Въпрос за продажба на BMW 320i Touring >?????
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Въпрос за продажба на BMW 320i Touring >?????
Значи колеги искам да продам BMW 320i Vanos 96г .... колата е с следните екстри .... Борд-компютър,Шпер-Деференциял(колата е в много добро състояние,след пълно обслужване е),Двузонов-климатроник,Ел.Пакет,Лети джанти,сензор за дъжд,Xenon ..... Абе абсолютно сички екстри дето могат да се набутат у тая кола ги има ... Моля понеже само BMW-та са ви на главата дайте ми експертна оценка .... ????
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
еми баце даи снимка,цена такива подробности
и само сензора за дъжд неми е познат
иначе това си е перфектната семеина кола знаеш ли колко пъти ме гледат комби такова,отзад детското столче ама после чуват шестака как се отдалечава набързо

иначе това си е перфектната семеина кола знаеш ли колко пъти ме гледат комби такова,отзад детското столче ама после чуват шестака как се отдалечава набързо
Еми колега за съжаление колега ако може снимчици утре ... но на външен вид е много добра син цвят е .... Но въпроса ми към вас е всъщност за колко ще я оцените защото аз вообще си нямам на представа защото ми я подариха .....
П.П Иначе сензора за дъжд изпълнява функцията като завали автоматично да ви се включат чистачките .....

П.П Иначе сензора за дъжд изпълнява функцията като завали автоматично да ви се включат чистачките .....

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
аха не знаех че Е36ците имат сензор за дъжд
иначе ако сичко е ок по колата от 6хил. нагоре,не знам виж в мобилето подобните коли по колко са абе щом е подрък свиркаи си и кажи каде ги раздават тея подаръци дееба да се наредим и аз

иначе ако сичко е ок по колата от 6хил. нагоре,не знам виж в мобилето подобните коли по колко са абе щом е подрък свиркаи си и кажи каде ги раздават тея подаръци дееба да се наредим и аз
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Такова Е36 със абсолютно всички екстри още не съм виждал
Ще чакам снимки с нетърпение.
Ел седалки ,ала бала АСЦ+Т и тн. я ги зиброй да видиме какво има.
Иначе ей така без да съм го виждал ако е в добро състояние 8-9000лв.
На първо четене.

Ще чакам снимки с нетърпение.
Ел седалки ,ала бала АСЦ+Т и тн. я ги зиброй да видиме какво има.
Иначе ей така без да съм го виждал ако е в добро състояние 8-9000лв.
На първо четене.

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
vlado_turbinata написа:Еми на мен ми казаха,че като е Vanus и,че има Шпер деференциял много и качвал цената и та за тва ви питам .....![]()
![]()
Ваноса си е сериен след 92 година

Шпера е ценен само за тея дето знаят какво е това

Така че ако не е със М-пакет и Кожено рекаро и 4 ел стъкла дигитална клима подлакътник ,давай на там какво още има колата

Я дай един ВИН да видиме преди или след фейса ли е?

vld написа:Ваноса си е сериен след 92 година![]()
Шпера е ценен само за тея дето знаят какво е това![]()
Така че ако не е със М-пакет и Кожено рекаро и 4 ел стъкла дигитална клима подлакътник ,давай на там какво още има колата
Еми колега климатика си е двузонов и е дигитален ... и колата си има борд комютър .... самоче салона не е кожен а е от E46 .. но пак е Рекаро .....

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Владо Турбината, ти да се похвалиш или да търсиш съвет пусна темата?
Ако е второто дай вин и снимки и ще ти се каже
Другото всичко са празни приказки
Ако е второто дай вин и снимки и ще ти се каже

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Вина са последните 7 символа от номера на рамата
с тях можеш да научиш всичко за колата естествено ако това което има и е от завода а не слагано допълнотелно някаде си
с тях можеш да научиш всичко за колата естествено ако това което има и е от завода а не слагано допълнотелно някаде си

- svetoslavned
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 83 /2.0d /2006
- Мечтае да кара: M 3
- Детайли за колата: Тайна
Не се сили с цената .До скоро си търсих точно такова и намерих за 5700 Е36 320 ванус със всичките екстри дето ги спомена +променливо окачване разликата е че е 95г. Така че ако ти дават 8000 скачай без да се замисляш.Пропуснах че офертата вървеше и с 4 зимни гуми с джанти. Мисля че обявата стои още в мобилето.
свн
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2