Екстри на 530д
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Екстри на 530д
Ами нормално е да.Аз попаднах на такива екземпляри като например: Е 39 с кожа ,но без подгрев и без ел.стъкла , и на друга Е 39 -ка без климатик , ето с такива врътки. Абе луда работа. Как кола от този клас ,няма да има елементарните неща дори за един Фиат или Алфа , пък били те и за Германия. Да не би на германците лятото да не им е горещо ,или стъклата да ги свалят по-лесно с ръчки?

- Niikoo_1
- младши ентусиаст
-
- Кара: кръгчета
То тия коли като се купуват нови от дилъра, човек може да избере в нея да има какво то пожелае и да си конфигурира колата така, че да има това, което му трябва и това което му е излишно не го поръчва, конкретно при БМВ нещата стоят така.
Кеф му без климатик, но с кожа и люк примерно и разни пдобни шантави комбинации.
Сега при японците, ако искаш ксенон да речем трябва да се отида на по-горния пакет и да вземеш заедно с ксенона един куп неща дето няма да са ти нужни.
Скоро в мобилето гледах чисто ново папджеро 4та генеражия с кожа, но без нищо друго, там където трябва да му е компаса/висотомера има дигитален часовник, там където е мястото за Аудио-та има касетофон.
А колата е чистак бърсак с найлоните.
Просто за различните пазари има различни извращения
Кеф му без климатик, но с кожа и люк примерно и разни пдобни шантави комбинации.
Сега при японците, ако искаш ксенон да речем трябва да се отида на по-горния пакет и да вземеш заедно с ксенона един куп неща дето няма да са ти нужни.
Скоро в мобилето гледах чисто ново папджеро 4та генеражия с кожа, но без нищо друго, там където трябва да му е компаса/висотомера има дигитален часовник, там където е мястото за Аудио-та има касетофон.
А колата е чистак бърсак с найлоните.
Просто за различните пазари има различни извращения

- Kartoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11 535xd LCI
Ееех мъка мъка колко простотия има по тоя свят... Не мога да разбера какъв ненормалник трябва да си за да овапцаш хубавата кола като я поръчаш така ?!?!? Такива хора трябва да се линчуват. Аз ако бях търговец на нови коли и ми дойде един такъв и иска да си поръча такава комбинация ще му обясня, че и Трабант не заслужава и бих го окачил на лампата за назидание !!!

- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Не е истина ,с тази навигация и тези врътки малеееееее,извиняваи колега ама грозна работа ,глава не ми го побира ,ако има начин сменяи ,успех
Нищо лично ,Просто бизнес !
6 мнения
• Страница 1 от 1