Warning! Внимание! БТК ADSL - некоректност и капани

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '96 Е34 tds touring Individual
Мечтае да кара: E34 M5 Touring

Мнение от exvitermini » 18 Окт 2007, 0:00

Единици са доволните от бетека аз знам служители на БТка в моя град, които плащат за интернет на местен доставчик вместо да си ползват техния мизерния нетец !!! За съжаление на много места училища, институции ползват насила БТК, но повечето си имат бекъпче с друг доставчик :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от damianov.GK » 18 Окт 2007, 14:54

Здравейте! :)

Борбата срещу информационното затъмнение относно новите ОУ на БТК продължава.
Платените форуми ни трият ,слагат в "трета глуха" или в черни списъци!
Има нова регистрация на nikola.gk в над 70 от най-четените форуми в БГ ,в които с темата "Знаете ли ,че...?"
се информират потребителите.
Ето и копието:

"От 22.09.2007 година БТК има едностранно променени нови "Общи условия за ползване на услугата БТК-АДСЛ" (ОУ) на сайта си.
Прочетохте ли ги???
Всеки неприел новите ОУ може да прекрати договора си БЕЗ НЕУСТОЙКИ!!!
Трябва само да се възрази писмено в 30 дневен срок (демек до 22.10.2007).
А след 22.10.2007 всички потребите безусловно приемат новите ОУ на БТК. Мърдане няма.
Хора, четете и мислете бързо - НЯМА ВРЕМЕ!!!

п.п. Смяната на доставчик е трудно и неудобно нещо, но ако има нещо по-подходящо от БТК около вас - изберете го!!! Сега му е времето.

п.п2. Поради информационното затъмнение и платената журналистика относно коментираната тема, заостряме вниманието на модераторите,
които са решили да злоупотребят с темата, като я изтрият или сложат в "3-та глуха". След 22.10.2007 г. ще има статистика
за топ 10 най-некоректен форум. който не се полага грижи за информирането на своите потребители и защита на техните права." /край на цитата/

Поради факта ,че времето е ограничено /22.10.2007г.е след няколко дни/ ,а хората се ограмотяват трудно нека всеки,
който е съпричастен към изтънелият бюджет на нашите сънародници ,да помогне и да популяризира тези факти.
1.Може да се регистрирате в познати от Вас форуми и да предизвикате информационна дискусия.
2.Да коментирате с близки и познати и да ги информирате за тяхното право на избор.
3.Да предизвикате медиен интерес ./това е невъзможно обаче,вЕрвайте ми!/ :)

Поздрави и успех на всички !

п.п.Приемам всякаква подкрепа и идеи от съвестни хора ! :)

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 18 Окт 2007, 15:01

damianov.GK написа:...

Koлега ,пак казвам всичко което си написъл е вярно и да наистина договора е малко кофти с тия 2 години и неустойките.
Но всеки сам преценява какво му трябва и за какво го ползва.
Айде със здраве ;)
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от damianov.GK » 19 Окт 2007, 14:15

Здравейте !
Ейййй... това интернета е голяма работа ...голямо чудо ! :) :)
Днес си браузвах и намерих това :

ОТ тук- http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=30627
та тук– http://i.data.bg/07/10/09/599115_orig.jpg

Чест им прави на в."Вяра",че са публикували все пак нещо от случея,но когато ми се
обадиха преди 15-тина дена ,аз уточних ,че чакам да ми се обадят от БТК /за коректност/ и все пак ще правя това

,което искат т.е.събирам фермани документи за ПРЕКРАТЯВАНЕ НАДОГОВОР! :)

В статията пише ,че моят случай е човешка грешка което е АБСОЛЮТНА лъжа ,за да заблуди хората и да си изпуснат

срока,който дефакто изтича днес !
Победиха монополистите! Информационно затъмнение ,"човешки грешки",заблуди ...и срока изтечееее !!!
Браво !!!

Само ,че маркетинга в БТК не знаят и не си дават сметка ,че Българина не можеш току тъй да го смачкаш! :)
Смятам да се свържа с хората от Дупница, наели адвокат за да им подава документи в София и да ги запозная с моят

адвокат ,та след 22.10.2007г. да се обърнем към Комисията за защита на потребителите ,съда,а защо не и някъде по

Европата !Има време да направим план на действие.

Всеки ,който е засегнат от БТК може да ми праща ЛС ...то като плащам на адвокат и водя дело дали ще е за 1 или 100

човека май няма много разлика.Така ,че който има проблеми с БТК и няма пари да ги съди да прати съобщение и ако

случаят е
идентичен няма да има проблем да влезе в заформяващата се вече група. :)

Е това е за днес !

Поздрави и успехи!

п.п.Като си казах "днес" пак се сетих ,че 22.10.2007г./понеделник/ е крайният срок за възразяване срещу ОУ на

БТК.Имайки предвид ,че събота и неделя са почивни дни ,а понеделник може БТК да измислят някой маймунджилъци излиза

,че днес май е и последният ден за хората ,които са решили да изхвърлят АДСЛ-те и да търсят алтернативи!Така си

мисля...

Предишна

Назад към Извън Темата