Как да вдигна малко коне на 316 ??
Модератор: bum_bum
72 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Как да вдигна малко коне на 316 ??
Здравейте колеги... знам че 1-вото което ще ви дойде е чип но нещо не съм фен на чиповете чувал съм че не е хубаво за двигатела... че вдигало разхода и какво ли не.. то естествено че каквото и да направя за да вдигна конете ще ми вдигне разхода но мисля че чипа не е добра идея... ако някой има няква идея моля да я сподели 

- ceno83
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320D 2001
- Мечтае да кара: M Power
събери 1500-2000 лева и си купи 320 

,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."
- Ogi
-
Плевен тийм
-
ceno83 написа:събери 1500-2000 лева и си купи 320
тва е другия вариант но не ми се занимава... по нататак може би

- His Shadow
- младши ентусиаст
-
как ще не е хубаво чипа бре
аз на мойта от как го сложих са родих ръгай чипа спортен филтър присъди и неква турбинка 

- Ogi
-
Плевен тийм
-
mla86 написа:как ще не е хубаво чипа бреаз на мойта от как го сложих са родих ръгай чипа спортен филтър присъди и неква турбинка
е чак турбинка нема нужда

- speedmaniac
- младши ентусиаст
-
За тия 20-30 коня + сложи спортен филтър, спортно гърне (пр. Remus) и ако имаш катализатор го махни. Няма да е голяма разликата, но поне маалко ще епо-добре 

...E36 Rulzzz...
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E
- ceno83
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320D 2001
- Мечтае да кара: M Power
По евтино е с доплащането за 320 повярвай ми !! като мине зимата и аз зимам 320 или 328
,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Колега първо не знам как мислиш да вдигнеш мощността без да повлияеш на разхода
Второ не си мисли, че без сериозна интервенция (инвестиция) ще постигнеш нещо осезаемо - все пак BMW не е проектирано и сглобявано на двора или пред блока, и тези които са го правили смятам, че са помислили как да изцедят максималното от двигателя в рамките на разумен компромис между мощност-разход-живот на двигателя.... и т.н.
Каквото и да правиш ще отидеш в други граници на компромиса и помисли дали си струва
Просто се радвай на това което ти позволява колата и не се мъчи да я направиш нещо което тя по рождение не е
А като ти "отеснее" тази, мисли за друга, която да отговаря на изискванията ти а не за някоя която ще почнеш да преправяш

Второ не си мисли, че без сериозна интервенция (инвестиция) ще постигнеш нещо осезаемо - все пак BMW не е проектирано и сглобявано на двора или пред блока, и тези които са го правили смятам, че са помислили как да изцедят максималното от двигателя в рамките на разумен компромис между мощност-разход-живот на двигателя.... и т.н.
Каквото и да правиш ще отидеш в други граници на компромиса и помисли дали си струва
Просто се радвай на това което ти позволява колата и не се мъчи да я направиш нещо което тя по рождение не е

А като ти "отеснее" тази, мисли за друга, която да отговаря на изискванията ти а не за някоя която ще почнеш да преправяш
- Ogi
-
Плевен тийм
-
tsb_bg написа:Колега първо не знам как мислиш да вдигнеш мощността без да повлияеш на разхода![]()
Просто се радвай на това което ти позволява колата и не се мъчи да я направиш нещо което тя по рождение не е![]()
мерси за съвета но след дълги размишления ( цяла сутрин

- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
- Ogi
-
Плевен тийм
-
Se7ven написа:Аз знам за лепеките от форума, че вдигали 15-20 коня![]()
Ааа и сините пръскалки по 2-3 коняна на цицка.
не бе колега! тва само ако е голф 2....
ако можеше и на бмв... ехееее до сега да съм го накичил... габарити праскалки неони светещи колонки... леле колко коня щях да съм... трябваше да си купя голф 2

- Ogi
-
Плевен тийм
-
Brani написа:а колко излиза подобна инвестиция и колко би вдигнала разхода?
еми.. махане на катализатор със слагане на няква траба или нещо от сорта не повече от 5О лв.
чипа... зависи за колко ще си го намериш... м/у 2ОО-4ОО лв.
спортния филтар... зависи от марката.. има по 45 има и по 145

генерация... по първоначални данни около 1ООО лв.. но със примитивни материали можело да се стигне и до 15О-2ОО лв. за което не съм убеден...
но в момента търся информация за катализатора... дали няма да има някакъв проблем като го махна... компютърни грешки и т.н. моля ако някой е запознат със случея да помогне...
става на въпрос за 316и 98 година... мисля че мотора беше м43 ( абе този с веригата дето е

72 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5