За или против пускането на халогените когато няма мъгла ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
53 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Айде мойта тема
..
На анкетата не съм отговарял, просто не видях моя отговор.
Грешен съм ,няма какво да крия, от година и половина с колата не съм карал без халогени
. Скоро, в рамките на два-три дни ме спряха два пъти заради тях ,но евалла на момчетата пуснаха ме, аз специално не мисля че това е най големия проблем по нашите пътища, ама закона им го натяква.Е 36 е доста агресивно със запалени халогени и няма как да ни пропуснат пътните.
Моите са "бетонирани" към бронята повече за фейс(стъклото е в една равнина с бронята) отколкото по точно предназначение и както се каза по-горе светят на грубо 50см. пред автомобила.
Брат ми кара Пунто2 , там трудно ще ме спрат за халогени, не можеш да различиш във фара кое какво е.

На анкетата не съм отговарял, просто не видях моя отговор.
Грешен съм ,няма какво да крия, от година и половина с колата не съм карал без халогени

Моите са "бетонирани" към бронята повече за фейс(стъклото е в една равнина с бронята) отколкото по точно предназначение и както се каза по-горе светят на грубо 50см. пред автомобила.
Брат ми кара Пунто2 , там трудно ще ме спрат за халогени, не можеш да различиш във фара кое какво е.
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
Не карам на халогени щото ми ги откраднаха... писна ми някой да си пазарува от колата ми... Напролет си купувам Опел Корса! Баварката ми я разкостиха тука в София

---
- ceno83
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320D 2001
- Мечтае да кара: M Power
Няма ли някое ченге да си каже мнението ?
,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Цитат
Пуснато на: 17 Окт 2007, 15:02 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
В анкетата трябваше да опростиш отговорите малко...
Аз в повечето случаи карам с пуснати халогени за мъгла , и ето малко причини за това:
1. През деня ги пускам , понеже съм убеден че така съм по видим в огледалата на останалите участници в движението... Убеждението ми е изградено на базата на опита.
2. През нощта пак карам с пуснати халогени , понеже липсата на маркировка и наличието на кратери на пътя ги тълкувам като намалена видимост , а халогените осветяват зоната която ми помага да видя къде е края на платното...
Ще ги ползвам до'кат не ги откраднат
Пуснато на: 17 Окт 2007, 15:02 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
В анкетата трябваше да опростиш отговорите малко...
Аз в повечето случаи карам с пуснати халогени за мъгла , и ето малко причини за това:
1. През деня ги пускам , понеже съм убеден че така съм по видим в огледалата на останалите участници в движението... Убеждението ми е изградено на базата на опита.
2. През нощта пак карам с пуснати халогени , понеже липсата на маркировка и наличието на кратери на пътя ги тълкувам като намалена видимост , а халогените осветяват зоната която ми помага да видя къде е края на платното...
Ще ги ползвам до'кат не ги откраднат

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Моята си я карам вечер и рано сутрин на фарове и халогени!
1.През деня да заслепиш някогос тях ,!! е пълена глупост това твърдение!
2.Вечер по добра видимост и много по красива визия!
Жалко че тъпите куки пишат актове за това един приятел изгоря за мене тва си е чиста гавра,като знаем какви трошки се движат по патищата дето плачат за спиране от движение!
1.През деня да заслепиш някогос тях ,!! е пълена глупост това твърдение!
2.Вечер по добра видимост и много по красива визия!
Жалко че тъпите куки пишат актове за това един приятел изгоря за мене тва си е чиста гавра,като знаем какви трошки се движат по патищата дето плачат за спиране от движение!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Acoto® написа:БМВ БЕЗ ХАЛОГЕНИ = ЖЕНА БЕЗ ЦИЦИ

И аз никога не съм ги спирал. Изобщо копчето седи постоянно пуснато и фаровете пускам ВИНАГИ като се движа.
Често ме спират и ми мъмрят само за тях. Току що на Симеоновско пак ме спряха и пак същите филми да пишем ли да не пишем ли как си с точките уу ааа и ме пуснаха в крайна сметка пак очаквайки да почерпя, ма аз запалих и заминах

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
b2 написа:Acoto® написа:БМВ БЕЗ ХАЛОГЕНИ = ЖЕНА БЕЗ ЦИЦИ![]()
![]()
И аз никога не съм ги спирал. Изобщо копчето седи постоянно пуснато и фаровете пускам ВИНАГИ като се движа.
Често ме спират и ми мъмрят само за тях. Току що на Симеоновско пак ме спряха и пак същите филми да пишем ли да не пишем ли как си с точките уу ааа и ме пуснаха в крайна сметка пак очаквайки да почерпя, ма аз запалих и заминах
значи колко жени без цици има тука

На мен пък вечер са ми вадили очите с халогени! Малко ли са жигулите и голфовете с допълнително слагани халогени .. А я си представете, че всички джипове тръгнат с ловни фарове по улиците шот много им отивало ..... Това, че в БМВ са мислили като са слагали фаровете за мъгла не значи, че всички са го правили и правят. Наистина много красиво седят, но и аз не ги позлвам когато не ми се налага. Най-вече заради тъпите кукери, защото карам с 2 точки 

_!_
- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
значи аз лично не мисля че тези халогени помагат койзнае колко но се пак са в полза и сам за постоянно то им пускане не само за газарията дори и през деня мисля че те просто допалнително концентрирират вниманието и на другите участници в движението и то без даим пречи 

- ceno83
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320D 2001
- Мечтае да кара: M Power
Добре бе не може да няма някое ченге тука с е36... Да напишат тяхното мнение ама реално а не свързано със задълженията им.. Хайде полицай пишете !!
,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."
- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
53 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4