318tds или 325td/s ?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

ееее

Мнение от dimithur » 12 Окт 2007, 9:55

Еее ако исках да карам кола на газ щех да си взема голф ебати :mhihi:
Мисля че най разумно наистина е да огледам и двете и която е в по добро състояние нея да взимам :) А защо дизела да е по скъп за поддръжка ? На бензима се сменят свещи на 10к киломтри или там колкото беше, при дизела няма такова нещо . Кое точно му е по скъпото :)

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 12 Окт 2007, 11:18

свещите при дизела са също от толкова голямо значение.... щото без подгревни свещи зимата само на компресия няма да стане ;) ;) А имаш разни неща като горивна помпа, например.... дето ако й се случи нещо ще ти се изправи косата... а и печката може по-лесно да спука глава ако прегрее.... ае по-добре изчети свързаните с това теми във този раздел, преди толкова учуден да питаш що "дизела е по-скъп за поддръжка от бензиновите..." ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 745i;740d;330xd;330i-Convertible
Мечтае да кара: кока & цици
Детайли за колата: с чип !!!

Мнение от Lunaticc 1 » 12 Окт 2007, 20:16

е не е истина на колко абсурдни неща се наслушах тука от типа ела ме ритни,абе хора вземете си и ги имаите тия коли пък после елате ми кажете кое колко струва.....без да се обижда никои раит.Аз мога да ти споделя за бая Е36-ци коя кво представлява дори сега се замислям да си купя 4-та и то малка печка(ма ще видя че нещо не ми се слиза на 4 цилиндъра)защото ще ми е разервна кола.
316i-M40B16 много доволен за 2,5 години съм дал 650 лв за части(сам съм си я правил щото ми е мерак)
320i-M50B20 най-добрия мотор според мен(няма ванос и ми се струва с по добър звук 2 имах сега е само едно М50 е по добре от М52)тая ми забегна бързо че един приятел не ме остави докато не му я продадох
320i-M52B20 пак съм много доволен но както казах М50 ми се вижда по добър/тука до сега нямам дадени и лев за поддръжка но има време нека я покараме в бг и сигурно ше излезне нещо
325tds-M51D25 е тва е ебати яката машина ако е скъпо за 1 година съм дал 50 лева(друг е въпроса че дадох 12 бона за нея ма Марто/// ви го обясни доста ясно)аз не знам кое е евтино дава ми 10,5-11(чипосано)и го карам като празна линейка ако си карам купето така е некъде може би 18л/100км щом ми е излишна и не я продавам вие си правете изводите
325i-M50B25 супер як мотор много доволен ма още не мога да я оправя от предишните собственици фенове на газта(като искаш газ земи си Пасат комби забрави за БМВ че иначе нещо ми бие на цигания)добре че е Явор да разглоби некои такъв та да има спасителни части за такива като менедето се опитват на некои много разбиращи хора да им обяснят зая газификацията
Това е моя опит и моито мнение нека никои не се засяга
ако са ти толкова важни тия 4 лв на 100км каране в града да вземи си 318тдс ако ли пък не вземи си 325тдс обещавам ти че няма да съжаляваш но само спазваи правилото скъпото е евтино и обратното а за свестен тдс '97примерно с много екстри си приготви спокоино 9500-10500левчета за да няма после тука във форума "помооощ спасяваите)
това е от мен и като си я купиш да не испуснеш да се похвалиш аиде и успех!!!!!!!!!! ;) :arrow:
Чеп Туринг !
Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!
Изображение

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

дам

Мнение от dimithur » 17 Окт 2007, 12:26

Напълно съм съгласен че евтиното излиза скъпо. Само че пък от друга страна, си мисля че варниянта да дам 6к първоначално плюс още да кажем 3к-4к (евентуално) е по добър, отколкото да дам наведнъж 10к и после пак да има "помагайте" :)

Потребител
Аватар

Мнение от Bmw 325 E36 » 17 Окт 2007, 14:02

Взимаи 325 бензин,ама кат та гледам къв си кауш и нямаш пари за бензин,за никъде не си :mhihi: :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 745i;740d;330xd;330i-Convertible
Мечтае да кара: кока & цици
Детайли за колата: с чип !!!

Re: дам

Мнение от Lunaticc 1 » 17 Окт 2007, 20:52

dimithur написа:Напълно съм съгласен че евтиното излиза скъпо. Само че пък от друга страна, си мисля че варниянта да дам 6к първоначално плюс още да кажем 3к-4к (евентуално) е по добър, отколкото да дам наведнъж 10к и после пак да има "помагайте" :)

бате бегаи бърже да си земеш Дачия Логан и после олелеее гръмна ми термостата на 4 дни кола(един колега това му се случи с Логана) :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Чеп Туринг !
Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 530d

Мнение от Herdim » 17 Окт 2007, 22:02

Северните ни съседи и коли ли правели ... мислех, че само мамалига :mhihi: иначе по темата според мен, е по важно на каква точно кола ще попаднеш, смисъл в какво състояние е да не е някоя разбита внесена от Италия примерно, или карана тук от някой дето не е полагал някакви грижи за колицата :) успех независимо кой от двата модела ще подкараш, важното е, че е баварец ;) което гарантира удоволствие

Предишна

Назад към E36