Предлага се работа за неделя (28.10.2007)
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- verter
- Потребител
-
- Кара: A6 3.0 tdi S-line
Предлага се работа за неделя (28.10.2007)
Колеги, работя в Общинска банка и ми съобщиха, че се търсят хора за длъжност "наблюдател" по време на изборите. Работата е супер проста, стоиш и наблюдаваш, дали няма някакви нарушения от страна на изборната комисия.
Не се иска нищо друго!
Общините и района са по-избор, кой където му е удобно, наблюдателите са по двама, може да се сменят, ходят до тоалетна, обядват и т.н.
Заплащането е 40лв на човек. Гарантирано ще се получат.
Трябват ми имена,ЕГН и адрес, които да съобщя.Можете да се свържете с мен на 0888 00 55 37 или на стационарен 943-96-63
Владимир Петров
Не се иска нищо друго!
Общините и района са по-избор, кой където му е удобно, наблюдателите са по двама, може да се сменят, ходят до тоалетна, обядват и т.н.
Заплащането е 40лв на човек. Гарантирано ще се получат.
Трябват ми имена,ЕГН и адрес, които да съобщя.Можете да се свържете с мен на 0888 00 55 37 или на стационарен 943-96-63
Владимир Петров

- Van
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34, М20В25+
- Детайли за колата: Черен
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
само да отметна, за който се навие, да не забрави да сипусне декларация догодина, щото после си ги взимат двойно на който забрави

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
- verter
- Потребител
-
Не се притеснявайте толкова колеги. Може да ми дойдете и на мене на гости, ако искате и нещо ви притеснява.
Общинска банка,ФЦ Орлов мост,бул.Цар Освободител 33.
Там съм!
Адреса ви може да не е пълен, но поне град и район, за да се има предвид, както и телефон за обратна връзка.
Че става въпрос за партия, става, но ще получите и по 40лв за работа, така значение много няма.
Вършиш определена работа - плащат ти за нея.Няма нищо скрито покрито.
Доста хора се записаха вече...
пак ви казвам, ако се притеснявате от нещо, заповядайте в някой от клоновете на банката и питайте.Записването е до понеделник
Общинска банка,ФЦ Орлов мост,бул.Цар Освободител 33.
Там съм!
Адреса ви може да не е пълен, но поне град и район, за да се има предвид, както и телефон за обратна връзка.
Че става въпрос за партия, става, но ще получите и по 40лв за работа, така значение много няма.
Вършиш определена работа - плащат ти за нея.Няма нищо скрито покрито.
Доста хора се записаха вече...
пак ви казвам, ако се притеснявате от нещо, заповядайте в някой от клоновете на банката и питайте.Записването е до понеделник

- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
verter имаш ЛС 

Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- verter
- Потребител
-
Колеги, аз с партии не искам да се занимавам, кой, какво, за кого, честно, не ме интересуват!
Работя в банката и ми е заповядано да търся желаещи.Реших да търся тук, защото съм авто фен.
Работата е напълно чиста и необвързваща. Просто трябва да се съблюдава честното протичане на изборите.
Много хора ме питат как ще се плати, какво трябва да се направи и т.н.
Аз съм просто посредник, идеята е желаещите да се запишат, за да може да се имат предвид и с телефон за обратна връзка да може да им се звънне, тогава може да уточните всички подробности.
Работя в банката и ми е заповядано да търся желаещи.Реших да търся тук, защото съм авто фен.
Работата е напълно чиста и необвързваща. Просто трябва да се съблюдава честното протичане на изборите.
Много хора ме питат как ще се плати, какво трябва да се направи и т.н.
Аз съм просто посредник, идеята е желаещите да се запишат, за да може да се имат предвид и с телефон за обратна връзка да може да им се звънне, тогава може да уточните всички подробности.

p
Много ясно за коя партия, в Общинска банка основния дял го държи Христо Ковачки, значи за неговата партия "Лидер" става въпрос 

- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
МИРИШЕ НА ПИРАМИДУХАВЦИЯ МАЛКО И
после- Търсиха те по телефона.
- Само мен ли?
- А не, споменаваха и твои роднини!

- Само мен ли?
- А не, споменаваха и твои роднини!