Разход на антифриз (525тдс)?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Разход на антифриз (525тдс)?
Пътувам монго, 40дена - 10 000км. На 3000-4000км компютъра съобщава, че иска вода. Доливам 100-тина грама до нивото и всичко е наред. Нямам течове, нито излишно налягане в системата дали е нормално 

Re: разход на антифриз??? 525тдс
И при мен е така. Обаче когато пускам парното или климата, а когато не са пуснати не харчи. Ходих при едни майстори и те ми казаха, че е нормално и водата се изпарява. Надявам се да е така. Не им повярвах много, ама ми писна от ремонти и за сега сам го оставил това.
А ако намериш някакв проблем, драсни едно ЛС и аз да го отстраня.
А ако намериш някакв проблем, драсни едно ЛС и аз да го отстраня.
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Re: разход на антифриз??? 525тдс
elementa написа:... Ходих при едни маистори и те ми казаха че е нормално и водата се изпарява. Надявам се да е така. Неим повярвах много,ама ми писна от ремонти и за сега сам го оставил това.
.....
А стига бе!?!?

Аз и на руските коли, от близкото минало, не съм чувал и виждал подобно нещо - антифриз/вода да се изпарява в системата!
Виж - за течове от тръбопроводи и развален клапан на капачка на разширителното казанче - вече е друг въпрос.

Разгледайте темите във форума - има доста писано по подобни теми.
- Apunch
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 750 IA
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
danielzx написа:Абе хора няма никаде дори да сълзи ....
В това можеш да си сигурен чак след като провериш всичко и в купето, демек да разглобиш средната конзола на таблото.
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
В най-добрия случай е за смяна капачката на казанчето. Но трябва да провериш много добре всичко останало.
Но по-вероятно да е теч от някое гадно и трудно за локализиране място.
А да отива в цилиндрите е най-кофти варианта, но ще има и съответните признаци. Виж във форума.
Но по-вероятно да е теч от някое гадно и трудно за локализиране място.

А да отива в цилиндрите е най-кофти варианта, но ще има и съответните признаци. Виж във форума.
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
Антифриза винаги оставя следи. Все някъде трябва да си личи. Ако няма, най-вероятно ти е за смяна капачката на казанчето, която е и клапан.
10 мнения
• Страница 1 от 1