Буилдин процес оф бмв 507
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- KickingKing
- ентусиаст
-
_BoBI_ написа:Kopele dai gi kato link, 4e e*a mamata na cqlata tema тотално....![]()
![]()
Братле знам, че единственото ти занимание на теб е да ядеш... и ти личи да знаеш... обаче другите хора имат и работа и нямат 30мин да си играят за 5 синмки

Кат намеря време ще ги опраа. До тогава - всемете си свястен интернет, аз до сега не съм имал зареждане над 5сек.

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- KickingKing
- ентусиаст
-
Снимките са опавени. Малките са качени в imageshack и би трябвало всички да ги виждате, а като дабъл двойно кликнете върху тях се отваря голямата качена в дата т.е. само от България ще се вижда оригинала.
Днес боядисах рамата, скоростната кутия, двата карбуратора, тромбите, радиатора, некви маркучи и някъв съд... който прилича на разширителния, ама не съм много сигурен.
От ляво: двигателя вече с перка, тромбите, карбораторите, маркуч над тях, ск. кутия.
Над двигателя се вижда радиатора, а горе дясно е вече боядисаното шаси.
Близак план на двигателя:

Днес боядисах рамата, скоростната кутия, двата карбуратора, тромбите, радиатора, некви маркучи и някъв съд... който прилича на разширителния, ама не съм много сигурен.
От ляво: двигателя вече с перка, тромбите, карбораторите, маркуч над тях, ск. кутия.
Над двигателя се вижда радиатора, а горе дясно е вече боядисаното шаси.

Близак план на двигателя:

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- KickingKing
- ентусиаст
-
Вчера имаше малко пречки
Като начало всички знаят какво има четвъртък вечер, за това работих по проекта около час, за което време успях да направя доста поразии
Долната част на купето се боядисаха разни маркучи, но след това боята нещо не съвпадна точно и поправките станаха незадоволителни за мен.
Двата карбуратора исках да ги боядисам по-добре поради което стана едно мазало и при закрепването им към двигателя нещо не стана добре за това ги махнах свалих цялата боя от тях и наново ги боядисах... спокойно за около 4часа
Днес ще ги закрепя за радиатора.
И като го споменах него ако всичко мине добре след монтирането на моторя в коша, ще се слагат маркучите, радиатор, разширителен съд и т.н.
Оп забраих... Вчера скоростната кутия я закачих за двигателя. Придоби готин вид, но ще го снимам, чак като сглобя всите части

Като начало всички знаят какво има четвъртък вечер, за това работих по проекта около час, за което време успях да направя доста поразии

Долната част на купето се боядисаха разни маркучи, но след това боята нещо не съвпадна точно и поправките станаха незадоволителни за мен.
Двата карбуратора исках да ги боядисам по-добре поради което стана едно мазало и при закрепването им към двигателя нещо не стана добре за това ги махнах свалих цялата боя от тях и наново ги боядисах... спокойно за около 4часа

И като го споменах него ако всичко мине добре след монтирането на моторя в коша, ще се слагат маркучите, радиатор, разширителен съд и т.н.
Оп забраих... Вчера скоростната кутия я закачих за двигателя. Придоби готин вид, но ще го снимам, чак като сглобя всите части

- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
KickingKing написа:Вчера имаше малко пречки![]()
Ти поработи и върху колата за да не те бия секи път поне

- KickingKing
- ентусиаст
-
_BoBI_ написа:Ти поработи и върху колата за да не те бия секи път поне![]()
Ходи се перчи в лигата на 316ките

Ех и кога ще се научиш да броиш до повече от едно, за да разбереш, че всички не е едно

- KickingKing
- ентусиаст
-
Е най-накрая двигателя е готов и можете да го видите със скоростна кутия на него, както и карбУУУУраторите:

- KickingKing
- ентусиаст
-

- KickingKing
- ентусиаст
-

- KickingKing
- ентусиаст
-

- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 328i cabrio
- Мечтае да кара: E24 M6
- KickingKing
- ентусиаст
-
BMWACSCHNITZER написа:Ще го припалваш ли скоро тоя V8?
На 12та стъпка съм. Общо са около 60

- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 328i cabrio
- Мечтае да кара: E24 M6
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3