Yes, FERRARI взе и двете титли !!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 22 Окт 2007, 0:18

те traction-а ще го махнат, но това важи ли за launch control-а, което е съвсем друго нещо ?

чесно казано на мен хамилтън не ми беше симпатичен, защото прекалено много говореха за него. в крайна сметка софтуера го предаде :mhihi: ? страшна работа... но наиситна логиката си каза думата.

... и да видим новия сезон, ще може ли да притесним двата най-добри отбора най-накрая или ще почиваме на стари лаври.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 22 Окт 2007, 0:20

Хамилтъъъъъъъъъннн... :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Най-великия е!!! Мразя Мерцедес, но няма пилот който да кара толкова агресивно. Аз съм влюбен в стила му на каране. Колкото и да изостава има хъс да се бори и да мачка. На кой му стиска да прави такива ненормални изпреварвания. Нали е мъжки спорт. Той е най-големия мъж там. Ферари имаха изключителна тактика на старта, няма такава тактика. Спряха Хамилтън в началото още. След това как се прееба шибания болид. Айде кажете ми. На мен акъла не ми го побира. Прецака се и изведнъж се оправи. Е мама му стара как все на него бе. Как? Той е пилота, който тоя сезон доказа най-много, че заслужава титлата, а накрая жалкия му отбор не му го позволи. За мен той е велик, не гледам на него като член на Макларън, гледам на него като на Луис Хамуилтън-един велик пилот... :!: :!: :!:

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 22 Окт 2007, 0:27

И аз съм съгласен ,че тактиката на Ферари беше нещ овпечатляващо на старта! Да успееш хем да блокираш другите,хем да не ги изпуснеш пред тебе с такава скорост е нещо адски трудно!На екрана изглежда лесно,но всъшност е ужасно трудно да го сметнеш ,точно ...! хамилтън все още не е дорасъл според мен де за изключителен пилот! Изпусна си нервите на старта,после пак сбърка,а тва е до липса на опит! Нека момчето покара още известно време и сигурно като Кими,въпреки тъпият отбор на Макларън ще успее да стане световен!Дотогава ,обаче има още да учи от батковците,защото едно е да правиш ненормални изпреварвания с лека кола,а друго да издържиш на натиска и да успееш ,а не да изпуснеш завоя!

Потребител
Аватар

Мнение от LiX » 22 Окт 2007, 0:31

WilliamsF1Team написа:Хамилтъъъъъъъъъннн... :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Най-великия е!!! Мразя Мерцедес, но няма пилот който да кара толкова агресивно. Аз съм влюбен в стила му на каране. Колкото и да изостава има хъс да се бори и да мачка. На кой му стиска да прави такива ненормални изпреварвания. Нали е мъжки спорт. Той е най-големия мъж там. Ферари имаха изключителна тактика на старта, няма такава тактика. Спряха Хамилтън в началото още. След това как се прееба шибания болид. Айде кажете ми. На мен акъла не ми го побира. Прецака се и изведнъж се оправи. Е мама му стара как все на него бе. Как? Той е пилота, който тоя сезон доказа най-много, че заслужава титлата, а накрая жалкия му отбор не му го позволи. За мен той е велик, не гледам на него като член на Макларън, гледам на него като на Луис Хамуилтън-един велик пилот... :!: :!: :!:

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Според мен няма какво толкова да се чудиш защо се прееба болида на Хамилтън :mhihi: По същата логика защо на Кими се прееба окачването в последната обиколка на Нюрбургринг преди няколко години... то отговора е пределно ясен. МакЛарън може да правят бързи коли но не и надеждни ;) По-скоро чудо е че Хамилтън въобще завърши :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 22 Окт 2007, 0:33

LiX написа:
WilliamsF1Team написа:Хамилтъъъъъъъъъннн... :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Според мен няма какво толкова да се чудиш защо се прееба болида на Хамилтън :mhihi: По същата логика защо на Кими се прееба окачването в последната обиколка на Нюрбургринг преди няколко години... то отговора е пределно ясен. МакЛарън може да правят бързи коли но не и надеждни ;) По-скоро чудо е че Хамилтън въобще завърши :mhihi:

Искам да си сложиш ръката на сърцето и да ми кажеш наистина ли мислиш, че това е случайно, а не дело на екипа... :?:

А защо тогава Хамилтън не завърши 6-ти... :?:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 22 Окт 2007, 0:35

След две години никой няма да пита защо и как....важното е кой е шампиона за 2007ма!!! Тва целят всички там! Рон Денис си пробутваше протежето целият сезон,но накрая не се получиха нещата,щото Алонсо е ясно ,че няма да изпълни никаква заповед от бокса! Ферари го изпълниха перфектно със забавянето и Маса пусна Кими без да има основания да ги глобяват!Тва е положението!!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 22 Окт 2007, 0:39

Тактиката, всичко е в тая тактика. Ф1 отдавна не е това, което е било едно време, когато аз просто съм гледал някакви коли. Яд ме е, че най-добрия на пистата (без никакъв спор) беше той. Наистина ли мислите, че Макларън не могат да измислят тактика, която да им донесе поне 5-то място. Е айде стига. Просто не са се постарали, защото не дават всичко за да бъде шампион Хамилтън... ;) Абе изобщо долна работа... Жал ми е, защото ако аз полагам тези усилия и накрая някой ги секне ще ми се иска да го залича най-малкото...

