За или против пускането на халогените когато няма мъгла ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
53 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Georgatoss
- кандидат ентусиаст
-
аз съм за карането с халогени те според мен не пречат понеже са ниско долу, а е по красиво с тях според мен но съм твърдо против да светят задните фарове за мъгла те дразнят вече много 

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
- nParMaTuK
- младши ентусиаст
-
И аз съм За , като се има предвид че и ксенон им сложих (трябва да се избива инвестицията). Ама е вярно, че на е36 доста заслепяват особено като се регулират по-височко. Та в тоя ред на мисли, някой да е виждал халогени за е36 с лупи? Имам чувството че с лупи не заслепява толкова и са по-прецизни откъм реглаж, се пак се отсича на черта светлината. 

- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
Аз съм твърдо За, за през деня да ме виждат сумати идиоти които кръстосват пътищата на България, а за вечерта с тях се вижда по добре, а иначе nParMaTuK мойте са лупи и мисля че не заслепяват никого.
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- inseCT
- младши ентусиаст
-
- Кара: докато има!
- Мечтае да кара: Steptronic
- Детайли за колата: 320i (e36,95'',163PS,5 gang)',320d (e46,03'',183PS,6 gang)
Ас гласувах ЗА...само защото е красиво...ина4е ако стаа въпрос за виждане,само при мъгла бих ги използвал...поне на мен не ми подобряват виждането на пътя като няма мъгла... 

- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
Аз също съм ЗА, въпреки акта, който отнесох веднъж. С тях се вижда много по-добре пътната настилка и няма нужда да се кьориш за дупки.
А през деня си карам винаги с включени фарове
Харесва ми как изглежда, а не за да ме забележат (само като чуят рейса сички мен гледат
)
А през деня си карам винаги с включени фарове

- svetoslavned
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 83 /2.0d /2006
- Мечтае да кара: M 3
- Детайли за колата: Тайна
Аз също обичам да карам с пуснати халогени вечер разбира се, много по добре се очертава пътя особено отсрани . А и гледката си заслужава.
свн
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
не знам за какво регулиране говорите, ама аз колкото и да пробвам да ги вдигна повече от 2/3 на дължината не мога да ги докарам (в крайна горна точка на стойките)
иначе съм ЗА халогените докато не направят пътищата, маркировката, осветлението!
иначе съм ЗА халогените докато не направят пътищата, маркировката, осветлението!

- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- batkoto
- младши ентусиаст
-
Преди 2-3 дена ходих до кърджали и на връщане видях едно БМВ как влиза в завой и беше с пуснати фарове и халогени. Няма по-красиво нещо от това да видиш как се задава тази гледка. Аз не бях с моето баварче, но си го представих... защо да не караме с халогени при условие, че правят колата толкова красива. Точно халогените не заслепяват никой. Ако сте забелязали те дават ширина като ги пуснете от далече въобще не заслепяват понеже светят на 2 метра пред колата. Това, че има някои на които не им сам наместени хубаво в гнездата халогените... ами да си ги почукнат да влезнат хубаво. Полицай ако ме спрат бих казал, че ми се включват с основното осветление няма какво много да им се обеснявам, а и до сега не са ме спирали. Аз съм за и винаги карам с пуснати дори съм си сложил диоди за габарит и си карам с халогенчета и габарити при сумрак. Красотаа ама красотааа 

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Общо взето,темата е доста безмислена,защото вас никой не ви пита какво
мислите.Важно е какво мисли КАТ.А и халогените са за мъгла,а не за гъзария
мислите.Важно е какво мисли КАТ.А и халогените са за мъгла,а не за гъзария

- valeto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11
blackgod написа:В анкетата трябваше да опростиш отговорите малко...
Аз в повечето случаи карам с пуснати халогени за мъгла , и ето малко причини за това:
1. През деня ги пускам , понеже съм убеден че така съм по видим в огледалата на останалите участници в движението... Убеждението ми е изградено на базата на опита.
2. През нощта пак карам с пуснати халогени , понеже липсата на маркировка и наличието на кратери на пътя ги тълкувам като намалена видимост , а халогените осветяват зоната която ми помага да видя къде е края на платното...
Знам че бая народ ще каже - де*а от пуска гъзария ги пускат , и само заслепяват другите , което е странно понеже функцията на тези фарове са да светят ниско долу на пътя и ако са читави за никакво заслепяване не можем да говорим ... Доста повече са тея които са с нерегулирани фарове и светят по небесата...
Така че аз съм ЗА , понеже съм убеден че с нищо не преча на останалите участници ...

53 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4