Съсипаха ми колата .......
Модератор: Общи модератори
- ivokaza
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 406HDI
Е, хубаво де, ама какво ще ги направят тези стопове и фарове?! Някъде ще ги продадат ли? Да не говорим, че сигурно са маркирани. А и ако си търговец на части и ги вземеш от тях, смееш ли да рискуваш и да ги пуснеш на пазара, при положение ,че може да дойде истинския собственик и да те смели от бой? Дори и случайно!
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Само веднъж някой ще хване едно такова пипливо момченце в действие и тогава то ще го отнесе за всички наведниж...
Съболезнования за машината колега,но,както някой беше казал преди време на TooC00L,важното е ти да си жив и здрав,а пък колата и по-хубава ще си я направиш.
Жалкото е,че това е една мила родна картинка...
АМА как може да има такива шибани касапи,д*** тяхната мама,то както е тръгнало,след време ше влязат през покрива за да ти земат касетофона бе
Съболезнования за машината колега,но,както някой беше казал преди време на TooC00L,важното е ти да си жив и здрав,а пък колата и по-хубава ще си я направиш.
Жалкото е,че това е една мила родна картинка...
АМА как може да има такива шибани касапи,д*** тяхната мама,то както е тръгнало,след време ше влязат през покрива за да ти земат касетофона бе

"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
СОри за колата пич,на мен тая ми е 2-ра Е39-ка която виждам така осакатена..............НО ти как нищо не си чул бре?Гледам строшен е десния джам..........ми тая аларма за какво е,не е ли пискала?
Да предположиме е не е чуствилтелна била.......хубаво ама фаровете без да отворят капака как ще свалят?
Незнам..........дружте си колите под око,не ги зарязвайте на 5 преди от дома ви
Да предположиме е не е чуствилтелна била.......хубаво ама фаровете без да отворят капака как ще свалят?

- guBaHeTo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колкото може
- Мечтае да кара: BMW M5 или M3
- Детайли за колата: 320d, 6 speed, 2003, 150 P.S.
525d LCI
Де.а мамицата им грозна такива дебили ако разбереш кой е след тва го връзваш за теглича и да тича ако не да се влачи отзаде из центъра ще му е "най-добре"
х
И тука ще кажа, това са люлински мангали-наркомани от гетото, само те са способни на такава мизерия. Освен да си пишем имената по лайсните и мигачите и фаровете и по цялата кола/. 

ШЕ РАЗБЕРЕШ!!!

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
meha написа:СОри за колата пич,на мен тая ми е 2-ра Е39-ка която виждам така осакатена..............НО ти как нищо не си чул бре?Гледам строшен е десния джам..........ми тая аларма за какво е,не е ли пискала?
Ако не живееш на 2-рия етаж и не паркираш на 2 метра от блока шанса да чуеш нещо докато спиш е нищожен. Стъклото е счупено последно. Само ще ти кажа - баща ми има такава Primera само че дизел, колата се държи пред блока точно. Ние сме на 5-тия етаж с тераса и зимна градина, дето си стои с отворен прозорец. Значи 2 пъти са и чупили стъклото, 1-вия път на сутринта така го видяхме, 2-рия път баща ми беше буден и на терасата и тогава го чу. Иначе тая аларма е за да спича крадците, нямаш ли pager бараш просто...
- карел
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 D E46
Съжалявам много за колата колега, но какво да се прави, за съжаление и това го има.
Направо като гледам снимките ми се къса сърцето. Това не пожелавам да се случи и на най- големия ми враг.
Направо като гледам снимките ми се къса сърцето. Това не пожелавам да се случи и на най- големия ми враг.