Потребител
Аватар

Мнение от LiX » 22 Окт 2007, 0:40

SKISA написа:След две години никой няма да пита защо и как....важното е кой е шампиона за 2007ма!!! Тва целят всички там! Рон Денис си пробутваше протежето целият сезон,но накрая не се получиха нещата,щото Алонсо е ясно ,че няма да изпълни никаква заповед от бокса! Ферари го изпълниха перфектно със забавянето и Маса пусна Кими без да има основания да ги глобяват!Тва е положението!!!!

Прав си, Хамилтън от всякъде се опитаха да го побутнат напред, ту МакЛарън, ту ФИА, ама не успяха :lol: Все пак не е имало британски шампион от титлата на Деймън Хил.

Потребител
Аватар

Мнение от LiX » 22 Окт 2007, 0:43

WilliamsF1Team написа:Тактиката, всичко е в тая тактика. Ф1 отдавна не е това, което е било едно време, когато аз просто съм гледал някакви коли. Яд ме е, че най-добрия на пистата (без никакъв спор) беше той. Наистина ли мислите, че Макларън не могат да измислят тактика, която да им донесе поне 5-то място. Е айде стига. Просто не са се постарали, защото не дават всичко за да бъде шампион Хамилтън... ;) Абе изобщо долна работа... Жал ми е, защото ако аз полагам тези усилия и накрая някой ги секне ще ми се иска да го залича най-малкото...

МакЛарън опитаха тактика, като направиха 3 стопа за Хамилтън, но уви беше не успешна. С такова изоставане това си беше логична тактика но не сработи. Това е положението!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 22 Окт 2007, 0:45

LiX написа:
WilliamsF1Team написа:Тактиката, всичко е в тая тактика. Ф1 отдавна не е това, което е било едно време, когато аз просто съм гледал някакви коли. Яд ме е, че най-добрия на пистата (без никакъв спор) беше той. Наистина ли мислите, че Макларън не могат да измислят тактика, която да им донесе поне 5-то място. Е айде стига. Просто не са се постарали, защото не дават всичко за да бъде шампион Хамилтън... ;) Абе изобщо долна работа... Жал ми е, защото ако аз полагам тези усилия и накрая някой ги секне ще ми се иска да го залича най-малкото...

МакЛарън опитаха тактика, като направиха 3 стопа за Хамилтън, но уви беше не успешна. С такова изоставане това си беше логична тактика но не сработи. Това е положението!

Не мисля, че това беше най-правилната тактика, а и аз и ти знаем, че имаше как да се забавят пилотите преди Хамилтън така че да ги застигне...

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 22 Окт 2007, 0:46

Макларън е вложил сума ти пари и време в реализирането на Хамилтън като пилот!Разбирам ги и е нормално да натискат за него,но на мен това не ми харесва и спорта губи от това!!!Спортът губи и от наличието на Бърни,щото корпоративните интереси играят водеща роля пред това кой е по-добър пилот!Щото в крайна сметка изравняват колите,правят кви ли не маймунджалъци ,за да сме пред екрана и да гледаме освен колите и пилотите и рекламите по тях,ма то си има некакъв предел и ако дребосъка си мисли ,че от корпоративна гледна точка ще е мноо интересно догодина да сложи некой китаец да е шампион ,щото има вече много жълти да гледат формулата просто не е познал....!Ше му излезе крива сметката-залагам квото кажете...!Тоя спорт е с традиции в Европа!Аз гледам формула от 20 години!Жълтурите и неграта ,па и индийците са седнали пред телевизор преди 5-6 години и той иска да стане чудо!!!Е нема да стане!

Потребител
Аватар

Мнение от LiX » 22 Окт 2007, 0:48

WilliamsF1Team написа:
LiX написа:

Не мисля, че това беше най-правилната тактика, а и аз и ти знаем, че имаше как да се забавят пилотите преди Хамилтън така че да ги застигне...

МакЛарън са си правили сметки, със сигурност знаят по-добре от нас. Колко риск са поели и дали е оправдан може само да гадаем.. не винаги нещата се получават както искат.. иначе спорта нямаше да е толкова интересен :)

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 22 Окт 2007, 0:52

Тва беше единствената правилна тактика след като стана проблема с колата-да се опитат с по-лека кола да ги задминава като спрели и да пробва да навакса изоставането ,но просто не им се получи!Както обикновено не се получава като поемеш голям риск! За нещастие на Макларън на Ферари им се получават нещата от одста време насам-най-вече като бяха тандем Шуми и Рос Браун! Шуми ми е изключително антипатичен,но не мога да не призная ,че в тандем с Рос бяха най-добрите тактици....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 22 Окт 2007, 0:57

Прави сте наистина...Не сме ние тези дето да коментираме тактиката.

Аз мога само да кажа само, че това е велик спорт, получи се добър сезон и едно прекрасно последно състезание. Да им е честита титлата на Ферари, а на Хамилтън му пожелавам успех догодина... :idea:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от NStorm » 22 Окт 2007, 1:37

Само едно мога да кажа: Алонсо вън от Макларън! НЕ го искам тоя в моя отбор! В него няма дух, няма желание за борба! Освен да мрънка, можеше и да опита поне да се бори днес с фераритата. За мен Хамилтън заслужава поздравления, зашото в дебютния си сезон сътвори история и от този сезон именно това ще остане! Наред с титлата на Райконен (който уважавам, щото до миналата година ми беше любимия пилот) и всичко което постигна Люис, също ще се помни! Малшанса му попречи да постигне истинското геройство!
Обаче за мен, Хамилтън е бъдещето на формулата и тепърва ще гледаме много негови успехи!
21/02/08...speechless

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата