проблеми с предните стакла на бмв 318 ис
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
проблеми с предните стакла на бмв 318 ис
като затварам ватрата не ми се вдига стаклото а остажа малко растояние и по някои пат като го отворя не мозе да се вдигне мозе ли да ми помогнете от какво мозе да е тожа мерси предварително
Ако при отваряне и затваряне на вратите стъклата се движат 10-15 мм. нагоре и надолу а просто не прилепват плътно до рамката е въпрос на регулиране на най-горното положение.
Ако въобще не се движат или понякога не стигат до горно положение е от "комфорт модула" и си трябва диагностика (най-често ресет)
Ако въобще не се движат или понякога не стигат до горно положение е от "комфорт модула" и си трябва диагностика (най-често ресет)
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та
Колеги, имам проблем и понеже не искам да пускам нова тема, ще питам тук. Моля, не ме пращайте по търсачките, вече бях там
.
Вчера ми отказаха ел.стъклата (предните, задните са механични), не светят и бутоните за тях и не мога да разбера кой е бушона за стъклата, ако проблемът е в него. Ако някой знае, моля да каже или да даде някоя идея. Мерси предварително.

Вчера ми отказаха ел.стъклата (предните, задните са механични), не светят и бутоните за тях и не мога да разбера кой е бушона за стъклата, ако проблемът е в него. Ако някой знае, моля да каже или да даде някоя идея. Мерси предварително.
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
BFM написа: Вчера ми отказаха ел.стъклата (предните, задните са механични), не светят и бутоните за тях и не мога да разбера кой е бушона за стъклата, ако проблемът е в него. Ако някой знае, моля да каже или да даде някоя идея. Мерси предварително.
Номер 14 е предпазителя..
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та
Le Transporteur написа:BFM написа: Вчера ми отказаха ел.стъклата (предните, задните са механични), не светят и бутоните за тях и не мога да разбера кой е бушона за стъклата, ако проблемът е в него. Ако някой знае, моля да каже или да даде някоя идея. Мерси предварително.
Номер 14 е предпазителя..
Благодаря !

Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
sttaci написа:плафоните светят като е затворена вратата,каде се намира това пал4е дето от4ита дали е отворена вратата
В палеца, който е на колонката , в него се заключва ключалката..
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
Пробва се като при отворена врата го натискаш с отверка до край - стъклото трябва да се движи.
При мен се беше износило пласмасовото бутонче и по дупките като мръднеше, стъклата се движеха и плафона премигваше все едно че отваряш вратата.
Като/ако ги сменяш не забравяй да очертаеш къде точно са били старите фиксатори че почват едни настройки после ...
И внимавай да не изпуснеш кабела който е закачен че после трябва да разтапицираш колонката да го вадиш
При мен се беше износило пласмасовото бутонче и по дупките като мръднеше, стъклата се движеха и плафона премигваше все едно че отваряш вратата.
Като/ако ги сменяш не забравяй да очертаеш къде точно са били старите фиксатори че почват едни настройки после ...
И внимавай да не изпуснеш кабела който е закачен че после трябва да разтапицираш колонката да го вадиш
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
проблема не е в износване на палчето, а "отслабнала" пружина на палчето. Просто я отваряте малко и спи градО 

15 мнения
• Страница 1 от 1