Какви Свещи
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Какви Свещи
Колеги свещите са ми в трагично състояние.Искам да ги сменя възможно най бързо обаче искам първо да прочета няколко мнения.Въпроса ми е каква марка да си купя??? Колицата е E36 320 97г.
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
- betona
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320 96g.
Re: Какви Свещи
go play написа:Колеги свещите са ми в трагично състояние.Искам да ги сменя възможно най бързо обаче искам първо да прочета няколко мнения.Въпроса ми е каква марка да си купя??? Колицата е E36 320 97г.
Най добрите свещи са DENSO IRIDIUM POWER . Ефекта от DENSO IRIDIUM POWER е добра работа на мотора, издържат на силни натоварвания, прави 2500 градуса температура на искрата и по принцип намалява разхода с половин литър на 100 километра.А за сравнение платинените свещи правят по малко от 2000градуса температура на искрата .
За твоята кола свещите DENSO IRIDIUM POWER са IK20 които мога да ти предложа на цена 27лв./бр.
Ако пък не ти се дават пари за DENSO IRIDIUM POWER , можеш да сложиш обикновено DENSO K20TXR на цена 11лв./бр.
Но предвид ефекта от иридиевите които съм ти написал по горе , мисля че инвестицията си заслужава .
- ceno83
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320D 2001
- Мечтае да кара: M Power
денсо или нжк !!! но оригинални че има много ментета
,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
NGK BKR6EQUP са усилените, които се дават по каталог да се слагат. BKR6EGP са нормалните, с които си излиза колата. (ако е с NGK, може и да са БОШ)
Тия се водят SUPER CLASS. DENSO IRIDIUM са модел IK20 и се водят PREMIUM CLASS. Има и NGK PREMIUM CLASS, които са модел BKR6EIX, но са по- евтини от BKR6EQUP, което ми изглежда малко странно, като са все пак по висок клас ама не знам..
Аз лично си поръчах от щатите BKR6EQUP за да съм сигурен, че няма да ги сменям след 3000км.
Тия се водят SUPER CLASS. DENSO IRIDIUM са модел IK20 и се водят PREMIUM CLASS. Има и NGK PREMIUM CLASS, които са модел BKR6EIX, но са по- евтини от BKR6EQUP, което ми изглежда малко странно, като са все пак по висок клас ама не знам..
Аз лично си поръчах от щатите BKR6EQUP за да съм сигурен, че няма да ги сменям след 3000км.
- worker
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E34 525tds
- Мечтае да кара: M3 E30
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Не е баш така и оригиналните BOSH са хубави и Splitfire и Autolite и Champion и много други, Друг е въпроса, че тук трудно се намират истински.
- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
Колега мое мнение е,но най добре си сложи "BOSCH".Е стига да са истински разбира се.
По каталог за твоя двигател ги дават:
"BOSCH' R1.180
F7LDCR/тези са дву/електродни,но пак ти казвам гледай да са читави/оригинални/,защото колегите от Турция нямат почивен ден.
По каталог за твоя двигател ги дават:
"BOSCH' R1.180
F7LDCR/тези са дву/електродни,но пак ти казвам гледай да са читави/оригинални/,защото колегите от Турция нямат почивен ден.

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
- deso
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36
- Мечтае да кара: bmw
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2