Откраднат касетофон

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: в шоуто на тройките

Откраднат касетофон

Мнение от swh_bmw » 21 Окт 2007, 18:25

Здравейте,
Вчера са разбили прозореца и са ми откраднали касетофона в Младост-3. Марката е NEO CMC-3600 TV с дистанционно. Бях го купил от съфорумец. На основата едно от металните клипсчета(крачетата) е счупено, от пред погледнато е най дясното. Ако някой забележи че се продава такъв касетофон някъде, нека да ми драсне едно редче ще съм му благодарен(има и други белези от който мога да разбера да ли е моя) даже и касетофона ще подаря.
Поздрави

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 21 Окт 2007, 20:38

наркоман бе бате кой ще направи труда да открадне нео?ако ходи на заложна къща ще му счупят главата с него :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 21 Окт 2007, 22:14

шанса да го намериш е близо до -0 ;)
кофти нема смисал да се косиш
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: в шоуто на тройките

Мнение от swh_bmw » 21 Окт 2007, 22:16

не съжалявам за касетофона толкова от колкото проблема сега че да търся стъкло и да губя време със застрохователите, от друга страна цялата седалка се е намокрила от снега вчера, бе кофти работа. Тъкмо си мислех че грабежите са намаляли, миналата седмица откраднаха един служебен citroen berlingo който го откриха тунингован peugeot partner, в петък гепиха един лаптоп от работата пак и днеска това, направо ужас. Май работим за наркоманчета само. :(
Поздрави

Назад към Извън Темата