За или против пускането на халогените когато няма мъгла ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
53 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- snooperchi
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30 540iX
Ау.. на скоро и аз се разминах с такова... ама не ми казаха какво ще бъде.. точки и пари или само едно от 2те? ако земат и точки колко вземат ?Ozir1S написа:И аз съм ЗА карането на халогени, но много лош акт ми написаха заради тях

Абе хора аз попринцип съм против пускането на ненужни ( за момента) допълнителни светлини ( особенно стопа за мъгла).
Но ако ще ги пускате непрекъснато поне ходете некъде да ги регулират като хората а на да ми вадиш очите с халогените и да ми пърлиш веждите с късите, а мен да ме е страх да направя някое по-така движение че като пуснеш дългите и да стана кубе.
Регулирайте си фаровете някъде качествено струва 5лв., а не пред вратата на гаража. Защото е много неприятно некой с криви фарове да е пред/след теб, нали???
Но ако ще ги пускате непрекъснато поне ходете некъде да ги регулират като хората а на да ми вадиш очите с халогените и да ми пърлиш веждите с късите, а мен да ме е страх да направя някое по-така движение че като пуснеш дългите и да стана кубе.
Регулирайте си фаровете някъде качествено струва 5лв., а не пред вратата на гаража. Защото е много неприятно некой с криви фарове да е пред/след теб, нали???
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
БМВ БЕЗ ХАЛОГЕНИ = ЖЕНА БЕЗ ЦИЦИ
аз го знам тоя лаф като:
МЪЖ БЕЗ КОЛА Е СЕ ЕДНО КАТО ЖЕНА БЕЗ ЦИЦИ!

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
Абе като гледам че отговор А (За не виждам без тях) е набрал доста инерция,се чуда на вас кой ви е издавал медицинското като сте си вадили книжка ве

НЕВОЛЯТА УЧИ........

- ~Мишо~
- старши ентусиаст
-
- Кара: видимо доволен
- Мечтае да кара: само за удоволствие...
- Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко
На мен ми се струва че гъзарията натиска копчето на халогените....

- Вот такая жизнь, эх, несправедливая!... Я вам обещаю, проживу её красиво я!
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
Kris написа:Но ако ще ги пускате непрекъснато поне ходете некъде да ги регулират като хората а на да ми вадиш очите с халогените и да ми пърлиш веждите с късите, а мен да ме е страх да направя някое по-така движение че като пуснеш дългите и да стана кубе.
Тук съм изцяло съгласен с теб ...
Не халогените за мъгла са проблем , а нерегулираните фарове които вадят очи ...
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
1. като не виждате си сменете фаровете или на очен
2. 50% от халогените заслепяват, защото са боднати ей така на око - след ремонт или смяна
3. супер ме дразни някакви пълни тъпанари особено вечер да ми карат на халогени осветяващи небето, в такива моменти внезапно започвам да карам на халогени и дълги
моите лично ги пускам рядко да ми помагат в непознати тесни улички да виждам разни кратери една идея по-ясно, но непрекъснато да карам така не го правя, защото не обичам на мен да ми го правят
а за нерегулираните фарове без коментар
2. 50% от халогените заслепяват, защото са боднати ей така на око - след ремонт или смяна
3. супер ме дразни някакви пълни тъпанари особено вечер да ми карат на халогени осветяващи небето, в такива моменти внезапно започвам да карам на халогени и дълги
моите лично ги пускам рядко да ми помагат в непознати тесни улички да виждам разни кратери една идея по-ясно, но непрекъснато да карам така не го правя, защото не обичам на мен да ми го правят
а за нерегулираните фарове без коментар

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Понякога карам с тях само ако е тъмно за да виждам перфектните нашенски пътища. Просто от както изкърпиха асфалта и го натрошиха на буци в 1 счупена шахта пред блока (докато оправят пътищата покрай изборите) и оставиха тази красота без никакво обозначение, видях точно пред нас как 1 passat, явно не беше запознат с пътната обстановка, там просто мина точно със средата през нея и направо се изкърти целия отдолу... Като светят поне такива кратери се виждат по-лесно. Обаче трябва да са регулирани нормално халогените и фаровете винаги.
53 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4