настройки на климатика
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
настройки на климатика
здравейте,
абе при вас как са нещата с климатроника - в смисъл като врътнете ключа тръгва ли ви автоматично и климатика, въпреки че преди да спрете колата не е бил включен?? колата ми е 99 год. Искам да го махна това, но не знам как. Не знам дали е повреда или настройка за този модел.
10х
абе при вас как са нещата с климатроника - в смисъл като врътнете ключа тръгва ли ви автоматично и климатика, въпреки че преди да спрете колата не е бил включен?? колата ми е 99 год. Искам да го махна това, но не знам как. Не знам дали е повреда или настройка за този модел.
10х
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
не е повреда не се притеснявай
тези които сме със стария климатроник са така
в началото и мен ме дразнеше но се свиква
моя зима лято винаги го карам на 22 градуса само въртя кранчето за топло и студено

тези които сме със стария климатроник са така

в началото и мен ме дразнеше но се свиква

моя зима лято винаги го карам на 22 градуса само въртя кранчето за топло и студено

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
Айде стига бе.За пръв път чувам за подобно нещо че е нормално.Последните ми 7 коли ,всички бяха с климатроници ,но на никоя не се е включвал при стартиране. Незнам може и да не съм прав но мн. се съмнявам да е нормално.GECATA BMW написа:не е повреда не се притеснявай![]()
тези които сме със стария климатроник са така![]()
в началото и мен ме дразнеше но се свиква![]()

какво толкова ви притеснява?
духа много или какво?
моят може да се изключва, но до сега не съм го изключвал
стои постоянно на 20-21 градуса и толкова
нали все пак трябва да вкарва някакъв въздух от вън?
да не би да тръгва и компресора за климатика като дадеш на контакт? това вече би било някакъв проблем
духа много или какво?
моят може да се изключва, но до сега не съм го изключвал
стои постоянно на 20-21 градуса и толкова
нали все пак трябва да вкарва някакъв въздух от вън?
да не би да тръгва и компресора за климатика като дадеш на контакт? това вече би било някакъв проблем

- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
ivoo написа:Айде стига бе.За пръв път чувам за подобно нещо че е нормално.Последните ми 7 коли ,всички бяха с климатроници ,но на никоя не се е включвал при стартиране. Незнам може и да не съм прав но мн. се съмнявам да е нормално.GECATA BMW написа:не е повреда не се притеснявай![]()
тези които сме със стария климатроник са така![]()
в началото и мен ме дразнеше но се свиква![]()
така е даже и при Е39 го има това

преди няколко дена приятел си купи Е39 98г и при него го забелязах това

п.с. не съм сигурен но мисля че може да се програмира управлението на климатроника и да не се пуска при всяко стартиране на двигателя

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
И моя е така... не е много приятно, ама май няма друг начин 

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- val
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 M3
- Мечтае да кара: Е46 М3
- Детайли за колата: чудесна :)
и аз четох, че не било проблем да се препрограмира, но ти трябва лаптоп, подходящата програмка и кабелчето... иначе и на мен ми е така с климатроника, и мен ме дразни, но скоро мисля да се разправя с тази работа 

let the BMW be with you
ами във ръководството за по-новият модел 2001/2 пише, че в ключът се запаметяват тия неща. Чудя се дали наще ключове също помнят. Ако е така може би ще е достатъчно да се пренастрои ключа за колата. Много ме дразни, защото по някога има вътре застоял гаден въздух, който ди духва като пуснеш на контакт. Другото е, че акумулатора когато паля на включен вентилатор се натоварва повече. И най-накрая и аз имам чуството че ще се преебе.
И сега най-големият майтап - като споменах това в КАМОР ми каза приемчика, че сигурно управляващият блок е заминал
. След това му споменах за запазване на настройки в ключа за колата , а той за пръв път бил чувал. Ми колеги такъв идиот не бях виждал
Нека някой ако немри лек да пише тук. Вярно, че не е кой знае какво, но пак дразнещо.

Нека някой ако немри лек да пише тук. Вярно, че не е кой знае какво, но пак дразнещо.
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Дааам и при мойта е така !! И както каза колегата , първоначално вкарва някакъв гаден застоял въздух и малко неприятно ! Са обаче с градусите не знам как беше , мисля че ги запаметяваше , в смисъл ако го оставя на 24 градуса изгася колата и после пак я запаля си държи тия 24 градуса, ама тва с лошия въздух според мене идва от филтрите , точно като я докараха и пуснах климата замисирса на ....... мърша ..
10 мнения
• Страница 1 от 1