са съпоставими
Темата поридобии груб селски характер така че спирам до тук !
- speedmaster
- "Баба Яга" Склад
-
MaXimal написа:Сещаш ли се ква е разликата ?
Ц!?

кажи ни ква е !
тука се събрахте отбор професори се такива дет са мега карачи с ебаси колите
айде светнете ни как се прави
КАК?
всеки си има некви занимания и среща секви бг трудности
но не всеки реве по форума
ЛЕЛЕ КОЛКО СТЕ ПРОСТИ...
ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО Е ТРУДНО...
СА БИХ ВИ КАЗАЛ ,АМА НЯМА....
ТАМ ДЕТО СТЕ ТРЪГНАЛИ ...ЕХЕЕЕЕЕ
ехеееее ...кво ?
кажете тука нещата които неможете в ефир или пред жените си или ебали го там където не можете да си казвате некви неща дето много ги вдевате ...
се си мисла че ще се намерят хора да подкрепят една хубава идея
стига да я има
ама към момента поне аз не я виждам
виждам некви братчедски селски свади и мрънкания
ма мое да съм недикел

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Ехее изчетох всичките 5 страници докато включа кой-кой е,и разбера за какво става въпрос
Мене пък водещият ме кефи,не тоя сухия дето се возеше отпред,а пича дето караше М3-та,и мисля че ако всичко зависеше от него,щеше да го направи така както му харесва не него,и съответно щеше на хареса и на всички недоволни които се изказаха преди мене.
Евала на пича,че пише и обяснява как стоят нещата,а не се покри след някой критични коментари в темата!
Както се казва в Враца, ВАЖНОТО Е ДА ВРЪВИ СЕКСУ,другото ще се оправи само

Мене пък водещият ме кефи,не тоя сухия дето се возеше отпред,а пича дето караше М3-та,и мисля че ако всичко зависеше от него,щеше да го направи така както му харесва не него,и съответно щеше на хареса и на всички недоволни които се изказаха преди мене.
Евала на пича,че пише и обяснява как стоят нещата,а не се покри след някой критични коментари в темата!
Както се казва в Враца, ВАЖНОТО Е ДА ВРЪВИ СЕКСУ,другото ще се оправи само

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
ще мога да си купя м-ка и ще рева за някви гуми,ми за мен ще е чест да си предоставя колата,за тв предаване!(с някви по-ефтинки гуми може да се обуе и да бъдат пръснати и задължително от компетентен шофер...
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Icco® написа:Опитвам се да ти кажа както го казах поне 100 пъти до сега
Като не стават и ти си толкова компетентен и разбираш от телевизия направи си твое предаване да те видиме колко струваш.

така че защо очаквате това предаване да е само за маняци и всичко да е обяснено като за професионални състезателиTurturelo написа:Чичковците и лелките са важните, защото са масата ... а на тях им харесва и това е добре за телевизията и съответно за нас! Такъв е живота ... за съжаление!

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
..ти ли клатиш или клати баса 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
Icco® написа:Опитвам се да ти кажа както го казах поне 100 пъти до сега
така е, аз не съм отрекъл ... опитах се да обясня как стоят нещата. Сега ще ти предложа нещо на теб - правим едно предаване с теб като водещ и твоята кола - ок? Аз ще извадя лично парите да платя труда на операторите, след което ще те пусна теб във форума ... не по националната телевизия, но във форума, за да го гледат всички и да ти направят ревю! Защото видимо са ти ясни нещата и със сигурност ще се справиш по-добре. Освен всичко останало колата ще е твоя, ще си и свикнал и няма да има проблем да си скъсаш гумите, ще направим ефектни кадри, ще обясниш всичко каквото знаеш за него, ще караш и ще говориш. Ще видим какви шеги, акцент, визия .. абе водещ ще си.
Относно сравнението на Е36-цата с Е92 М3 е толкова абсурдно, че просто не се сещам как да го коментирам. Ти или не мислиш с главата си или толкова си си изкривил душата, че няма накъде.
Пак предлагам - дайте ми едно М3 без да се притеснявам да го карам... кой ще си даде колата да направим читаво предаване? Ама не кола за 3000 лв., на която гумите и струват 50лв. парчето, ами кола за над 100 000лв. поне, да я караме на врати яко, ако я изтървем .. изтървем .. има каско.
Чакам предложения .. Виктор Gazzzar си даде неговата кола преди време .. Хлъзнахме я два пъти и съм сигурен, че го заболя сърцето, както мен ме болеже като му хлъзгах неговата кола. ЕВАЛА БРАТ'ЧЕД! Даде ми я, защото ми е приятел и го помолих за услуга, защото представителството нямаше налична Е90-ка за тест драйв. Айде следващия ... ?
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!

Колега Turturelo, случайно да имаш линк към предаването с на Gazzar е90-ката, че търся го и немога да го намеря.

