CD в Е 46-проблем
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
51 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- апокалексис
- кандидат ентусиаст
-
CD в Е 46-проблем
здр отново колеги
Проблема е следния: колата ми е с оригинален касетофон,оба4е искам да си поставя CD(CD-то не оригинално) и точно тук е проблема.
Казаха ми че трябвало нещо като адаптер да се закупи или нещо подобно беше,обаче не знам от къде мога да се сдобия с тази джаджа,защото вече не се издържа с тоя касетофон.Ако някой може да помогне с информация да сподели
Предварително благодаря на отзовалите се 

Проблема е следния: колата ми е с оригинален касетофон,оба4е искам да си поставя CD(CD-то не оригинално) и точно тук е проблема.
Казаха ми че трябвало нещо като адаптер да се закупи или нещо подобно беше,обаче не знам от къде мога да се сдобия с тази джаджа,защото вече не се издържа с тоя касетофон.Ако някой може да помогне с информация да сподели

- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
- SPARC0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 335D
- Мечтае да кара: всеки ден различна кола от гаража
- Детайли за колата: 360 к.с.
апокалексис ,значи и аз като теб наскоро имах същия казус.Та възможностите са няколко:
1.Касетка с кабел за МП3 плеар или Cd walkman
2.Устройство за запалката с кабел с четец(Флаш или друг) на честота за радио.По-добре от 1 поради по силния сигнал!
3.Купуваш си лайсна за мястото на оригиналния касетофон.Разпробиваш я за място с големина на стандартен МП3-За сега съм така!!!
4.Купуваш си оригинален BMW cd,kojto e скъпичък,ама ако ми застане по-евтино ще взема такъв
1.Касетка с кабел за МП3 плеар или Cd walkman
2.Устройство за запалката с кабел с четец(Флаш или друг) на честота за радио.По-добре от 1 поради по силния сигнал!
3.Купуваш си лайсна за мястото на оригиналния касетофон.Разпробиваш я за място с големина на стандартен МП3-За сега съм така!!!
4.Купуваш си оригинален BMW cd,kojto e скъпичък,ама ако ми застане по-евтино ще взема такъв

Expect The Unexpected & Everything Is Possible
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
SPARC0 написа:4.Купуваш си оригинален BMW cd,kojto e скъпичък,ама ако ми застане по-евтино ще взема такъв
ако имаш късмет може и евтиничко да ти излезне

имам BMW Business касетофон който управлява чейнджър за 100лв бих се разделил с него

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- апокалексис
- кандидат ентусиаст
-
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ОТЗОВАЛИ СЕ ПО ТЕМАТА
НО ПРОБЛЕМА BЕШE РEШЕН СРЕЩУ 60 ЛВ.И ВЕЧЕ СИ ИМАМ CD В КОЛАТА(КЛАРИОНЧЕ),ОБАЧЕ МЕ ОДРАХА 50 ЛВ. ЗА ТАКА НАРЕЧЕНИЯ АДАПТОР-НИЩО ПОДОБНО,ПРОСТО ЕДНА ПЛАСТМАСА ЗА УПЛАТРНЕНИЕ НА ПРАЗНОТО ПРОСТРАНСТВО 

- апокалексис
- кандидат ентусиаст
-
между другото за да не пускам нова тема някой може ли да каже с какво мога да сваля покритието на лайсните на таблото??искам да си остане черния цвят на пластмасата 

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
апокалексис написа:между другото за да не пускам нова тема някой може ли да каже с какво мога да сваля покритието на лайсните на таблото??искам да си остане черния цвят на пластмасата
Бате не прай глупости

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- SPARC0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 335D
- Мечтае да кара: всеки ден различна кола от гаража
- Детайли за колата: 360 к.с.
апокалексис ,верно са те одрали за тая лайсна.Аз щях за 30 да ти я дам!
За покритието съм съгласен с колегата,обаче ако не ти харесва зарадвай някой с черни такива и направете бартер
За покритието съм съгласен с колегата,обаче ако не ти харесва зарадвай някой с черни такива и направете бартер

Expect The Unexpected & Everything Is Possible
- апокалексис
- кандидат ентусиаст
-
и тоя си проблем реших
то човек като се понапъне малко и всичко става,боядисах си ги тия лайсни в цвета на колата,а именно сребристи получи се много добре а ги пръсках с най-обикновен спрей 

- val
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 M3
- Мечтае да кара: Е46 М3
- Детайли за колата: чудесна :)
- V-max
-
-
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
SPARC0 написа:апокалексис ,верно са те одрали за тая лайсна.Аз щях за 30 да ти я дам!
има ли значение за този адаптер каква марка касетофон ще се слага на мястот на оригинала ?
- V-max
-
-
© написа:не, няма
ако искаш имам един излишен
ами остава да накарам Пайнера да свети червено или нещо подобно

51 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4