Съсипаха ми колата .......
Модератор: Общи модератори
колега искрено съжалявам за колата , но това безаконие и злоба дето се 6ири из на6та мила родина до такива не6та води А ТЪПИТЕ ТИПОВЕ КОИТО СА ОБЕЗОБРАЗИЛИ КОЛИЦАТА ПРОСТО ДА ЗАБОЛЕЯТ ЛОШО И НЕЛЕ4ИМО И ТАКА БАВНО СТРАДАИКИ И ИЗСЪХВАИКИ ДА СИ УМРЪТ 

Последна промяна GOGY на 17 Окт 2007, 16:46, променена общо 1 път
jba jbu jbadu jmuc bajuu
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- NAUGHTY
- кандидат ентусиаст
-
Ох, боже, това е потресаващо!!!!!
Аз цял ден ходя като болна, че за добре дошли в новия квартал нощеска ми свалиха огледалата, ама тази гледка направо ме съсипа!!!
Какво казват застрахователите, ще покрият ли щетите?
Защото на мен ми отказаха - не изплащали откраднати части

Аз цял ден ходя като болна, че за добре дошли в новия квартал нощеска ми свалиха огледалата, ама тази гледка направо ме съсипа!!!
Какво казват застрахователите, ще покрият ли щетите?
Защото на мен ми отказаха - не изплащали откраднати части

Някои оставят нещо след себе си само когато клекнат...
- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
Съболезнования и от мен колега,тези хора залужават и тех да ги оворим като консерва,да ги напълним с барут(ама повечко),да им боднем по един фитил и нататъка е ясно!
Интересно ми е дали това нещо може да се случи в друга цивилизована страна,(не казвам ,че България е цивилизована а напротив)и дали ще остане безнаказано...?
П.С.Дано поне засрахователите излезнат този път разбрани за да не си "валат"
Интересно ми е дали това нещо може да се случи в друга цивилизована страна,(не казвам ,че България е цивилизована а напротив)и дали ще остане безнаказано...?
П.С.Дано поне засрахователите излезнат този път разбрани за да не си "валат"

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
Не знам за тебе колега, но аз като погледнах снимките мене ме заболя сърцето, представям си аз ако бях собственик как щях да се почуствам
Трябва да има наказание, няма начин.
Препоръчвам ти да разпиташ за джамбазите ти в квартала, и лека по-лека да разбереш кой е, защото това го е направил човек с опит 100%, надали някой новобранец ще направи такова нещо

Трябва да има наказание, няма начин.
Препоръчвам ти да разпиташ за джамбазите ти в квартала, и лека по-лека да разбереш кой е, защото това го е направил човек с опит 100%, надали някой новобранец ще направи такова нещо

- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
тъпото е че това става нещо като тенденция при Е69 и колкото да е кофти мисля че ще има още подобни картинки
докато по тв.новините не се появи някои изпочупен крадец да пази страх на останалите
интерсно ще е верно становището на застрахователите

интерсно ще е верно становището на застрахователите
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
...........
Леле пичага-знам как точно се чувстваш в момента!
И мойта беше в окаяно състояние като ми я преебаха, но твойта направо са и е... мамата
!
Намери ги тия и МОЛЯ ТЕ ако е възможно ми се обади! Искам и аз да се погавря с тях поне малко! Тоя моя щастливец не го ебаха, само го биинаха и му унищожиха кошника, но тия твойте ше ги ебат, ма много!!!

И мойта беше в окаяно състояние като ми я преебаха, но твойта направо са и е... мамата

Намери ги тия и МОЛЯ ТЕ ако е възможно ми се обади! Искам и аз да се погавря с тях поне малко! Тоя моя щастливец не го ебаха, само го биинаха и му унищожиха кошника, но тия твойте ше ги ебат, ма много!!!

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
Къде е застрахована колата колега, бас държа, че не е към Бул Инс
За съжаление, едвали някой опитен крадец е примрял за два фара и два стопа това си е намек, да смениш застрахователя.
Сигурно са я отворили кат консерва, защото не е имало как да свалят по друг начин стоповете незнам.Това не е отмъщение, защото ако беше щеше да му е много по-лесно на някой да ти залее колата с киселина или една тухла в джама, това си е професионална работа най-вероятно....
Съжалявам
За съжаление, едвали някой опитен крадец е примрял за два фара и два стопа това си е намек, да смениш застрахователя.
Сигурно са я отворили кат консерва, защото не е имало как да свалят по друг начин стоповете незнам.Това не е отмъщение, защото ако беше щеше да му е много по-лесно на някой да ти залее колата с киселина или една тухла в джама, това си е професионална работа най-вероятно....
Съжалявам

- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
Леле, дано си оправиш колицата. Като я гледам направо ми идва да
Събираш приятелите от квартала и почвате да ги търсите. Рано или късно ще ги намерите, тия хора се знаят по кварталите кои са, с бой всичко се постига. Като ги хванете, ги закарайте на романтична разходка на Витоша, знам места със страхотна гледка. След това може да ги пуснете да се прибират голи до София
В тези температури ще им е особенно приятно, а и който ги види ще ги поздрави подобаващо 

Събираш приятелите от квартала и почвате да ги търсите. Рано или късно ще ги намерите, тия хора се знаят по кварталите кои са, с бой всичко се постига. Като ги хванете, ги закарайте на романтична разходка на Витоша, знам места със страхотна гледка. След това може да ги пуснете да се прибират голи до София

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
_BoBI_ написа:Това не е отмъщение, защото ако беше щеше да му е много по-лесно на някой да ти залее колата с киселина или една тухла в джама...
.... или една кирка няколко пъти в тавана и предния капак.... зависи....
Иначе нищо не пречи да са поръчани от "нощният магазин".... по-евтино така.... или поръчка от "търговците" на Симеон... не е задължително да е застраховател...
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Направо нямам думи...не мога да възприема това, което са направили с колата... що за безмилостен изрод трябва да си...?!?!?
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...