Тенекеджийски работи...
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Ramunasz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 90 e30 IS
- Мечтае да кара: 320IS
Тенекеджийски работи...
Първо и най важно....добър вечер/ден на всички
и сега въпросът ми е...трудоемко ли е да се отремонтира вдлъбнатина над задна вежда...щото предния калник ..окей ще го свалиш и ще го изчукаш...ама задния нещо ме съмнява да е доста трудна работа
...питам щото харесах едно е21 в перник...червено 316 щото е малко пари..а за момента толкова ми позволява джоба....ако някои има информация кво що за таз антика да сподели мнение...че аз хубаво ще отида до перник да разгледам ама да знам какво да очаквам
...мерси предварително на отзовалите се
и дано сичко е в изправност с вашите чудовища !!
...доста окаяна изглежда амаааа поне на пръв поглед няма ръжда..макар че аз съм надъхан да стягам някаква е21 тъй че мен с труд не можете да ме изплашите
http://img101.imageshack.us/img101/6424/58898703cb9.png
http://img101.imageshack.us/img101/9046/18697792qf6.png
http://img101.imageshack.us/img101/9140/54602888yg1.png
..като гледам как е запъната с камък на едната снимка..и ми става горе долу ясно за какво иде реч
и сега въпросът ми е...трудоемко ли е да се отремонтира вдлъбнатина над задна вежда...щото предния калник ..окей ще го свалиш и ще го изчукаш...ама задния нещо ме съмнява да е доста трудна работа
...питам щото харесах едно е21 в перник...червено 316 щото е малко пари..а за момента толкова ми позволява джоба....ако някои има информация кво що за таз антика да сподели мнение...че аз хубаво ще отида до перник да разгледам ама да знам какво да очаквам
...мерси предварително на отзовалите се

...доста окаяна изглежда амаааа поне на пръв поглед няма ръжда..макар че аз съм надъхан да стягам някаква е21 тъй че мен с труд не можете да ме изплашите
http://img101.imageshack.us/img101/6424/58898703cb9.png
http://img101.imageshack.us/img101/9046/18697792qf6.png
http://img101.imageshack.us/img101/9140/54602888yg1.png
..като гледам как е запъната с камък на едната снимка..и ми става горе долу ясно за какво иде реч

- speedmaster
- "Баба Яга" Склад
-
зависи за какво я искаш
ако е просто за да се возиш без претенции я виж дали пали поне дали загрява дали спира и дали на 80 км като целнеш дупка нема да се чудят гумите на къде да фанат
ама ако искаш някога да стане кола ,мисля че не е тая от която тряа да почнеш

ако е просто за да се возиш без претенции я виж дали пали поне дали загрява дали спира и дали на 80 км като целнеш дупка нема да се чудят гумите на къде да фанат
ама ако искаш някога да стане кола ,мисля че не е тая от която тряа да почнеш
- Ramunasz
- кандидат ентусиаст
-
ами...обявената цена е 600 лв..ама нали знаете българската работа ква е ..
ще се пазаря ако стигнем до там....иначе била минала ГТП ...което значи че е в движение...и основните неща като спиране и тръгване ги може
...за документацията как стоят нещата не съм питал...с пернишка регистрация си е ...с нови номера...
..аз кола за возене си имам....некъв просташки голф 2ка(...ако не бяха тъмните стъкла отзад нямаше да ме е срам
...ама така го взех ) па и за 300 лв му е сменено каквото се сетите...возим се..
..няква е21 си търся за реставрация....с всичките му неща ...изчукване,кърпене...всичко по техническата част и тн...ама като ми е мерак тва не значи да почна от нулата ..уж гледам да си намеря нещо по прилчино ама па и парите не са много...
гледам всеки ден в мобилето какво пускат...тука гледам някви темички пордава...са даже ще си пусна една и аз па ако върже върже
speedmaster ..викаш не става
...а като си търся ...какво точно да гледам...и случайно да имаш някакви оферти?

...за документацията как стоят нещата не съм питал...с пернишка регистрация си е ...с нови номера...
..аз кола за возене си имам....некъв просташки голф 2ка(...ако не бяха тъмните стъкла отзад нямаше да ме е срам

..няква е21 си търся за реставрация....с всичките му неща ...изчукване,кърпене...всичко по техническата част и тн...ама като ми е мерак тва не значи да почна от нулата ..уж гледам да си намеря нещо по прилчино ама па и парите не са много...

