4иста4ки
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
66 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
4иста4ки
Колеги помогнете да си избера 4иста4ки 4е моите ве4е не 4истат .Знам за бош ма искам да питам дали има и по-евтин вариант ако не ше зимам такива.Кажете вие какви слагате

Аз лично сменям чистачки на пролет.
През зимата по стъклото има парчета лед, пясък вдигнат от платното и т.н. и каквито и да сложиш се съсипват за отрицателно време.
Дори ако са ми добри чистачките за зимата пак слагам стари (винаги си държа в багажника тези от последната смяна най-малкото ако някой се сети за добрите стари времена и ми свие тези от стъклото)
Колкото до това какви да са - не се хвърляй на евтини защото гумата от перата не е с добър ръб и само мажат и не чистят а и пластмасовите щипки, които влизат в куките на рамената често са калпави (не по точен размер) и чистачката почва да мърда и да трака при всяко крайно положение от движението по стъклото.
През зимата по стъклото има парчета лед, пясък вдигнат от платното и т.н. и каквито и да сложиш се съсипват за отрицателно време.
Дори ако са ми добри чистачките за зимата пак слагам стари (винаги си държа в багажника тези от последната смяна най-малкото ако някой се сети за добрите стари времена и ми свие тези от стъклото)

Колкото до това какви да са - не се хвърляй на евтини защото гумата от перата не е с добър ръб и само мажат и не чистят а и пластмасовите щипки, които влизат в куките на рамената често са калпави (не по точен размер) и чистачката почва да мърда и да трака при всяко крайно положение от движението по стъклото.
- 7878
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E70
- Детайли за колата: 3.0d "07
Champion и Bosch. Това са марките хубави чистачки. Има ги на повечето бнзиностанции. По-евтините са компромис. А с чистачките компромис не бива. 

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- valeto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- laary
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 91 325d
- Мечтае да кара: Z8
l-s написа:да де пера се тая разбрахме се с хоратаИна4е и моите не стават ма за зимата тия
Клега в ПРАКТИКЕР ива БОШ на 10 лева комплекта . Някакава промоция 50 см. и чистят супер.
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Някой да е слагал Аеротуин на е36-цата http://www.bosch.bg/bg/products/car_equ ... ws_602.htm , предлагат ли се адаптери за нас.. 

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
..........
На първото ми БМВ и на злополучната ми 325-ца бях с Аеротуин на БОШ-Е тва е чистачка-как викаше един приятел пак с такива -"Напрао сУши стъклото..."!
Тва са чистачките колеги-около 70 кинта са, но са мнооого истински! Всичко друго е компромис!!!!
Тва са чистачките колеги-около 70 кинта са, но са мнооого истински! Всичко друго е компромис!!!!
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- emiche
- младши ентусиаст
-
- Кара: го шано
- Мечтае да кара: още по-шано
- Детайли за колата: Излъскан сток
ОК
Аз бръмча с една шано фирма tridon,хамерикански са и са супер на ладата изкараха 2.5 години.Тялото им е изцяло от пластмаса и са много готини и на външен вид,има ги само в едно магазинче на ул. Козлодуй
66 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5