318tds или 325td/s ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
ееее
Еее ако исках да карам кола на газ щех да си взема голф ебати
Мисля че най разумно наистина е да огледам и двете и която е в по добро състояние нея да взимам
А защо дизела да е по скъп за поддръжка ? На бензима се сменят свещи на 10к киломтри или там колкото беше, при дизела няма такова нещо . Кое точно му е по скъпото 

Мисля че най разумно наистина е да огледам и двете и която е в по добро състояние нея да взимам

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
свещите при дизела са също от толкова голямо значение.... щото без подгревни свещи зимата само на компресия няма да стане
А имаш разни неща като горивна помпа, например.... дето ако й се случи нещо ще ти се изправи косата... а и печката може по-лесно да спука глава ако прегрее.... ае по-добре изчети свързаните с това теми във този раздел, преди толкова учуден да питаш що "дизела е по-скъп за поддръжка от бензиновите..." 

- Lunaticc 1
- младши ентусиаст
-
- Кара: 745i;740d;330xd;330i-Convertible
- Мечтае да кара: кока & цици
- Детайли за колата: с чип !!!
е не е истина на колко абсурдни неща се наслушах тука от типа ела ме ритни,абе хора вземете си и ги имаите тия коли пък после елате ми кажете кое колко струва.....без да се обижда никои раит.Аз мога да ти споделя за бая Е36-ци коя кво представлява дори сега се замислям да си купя 4-та и то малка печка(ма ще видя че нещо не ми се слиза на 4 цилиндъра)защото ще ми е разервна кола.
316i-M40B16 много доволен за 2,5 години съм дал 650 лв за части(сам съм си я правил щото ми е мерак)
320i-M50B20 най-добрия мотор според мен(няма ванос и ми се струва с по добър звук 2 имах сега е само едно М50 е по добре от М52)тая ми забегна бързо че един приятел не ме остави докато не му я продадох
320i-M52B20 пак съм много доволен но както казах М50 ми се вижда по добър/тука до сега нямам дадени и лев за поддръжка но има време нека я покараме в бг и сигурно ше излезне нещо
325tds-M51D25 е тва е ебати яката машина ако е скъпо за 1 година съм дал 50 лева(друг е въпроса че дадох 12 бона за нея ма Марто/// ви го обясни доста ясно)аз не знам кое е евтино дава ми 10,5-11(чипосано)и го карам като празна линейка ако си карам купето така е некъде може би 18л/100км щом ми е излишна и не я продавам вие си правете изводите
325i-M50B25 супер як мотор много доволен ма още не мога да я оправя от предишните собственици фенове на газта(като искаш газ земи си Пасат комби забрави за БМВ че иначе нещо ми бие на цигания)добре че е Явор да разглоби некои такъв та да има спасителни части за такива като менедето се опитват на некои много разбиращи хора да им обяснят зая газификацията
Това е моя опит и моито мнение нека никои не се засяга
ако са ти толкова важни тия 4 лв на 100км каране в града да вземи си 318тдс ако ли пък не вземи си 325тдс обещавам ти че няма да съжаляваш но само спазваи правилото скъпото е евтино и обратното а за свестен тдс '97примерно с много екстри си приготви спокоино 9500-10500левчета за да няма после тука във форума "помооощ спасяваите)
това е от мен и като си я купиш да не испуснеш да се похвалиш аиде и успех!!!!!!!!!!

316i-M40B16 много доволен за 2,5 години съм дал 650 лв за части(сам съм си я правил щото ми е мерак)
320i-M50B20 най-добрия мотор според мен(няма ванос и ми се струва с по добър звук 2 имах сега е само едно М50 е по добре от М52)тая ми забегна бързо че един приятел не ме остави докато не му я продадох
320i-M52B20 пак съм много доволен но както казах М50 ми се вижда по добър/тука до сега нямам дадени и лев за поддръжка но има време нека я покараме в бг и сигурно ше излезне нещо
325tds-M51D25 е тва е ебати яката машина ако е скъпо за 1 година съм дал 50 лева(друг е въпроса че дадох 12 бона за нея ма Марто/// ви го обясни доста ясно)аз не знам кое е евтино дава ми 10,5-11(чипосано)и го карам като празна линейка ако си карам купето така е некъде може би 18л/100км щом ми е излишна и не я продавам вие си правете изводите
325i-M50B25 супер як мотор много доволен ма още не мога да я оправя от предишните собственици фенове на газта(като искаш газ земи си Пасат комби забрави за БМВ че иначе нещо ми бие на цигания)добре че е Явор да разглоби некои такъв та да има спасителни части за такива като менедето се опитват на некои много разбиращи хора да им обяснят зая газификацията
Това е моя опит и моито мнение нека никои не се засяга
ако са ти толкова важни тия 4 лв на 100км каране в града да вземи си 318тдс ако ли пък не вземи си 325тдс обещавам ти че няма да съжаляваш но само спазваи правилото скъпото е евтино и обратното а за свестен тдс '97примерно с много екстри си приготви спокоино 9500-10500левчета за да няма после тука във форума "помооощ спасяваите)
това е от мен и като си я купиш да не испуснеш да се похвалиш аиде и успех!!!!!!!!!!

Чеп Туринг !
Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!

Мантинела Тунинг !!!

дам
Напълно съм съгласен че евтиното излиза скъпо. Само че пък от друга страна, си мисля че варниянта да дам 6к първоначално плюс още да кажем 3к-4к (евентуално) е по добър, отколкото да дам наведнъж 10к и после пак да има "помагайте" 

- Lunaticc 1
- младши ентусиаст
-
- Кара: 745i;740d;330xd;330i-Convertible
- Мечтае да кара: кока & цици
- Детайли за колата: с чип !!!
Re: дам
dimithur написа:Напълно съм съгласен че евтиното излиза скъпо. Само че пък от друга страна, си мисля че варниянта да дам 6к първоначално плюс още да кажем 3к-4к (евентуално) е по добър, отколкото да дам наведнъж 10к и после пак да има "помагайте"
бате бегаи бърже да си земеш Дачия Логан и после олелеее гръмна ми термостата на 4 дни кола(един колега това му се случи с Логана)

Чеп Туринг !
Мантинела Тунинг !!!

Мантинела Тунинг !!!

- Herdim
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 530d
Северните ни съседи и коли ли правели ... мислех, че само мамалига
иначе по темата според мен, е по важно на каква точно кола ще попаднеш, смисъл в какво състояние е да не е някоя разбита внесена от Италия примерно, или карана тук от някой дето не е полагал някакви грижи за колицата
успех независимо кой от двата модела ще подкараш, важното е, че е баварец
което гарантира удоволствие

37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3