Трябват ми 1-2 стари игрички.
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Трябват ми 1-2 стари игрички.
Трябват ми една - две стари игрички, които да мога да си кача на компютъра и да си джиткам в малкото свободно време, което остава. Някой може ли да каже от къде да си сваля и директно ли тръгват например GTA (Grand Theft Auto), NFS някоя от сериите, или нещо подобно... Не съм фен на стратегиите и ще се радвам ако имам няколко от изброените игри на компа за да мога да разпускам с тях като ми изпуши главата в работата 

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Имаш ли интернет, на кой доставчик си? Свали си от DC++ (ако имате), замунда.нет, някой друг торент или датата?
Иначе тръгват веднага щом сложиш крак-че, т.е. заместиш оригиналния стартов файл на играта с модифициран такъв. GTA e правилен избор, точно като за твоето мото - "ше прая квот си искам бе, ей!"
Иначе тръгват веднага щом сложиш крак-че, т.е. заместиш оригиналния стартов файл на играта с модифициран такъв. GTA e правилен избор, точно като за твоето мото - "ше прая квот си искам бе, ей!"

BMW only!
- X-citer
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
amd написа:DC++
замунда.нет
торент или датата
крак-че
стартов файл на играта
Пичага, аре да си говориме на Български

Изброените неща са ми толкова ясни както на циганин Браиловата азбука

- Новини
-
- X-citer
-
Щайгата ми е убава. Лап топ е и го купувах наскоро за торба и половина пари. По принцип всичко би трябвало да тръгва на него.

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Любо щи ги намеря и щи ги запиша тия,ма вътпроса е кога да ти ги дам.Аз утре заминавам на Ботевград и ще съм си тук в четвъртак,Само във вторник ще се върна за сбирката и в сряда сутрина пак заминавам,така че вариянт е да ти ги дам във вторник или след четвъртак 

Tux0 Ca !

- X-citer
-
Ако не успея да дойда във Вторник ги дай на Милко и той ще ми ги предаде, а пък като се видиме или като минеш през ресторанта ще черпя и ще те науча на една игра в която аз съм много добърSpUd3r написа:Любо щи ги намеря и щи ги запиша тия,ма вътпроса е кога да ти ги дам.Аз утре заминавам на Ботевград и ще съм си тук в четвъртак,Само във вторник ще се върна за сбирката и в сряда сутрина пак заминавам,така че вариянт е да ти ги дам във вторник или след четвъртак

- speedmaster
- "Баба Яга" Склад
-
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- amd
- клавиатурен мунингист
-
Aбе айде аз да ти ги запиша, даже повечко игри ще ти метна, че в ресторанта чувам е интересно
Иначе това е добра идея - във Вторник ще ги връчим дисковете на Милко и той ще ти ги даде. Само после да се справиш с инсталацията на игрите.

BMW only!
- KickingKing
- ентусиаст
-
NFS 2 SE е мега яка. Аз още си я пазя и не иска мноо ресурси. Другото е Grand Prix сериите в зависимост до коя версия ще ти тръгнат, но всичките са много добри и занимателни.
Отделно за спорт може си намериш футболи, хокеи, баскети и кво ли не
Отделно за спорт може си намериш футболи, хокеи, баскети и кво ли не

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
speedmaster написа:X-citer написа: ще те науча на една игра в която аз съм много добър
![]()
![]()
4X100 с прескачане на маси

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Hastalavista
- Е21 fanatic
-
Scott написа:speedmaster написа:X-citer написа: ще те науча на една игра в която аз съм много добър
![]()
![]()
4X100 с прескачане на маси![]()
![]()
.... и секви такива олимпийски дисциплини

- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
- amd
- клавиатурен мунингист
-
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2