Странични огледала?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та
Странични огледала?
След като ми срязаха гумата, пукнаха халогенките, тази сутрин се събудих без странични огледала
За капак на всичко алармата отказа да се включи преди малко, та ако на някого му трябва 318и може направо да идва да го взима...
Споделих си мъката и ако някой може да ми каже къде да си търся огледала (само стъклата) или трябва да си купувам цели, ще му бъда много благодарен

Споделих си мъката и ако някой може да ми каже къде да си търся огледала (само стъклата) или трябва да си купувам цели, ще му бъда много благодарен

Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!
ре
Като за начало се успокой. Отделни стъкла има. Вариантите са: обикновени, тонирани, с две зони, с подгрев и най-скъпите - самозатъмяващи се
Може да последваш подоворката "Всяко зло за добро" и да се Up Grade-неш с ///М огледала

Може да последваш подоворката "Всяко зло за добро" и да се Up Grade-неш с ///М огледала

///M Club Member
- BFM
- младши ентусиаст
-
ffa написа:Белите мигачи там ли са ?
Само те ми останаха

- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
Аз като усъмнах така си взех 2-ра ръка от Симеон за по 20лв. парчето оригинални
иначе доколкото знам са по 30лв.нови

НЕВОЛЯТА УЧИ........

ре
furnata написа:Аз като усъмнах така си взех 2-ра ръка от Симеон за по 20лв. парчето оригиналнииначе доколкото знам са по 30лв.нови
Съвсем не са по 30 лв. нови

///M Club Member
- furnata
- ентусиаст
-
Re: ре
SkyWalker написа:furnata написа:Аз като усъмнах така си взех 2-ра ръка от Симеон за по 20лв. парчето оригиналнииначе доколкото знам са по 30лв.нови
хващаш ли се на бас за един комплект

НЕВОЛЯТА УЧИ........

furnata написа:SkyWalker написа:furnata написа:Аз като усъмнах така си взех 2-ра ръка от Симеон за по 20лв. парчето оригиналнииначе доколкото знам са по 30лв.нови
Да, хващам се:
Това е цената за 1 брой.: Номенклатурен номер : 51168119710
Описание : СТЪКЛО ОГЛЕДАЛО
Ед.цена (с ДДС) : 92.28 BGL
Има наличност
ПП: Кога да се видим, за да си получа наградата

///M Club Member
- furnata
- ентусиаст
-
SkyWalker написа:furnata написа:SkyWalker написа:furnata написа:Аз като усъмнах така си взех 2-ра ръка от Симеон за по 20лв. парчето оригиналнииначе доколкото знам са по 30лв.нови
Да, хващам се:
Има наличност

НЕВОЛЯТА УЧИ........

furnata написа:SkyWalker написа:furnata написа:SkyWalker написа:furnata написа:Аз като усъмнах така си взех 2-ра ръка от Симеон за по 20лв. парчето оригиналнииначе доколкото знам са по 30лв.нови
Да, хващам се:
Има наличност
![]()
![]()
Ти само Дару ли признаваш за магазин
![]()
Казвай кога да те водя да ми купиш един комплект за 60лв.Тоя път загуби юнашката
![]()
![]()
Не пазарувам само от ДаруКар, но държа на оригинала! На колегата все пак са му свили оригинални стъкла, а не ментаци! Най евтиния вариянт на BMW е:
Номенклатурен номер : 51168119161
Ед.цена (с ДДС) : 59.88 BGL
Няма наличност
и то за брой! Каквато и отстъпка да ти направят, едва ли ще е 50%, така, че да те водя аз да ми вземеш едни, за да ги спазаря с колегата, че май му трябват

///M Club Member
- nsbob
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i
Имаш три вариянта ментета (оригинални
) от симеон за по 20 кинта бройката, втора употреба(намират се ужасно трудно), и на семинарията в софия има един майстор който за по 12 лв на бройка ще ти ги изреже по шаблон. Последният вариянт е малко кофти т.к. не са оригинални но поне няма да ти ги свият пак, защото управия с гадовете няма, както и да ти ги сложат ще ти ги свалят, а застрахователите не ги покриват. Като качество третите са доста добри, човека само с това се занимава и не са обикновенно огледало а специално за автомобили намира се тук http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=22880 ... 49_34.y=93
Ако не ти излезе линка, е на Стоян Михайловски отдясно, преди Вапцаров
дано съм бил полезен

дано съм бил полезен
- BFM
- младши ентусиаст
-
nsbob написа:Имаш три вариянта ментета (оригинални) от симеон за по 20 кинта бройката, втора употреба(намират се ужасно трудно), и на семинарията в софия има един майстор който за по 12 лв на бройка ще ти ги изреже по шаблон. Последният вариянт е малко кофти т.к. не са оригинални но поне няма да ти ги свият пак, защото управия с гадовете няма, както и да ти ги сложат ще ти ги свалят, а застрахователите не ги покриват. Като качество третите са доста добри, човека само с това се занимава и не са обикновенно огледало а специално за автомобили намира се тук http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=22880 ... 49_34.y=93
дано съм бил полезен
Благодаря

13 мнения
• Страница 1 от 1