Yes, FERRARI взе и двете титли !!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kal » 21 Окт 2007, 21:48

100% е имало договорка че така да се получи, яд ме е че така прецакаха Хамилтън :(
Иначе Кими си заслужава титлата, все пак 2 пъти преди му се изплъзваше
Хамилтън догодина е шампион :lol:

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 21 Окт 2007, 21:54

fossa написа:
Enslaving_Lecher написа:С равен брой са - по 4, но Хамилтън има повече 2ри места и подиуми.
Браво на Райконен, Маса и Ферари! Догодина ще са много силни! Дано и БМВ са по-добри от Макларън :bchug: :twisted:

Е добре де ако е така както казваш
що алонсо не отби от пътя и да не завърши
по този начин хамилтън ставаше 6-ти
и с оглед на класиранията от преди тва и равният брой точки
той щеше да е световен шампион.
къде баркам?щото има нещо да не стане така
тва ако бяха Ферари веднага го правиха ама тоа тъпанар що не се метна некъде лекичко и малкото негърче щеше да е първи и меката пишка щеше да хапне бахура :mhihi: :mhihi: ама Фераритата са маймуни и затва са шампиони пък мойте Макларани понеже са големи гяволи ядоха чокъра :mhihi: даим е честита на червените титлата...а негърчето ще ги опраи догодина и то бързо :!:
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от rosen.kolarov » 21 Окт 2007, 21:56

Ей хора бъдете реалисти, защо си мислите, че Макларън другия
сезон ще е толкова добър отбор. Помислете за удара, който му
нанесоха от ФИА, а сега нямат и световен шампион от където
щаха да дойдат кинти. Та с така намаления бюджет, мисля че
ще имат доста проблеми за другия сезон, което означава проблеми
и за Хамилтън ... но нека изчакаме времето ще покаже :winky:
Изображение

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 21 Окт 2007, 22:02

rosen.kolarov написа:Ей хора бъдете реалисти, защо си мислите, че Макларън другия
сезон ще е толкова добър отбор. Помислете за удара, който му
нанесоха от ФИА, а сега нямат и световен шампион от където
щаха да дойдат кинти. Та с така намаления бюджет, мисля че
ще имат доста проблеми за другия сезон, което означава проблеми
и за Хамилтън ... но нека изчакаме времето ще покаже :winky:
мисля че Макларън имат доста солиден бюджет след което не виждам пречка за спечелването на шампионата догодина..ми помислете само за момент че Хамилтън беше провел едно нормално състезание без инциденти ..некакво си 3-4 место..ТОГАВААА :?: :?: :?: :?: ми радвайте са(е на шанса ви който беше 10% за шампион..а ние с нашия малшанс :confused: :confused: амии догодина-живот и здраве..и не забравяйте че догодина са без тракшън контрол а Ферари се славят с най добрия :shock: :shock: :shock: ми сега :mhihi:
Изображение

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 21 Окт 2007, 22:02

мисля, че има е време на тъпите макларъни да си намерят читави конструктори и механици, т'ва днеска с Хамилтън беше 'баси тъпотията.. :evil: ..ся изключваме факта, че той е 2ят В ИСТОРИЯТА на Ф1, който се е разбивал в бокса но... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kal » 21 Окт 2007, 22:04

най много ме е яд че разкатаха фамилията на Макларън с тия наказания и щуротии а ферари както винаги са подпирани от ФИА

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 21 Окт 2007, 22:08

kal написа:най много ме е яд че разкатаха фамилията на Макларън с тия наказания и щуротии а ферари както винаги са подпирани от ФИА
винаги от години съм бил от макларън..Кими ми беше любимецо момента в който премина в отсрещния полюс--от тоа момент не мога да го понасям нооо ...все пак караха много стабилно -перфектни тактики -отлични автомобили--а кво напраиха мойте любимци-скандали.нелепи отпадания ами кво да говорим :!: ТИТЛА СЕ ПЕЧЕЛИ С пОСТОЯНСТВО :( :( :( тва е истината :!:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 21 Окт 2007, 22:13

кои каквото и да си говори КИМИ е Нумбер Уно ... а оная маймуна да ходи да бере банани че нещо у магазина са свършили а ми се ядът много :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ако ако ако ... да ако маймуната не караше с 2 коли в 1 можеше и да нема грам шанс и ако Кими беше завършил сички състезания и АКО не им беха объркали гумите как Уж ФИА беха забравили да ги предупредят ... много АКО .. важен е крайния резултат ;)
Изображение

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 21 Окт 2007, 22:15

Възхищавам се на търпението ви да изглеждате Формула 1 състезанията :) Но се чудя защо обсъждате кой какво и как, при положение, че аз стискам палци единствено и само на нашия отбор :D
BMW only!

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 21 Окт 2007, 22:18

bam-bam написа:кои каквото и да си говори КИМИ е Нумбер Уно ... а оная маймуна да ходи да бере банани че нещо у магазина са свършили а ми се ядът много :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ако ако ако ... да ако маймуната не караше с 2 коли в 1 можеше и да нема грам шанс и ако Кими беше завършил сички състезания и АКО не им беха объркали гумите как Уж ФИА беха забравили да ги предупредят ... много АКО .. важен е крайния резултат ;)
тоа ПУЩИНЯК докато е там БЪРНИ ли къв беше--ферари ще са толерирани отвсякъде :!: :!: :!: :!: да иба и педеруга да вземе да се маха да гледаме истинска формула :!:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kal » 21 Окт 2007, 22:25

Хамилтън не е маймуна а си е доста кадърен, със сигурност ще стане велик пилот, просто още е много млад. И Бърни и Ферари са шит :evil:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от McClane » 21 Окт 2007, 22:36

Еее, време му беше на Кими да стане шампион :lalala:
Не съм фен на ферари,ама се редвам,че Кими стана шампион а не някой с мерцедес :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '96 Е34 tds touring Individual
Мечтае да кара: E34 M5 Touring

Мнение от exvitermini » 21 Окт 2007, 22:36

Ferrari Forever 8)

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 21 Окт 2007, 22:39

Само немога да разбера, защо толкова плюете по Хамилтън, тома е един от малкото хора, които за толкова кратко време, показва толкова много хъс, потенциал и реализация. Просто недоумявам :roll:

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 21 Окт 2007, 22:43

sonny написа:Само немога да разбера, защо толкова плюете по Хамилтън, тома е един от малкото хора, които за толкова кратко време, показва толкова много хъс, потенциал и реализация. Просто недоумявам :roll:
Сонка мерси братле за думите :yes: :yes: :yes: печелиш три фанти и чифт бърнаутки-размер по желание :!: :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата