Шпионаж
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- Ramunasz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 90 e30 IS
- Мечтае да кара: 320IS
Шпионаж
....добре като никои не си продава е21 цата и не знае негов познат да продава или изобшо да има е21 за продан....нека който е от софия да каже ако знае някъде където има някоя аклулка и да каже къде е пък аз ще издиря собствениците...неска бях при една в редута..ама се оказа че е на 1 жена инвалид...и първо следователно и колата е инвалидна и 2ро не е за продан
...ДНЕС ВИДЯХ една в БАНКЯ...по стария път след прелеза...ако е на някой от форума да каже да не ходя изобщо да питам 

- E-24
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E21
- Мечтае да кара: E21
- Детайли за колата: червена
Здравей, има едно Е21, което се продава на части в mobile.bg , мисля че му пишеше цена от 10 лв и пичът каза, че колата е в движение и по неговите думи всичко й е запазено. Аз му се обадих за салона, но не го питах дали вече е разпродал нещо от нея, предполагам, че ще му иска цифра, защото само отделните части, които продава са над 1000 лева, но като цяла може и да падне ако вече не я е разпродал. A, сега я проверих пак - синя, 318, 78 година, все още е на сайта
Иначе много трудно се намира читава Е21, аз купих моята преди два месеца, но ако я видим ще ти призлее - яко ръжда, седалките са зле, амортисьори, носачи, полуоска, всичко е отишло, но е най-яката мания тази кола, просто няма втора.
Сега се сетих, че има един от форума - Митака май му е ника, който също продава едно червено - мисля, че му искаше 1500 кинта. Май трябва да я има още в mobileto.
Иначе много трудно се намира читава Е21, аз купих моята преди два месеца, но ако я видим ще ти призлее - яко ръжда, седалките са зле, амортисьори, носачи, полуоска, всичко е отишло, но е най-яката мания тази кола, просто няма втора.
Сега се сетих, че има един от форума - Митака май му е ника, който също продава едно червено - мисля, че му искаше 1500 кинта. Май трябва да я има още в mobileto.
едвайсеиено
- KriK4eTo
- младши ентусиаст
-
- Кара: л Е21, а сега Е28
- Детайли за колата: Ниски и бавни.
Тука в русе има една бяла с М10 2.0 с стромберги викат че била 200 коня ,ел стъкла ала бала....ама ДВГ-то е нередовно маи до колкот разбрах иначе купето било изкърпено и боядисано, та ако някои се интересува да ми пише ще разуча кво е що е 

- Ramunasz
- кандидат ентусиаст
-
Тия от мобилето ги знам...а тая синята мислех да и грабна двигателя бил 1.8 перфектен 400 лв...амааа за момента не ми трябва двигател само
...и аз я гледам тая обява и ми текат лигите...ама така като гледам как е почнал да ги изборява кое колко е ...простите ми математически познания показват че ще излезне най малко 1500лв....което не е толкова ако е няка запазена и не е разпродадена все още....
ПС:защо ти е да продаваш на части кола която е запазена и сичко и е наред....нещо ми понамирисва ..иначе обявата я знам ...на смиката е на неква поляна снимана...треа се обадя да проверя
10х много
а за тази от банкя някои позна ли си я ? една сива с лайсна между стоповете ..поне тва запомних докато минавах от там днес
а тая червената я знам
видях я ...аз съм от надежда и тука при нас пред сервиза на АЛИ моторспорт има една златна акулка 1.6 ...ама е доста доста изгнила...уж била запазена за някъв негов познат...пък можело и да стане офертата...ама аз место да чакам отговор си търся нещо...че там през 1 приятел който го мързи да ходатайства за мен...абе сложна работа...
ако някой забележи някъде някое съкровище да драсне
аз ще се разправям :

ПС:защо ти е да продаваш на части кола която е запазена и сичко и е наред....нещо ми понамирисва ..иначе обявата я знам ...на смиката е на неква поляна снимана...треа се обадя да проверя

10х много
а за тази от банкя някои позна ли си я ? една сива с лайсна между стоповете ..поне тва запомних докато минавах от там днес
а тая червената я знам

ако някой забележи някъде някое съкровище да драсне

аз ще се разправям :

- Ramunasz
- кандидат ентусиаст
-
Тия дето са в мобилето ги знам сичките...т.е те са няколко ...аз там следя секи ден какво се появява...има 1 червено е21 от перник и мисля тия дни да скокна ...ма ще го видиме кво е що е
600 лв
ще падне забава докато го спазарим за по малко
и така като го гледам ще е още по забавно докато заприлича на кола...аз бях качил 3 снимки някъде из другите постове
...мисля тая синята дето се продава на части да я проверя утре кво е останало...дане не е разграбена много

600 лв

и така като го гледам ще е още по забавно докато заприлича на кола...аз бях качил 3 снимки някъде из другите постове
...мисля тая синята дето се продава на части да я проверя утре кво е останало...дане не е разграбена много

- Illusion
- Бургаското явление
-
Ramunasz написа:Тия дето са в мобилето ги знам сичките
има и едно baur версия - 12 000лв

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- E-24
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E21
- Мечтае да кара: E21
- Детайли за колата: червена
разбирам те много добре, аз бях в същата ситуация, ходил съм в Обеля, във всички краища на София докато най-накрая взех моята за 500 лева, да не говорим че и тях взех назаем
прав си, че щом я продава на части значи не е както трябва, но нищо не ти пречи да я видиш. Аз към края на седмицата ще отида да видя салона, така че да не излезе, че ти купувам части от колата
Виж, имам друга идея, може да се съберем няколко ентусиасти, да дадем пари за няколко акули и след това да си вземем каквото искаме от тях - на един ще трябва едно, на друг друго
то шега шега, но като гледам че частите практически ги няма, а новите излизат колкото да си вземеш Е46. Представяте ли си след 10 години на какво ще приличат тези коли ? Ужас, тогава ще се наложи да карам по-ново и направо няма да го преживея
Успех с търсене и ни дръж в течение, ако не ти трябва някоя част, свиркай, ще дойда с градския транспорт и ще си я прибера

прав си, че щом я продава на части значи не е както трябва, но нищо не ти пречи да я видиш. Аз към края на седмицата ще отида да видя салона, така че да не излезе, че ти купувам части от колата

Виж, имам друга идея, може да се съберем няколко ентусиасти, да дадем пари за няколко акули и след това да си вземем каквото искаме от тях - на един ще трябва едно, на друг друго

то шега шега, но като гледам че частите практически ги няма, а новите излизат колкото да си вземеш Е46. Представяте ли си след 10 години на какво ще приличат тези коли ? Ужас, тогава ще се наложи да карам по-ново и направо няма да го преживея
Успех с търсене и ни дръж в течение, ако не ти трябва някоя част, свиркай, ще дойда с градския транспорт и ще си я прибера

едвайсеиено
- Ramunasz
- кандидат ентусиаст
-
..еми като си намеря и си я направя ще я карам с 20
за да след 10 години да не седи с няква малка повреда но да не е в движение по простата причина че няма от къде да си земеш части
ахаха ...

- Ramunasz
- кандидат ентусиаст
-
- Ramunasz
- кандидат ентусиаст
-
а тва при вас къде е
мое да го лизнем циганина за някви смешни пари да ми я продаде ...драсни на ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ къде се намира..мерси предварително

мое да го лизнем циганина за някви смешни пари да ми я продаде ...драсни на ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ къде се намира..мерси предварително

13 мнения
• Страница 1 от 1