гледам всеки ден в мобилето какво пускат...тука гледам някви темички пордава...са даже ще си пусна една и аз па ако върже върже

speedmaster ..викаш не става

- Ramunasz
- кандидат ентусиаст
-
бре чак па 10-15 бона...се си мисля че като сички около мен са между автомеханици и тенекеджии ще успея да се справя и за по малко
....т.е ще заприлича на хубава и стегната ретро колица
...ама аз първо да я купя па после да я стягам

....т.е ще заприлича на хубава и стегната ретро колица

...ама аз първо да я купя па после да я стягам

- Miler
-
Street Disorder Workshop
-
GRE написа:Само купето е важното![]()
Другото все ще се намери!
определено е така.все още се намират и нови части за наще машини но се иска малко да се поразровиш

- Ramunasz
- кандидат ентусиаст
-

нещо не се намират много

се 1 бентли ще си купувам
бтв нормално ли е да ми обаждат някви цифри от сорта на 2000 лв и горница...тия по новите бмв-та са по толкова

...и тия е21-ци поне да имаха някъв вид а те ръждивии..клекнали...насрана работа
се си мисля че в прилично състояние 1500 МАХ да ми искат
а ти какво искаш ?да е петфектна за 800 лева?
не мога да ги разбера нйакои хора....мислят че те парви са открили топлата вода ха ха ха....на моята 2002 само бойата и е 1000 лева бе момче каде си трагнал с маимуни трици.....за тоя спорт трйабжа освен желание и $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ само за сведение реставрацийата ми е дотук 6000 евра и тряабват поне още 3000 за да сварша с желйазото после салона 2000 .....капиш?
аиде пали голфа
сори ама се нерв
ирах
не мога да ги разбера нйакои хора....мислят че те парви са открили топлата вода ха ха ха....на моята 2002 само бойата и е 1000 лева бе момче каде си трагнал с маимуни трици.....за тоя спорт трйабжа освен желание и $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ само за сведение реставрацийата ми е дотук 6000 евра и тряабват поне още 3000 за да сварша с желйазото после салона 2000 .....капиш?
аиде пали голфа
сори ама се нерв

Машината обича ласка, грижливо ползване и смазка!
- Ramunasz
- кандидат ентусиаст
-
..не,искам да е до 1500 лв в движение без да трябва да и кърпя цялото купе !!!!!
бате нз...пий си хапчетата...
аз не ти говоря за няква перфектната кола без грам ръждица с перфектен салон и двигател...ти мислиш ли изобщо....ставаше дума за това колко горе долу би струвала една е21-ца...която да не е супер разпаднала се и побългарена...
смисъл...по възможност да е с нови номера и да е в движение без да е цялата ръждива...тва за колко милиона евра е според теб...аз ги виждам даже 8000 евра...кво ми се сопваш...
чети па тогава пиши...нервирал се бил...пхах..

бате нз...пий си хапчетата...
аз не ти говоря за няква перфектната кола без грам ръждица с перфектен салон и двигател...ти мислиш ли изобщо....ставаше дума за това колко горе долу би струвала една е21-ца...която да не е супер разпаднала се и побългарена...
смисъл...по възможност да е с нови номера и да е в движение без да е цялата ръждива...тва за колко милиона евра е според теб...аз ги виждам даже 8000 евра...кво ми се сопваш...
чети па тогава пиши...нервирал се бил...пхах..

- Ramunasz
- кандидат ентусиаст
-
Мен па боята ква ще да е ...ако ще перлесцентна да е па ще ми е без пари ...ПРОБЛЕМ ? ....тва му се вика PERSONAL NETWORKING
ремонти по купето пак ще са ми некви смешни пари...тва е ...
...па ти ако искаш къщата си продай и ги вкарай парите в колата...
DONE HERE !
ремонти по купето пак ще са ми некви смешни пари...тва е ...
...па ти ако искаш къщата си продай и ги вкарай парите в колата...
DONE HERE !
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2