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Icco® написа:petio_petiov написа:Ае айде и аз да се включа щото мноо тъпизми се изписаха![]()
(един вповече)Личи си, че много хора са на сериозна възраст ама не им личи,знае ли някой как ти поверява некой автомобил за толко пари и ти ше го караш като твоята барака за 2000 бона(образно казано)>Тъпо е че карате човека да ви се оправдава,но истината е че повечето от нас нема си купат никога тая кола и само ше спамят о компа.Предаването не чак толко лошо,но винаги ше има кво да се желае
Не си прав защото явно не си разбрал основното което намекваме!
За справка погледни поста ми по горе или на кинга
относно даването на коли мога да ти уверя че съм си давал Е36-цата на човек да дрифти с нея и си я взех чак като замириса съединителя без нищо да му кажа та еквивалента е горе долу еднакъв
имам пари за Е36 карам го и го поддържам този който си е дал м3-ката и той си е направил някаква преценка все пак но както ти казах темата не е основно за колите а за селското представяне !
Е бате с тва изказване направо се изложи.
За дрифтовете напълно не си прав. В градски условия толкова, още повече с кола, която не е тест-автомобил, а е на някой. Аз съм гледал един друг брой на същото предаване, в което водещия караше една кола (неква странна спортна кола с двигател от Е46 М3) ОБАЧЕ НА ПИСТА и не беше като да не може да я кара.
Всички сте едни дрифтъри, че напрао се късате.... защо продадох тдс-а, че такива ми бързи като тебе ми беха много големи пациенти по завоите... сега вече не ми е интересно, че конете са по-близки

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Гост
-
пак почетох и мнението ми е,че колегата Туртурело не трябва да взима присърце всяка критика навътре ,а трябва да погледне на казаното от различните хора с малко....как да го кажа...да открадне от идеите и настроенията им! не е начина да кажеш:айде кат си толко по-дОбър ела ти го напраи...!!! щом си решил да го правиш-приемай и критиките и похвалите,но най-важното !!! извличай ползата от тях,за да може след време да казваме на дивана пред децата: кой бе...!?! тоя дет води тва супер-известното предаване по тиливизора ли-па аз с него съм си говорил у форум!!!
не се сърди-хората си имат нагласи,сравняват с тва,което могат и естествено винаги ще има недоволни от нещо! ти си земи акъла от тва дет говорат,за да стане предаването по-гледано и тачено па кат мине време-събирай и жъни!!!
не се сърди-хората си имат нагласи,сравняват с тва,което могат и естествено винаги ще има недоволни от нещо! ти си земи акъла от тва дет говорат,за да стане предаването по-гледано и тачено па кат мине време-събирай и жъни!!!
А, бе кво го нападате Icco не мога да разбера?! Не той е с претенциите, че прави предаване за автомобили все пак!
Ако го влечеше и имаше възможност и знание можеше и да се справи нали така!? Вижте го с какво се занимава, запознайте се с труда му и тогава му скачайте! Като всички гледаме Владо от сумати време по телевизията, нормално е да имаме мнение и свободно да го изразим във форум, на който това е идеята все пак! Не бъдете като коне с капаци! Казах го по-горе и пак ще го кажа, защото явно не сте обърнали внимание! Като няма време пари и въобще възможности да направи нещо като хората, да не го прави!
Хептем на селски сбор го обърнахте вече тука .... Тоя прав, оня крив .... всеки си има мнение и трябва да се съобразяваме с него! И мен не ме кефи, че Владо ми мяка "по телевизора", ама си трая нали така?! Айде стига повече безсмислени спорове .... Семкаджийска история ....

_!_
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Space написа:А, бе кво го нападате Icco не мога да разбера?! Не той е с претенциите, че прави предаване за автомобили все пак!Ако го влечеше и имаше възможност и знание можеше и да се справи нали така!? Вижте го с какво се занимава, запознайте се с труда му и тогава му скачайте! Като всички гледаме Владо от сумати време по телевизията, нормално е да имаме мнение и свободно да го изразим във форум, на който това е идеята все пак! Не бъдете като коне с капаци! Казах го по-горе и пак ще го кажа, защото явно не сте обърнали внимание! Като няма време пари и въобще възможности да направи нещо като хората, да не го прави!
![]()
Хептем на селски сбор го обърнахте вече тука .... Тоя прав, оня крив .... всеки си има мнение и трябва да се съобразяваме с него! И мен не ме кефи, че Владо ми мяка "по телевизора", ама си трая нали така?! Айде стига повече безсмислени спорове .... Семкаджийска история ....
Чакай малко бе ти пък кой беше че ще казваш какво да се прави и какво да не се прави и дали някое предаване да върви или да не върви. И какво казваш че си траеш като това е незнам кой поред твой пост в тая тема. На това ли му викаш траене. Като не те кефи че някой ти мяка по телевизора, защото разбираш ли ти говориш най-перфектния български от всички в България, ми не гледай предаването. Някой да те кара насила? И тоя иссо ли е какъв е идея си нямам, и ти голям капацитет се извади, от всичко разбираш, и автора на темата и той, всичките кой от кой по-големи разбирачи, и разбира се най-големите карачи, та коментирате кой как карал. Нали съм ви гледал като сме ходили на витоша, когато ходихме на плана миналата зима, кво стана Дилян кара най-отпред на врати и отзад си върви колона и секи кара едва едва щото го е страх да не земе да изпусне колата и да отиде в мантинелата. Кой точно бяхте вие че да съдите кой може да води предаването и кой не може? Да си хейтър е най-лесно това всеки го може, ама да се опитваш да правиш нещо въпреки трудностите който нашата държава ти поставя, това вече е друго. Вие не сте нищо повече от хейтъри защото освен да плюете по форума и да обяснявате какво може и какво не, друго полезно нищо не правите!

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae