Седмични срещи в София, квартал Дружба
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Ш ма извинявате,че и тази вечер не дойдох,но се наложи да се правим на крадци със сони и съм се прибрал преди 30мин... 

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Абе къде отидохте всичките... Много тъпа работа с тия кукери... Кво се правеха неможах да разбера... Какъв им беше проблема на тъпаците... Аз тръгнах след другите ама нещо не чатнах на къде избягаха...
П.С. : Абе какво става на тая сбирка ве... Да не са продали всички БМВтата... Има супер много Лададжии и Голфаджии и всичко друго, но малко БМВта ... И само някви лади и жигули бръмчат....

П.С. : Абе какво става на тая сбирка ве... Да не са продали всички БМВтата... Има супер много Лададжии и Голфаджии и всичко друго, но малко БМВта ... И само някви лади и жигули бръмчат....
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
///MapTo написа:Ш ма извинявате,че и тази вечер не дойдох,но се наложи да се правим на крадци със сони и съм се прибрал преди 30мин...
май трябваше да остана да покрада и аз сас вас

така и така нямаше как да отида до дружба
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
SaSo написа: ...
Сбирката в Дружба не е официална сбирка на BMW Клуб България, а на група почитатели на BMW, решили да се събират допълнително във вторник вечер на бензиностанция OMV по най-различни причини. Официалната сбирка в София е всеки четвъртък на бензиностанция ЕКО на бул. България

It's not who You are, it's who You know...
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
- SaSo
- старши ентусиаст
-
Е добре де тия ченгели са ше стават ли редовни почитатели на събирането вторник или само снощи по някъв сигнал... Да ги е..а в идиотите... Ако ше са там да развалят работата всеки вторник май ше се наложи да се ходи някъде другаде близо до Дружба и Младост
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
....
редовни ше са колко пъти дойда се идат и те.ма снощи пропуснах а те неSaSo написа:Е добре де тия ченгели са ше стават ли редовни почитатели на събирането вторник или само снощи по някъв сигнал... Да ги е..а в идиотите... Ако ше са там да развалят работата всеки вторник май ше се наложи да се ходи някъде другаде близо до Дружба и Младост

- SaSo
- старши ентусиаст
-
Re: ....
bavareca_86 написа:редовни ше са колко пъти дойда се идат и те.ма снощи пропуснах а те неSaSo написа:Е добре де тия ченгели са ше стават ли редовни почитатели на събирането вторник или само снощи по някъв сигнал... Да ги е..а в идиотите... Ако ше са там да развалят работата всеки вторник май ше се наложи да се ходи някъде другаде близо до Дружба и Младост
Ми кво прайм тогава

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
Re: ....
SaSo написа:bavareca_86 написа:редовни ше са колко пъти дойда се идат и те.ма снощи пропуснах а те неSaSo написа:Е добре де тия ченгели са ше стават ли редовни почитатели на събирането вторник или само снощи по някъв сигнал... Да ги е..а в идиотите... Ако ше са там да развалят работата всеки вторник май ше се наложи да се ходи някъде другаде близо до Дружба и Младост
Ми кво прайм тогавакофти рабутата
![]()
Освен да се пускат с хлопелите и те да се плъзгат настрана
с Ръчна
![]()
питах ги нещат.немали тунджа

- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
...
Alexbmw написа:И ние снощи си мислехме да им кажеме като ще гледат само да се дръпнат на страни за да не пречат![]()
и те кво казаха

- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Re: ...
bavareca_86 написа:Alexbmw написа:И ние снощи си мислехме да им кажеме като ще гледат само да се дръпнат на страни за да не пречат![]()
и те кво казаха![]()
Слаба им беше телепатията и не ни доловиха мислите

П.П. По-късно може и да е имало нещо, аз се разкарах от там, когато една част от хората тръгнаха към Камбаните...
It's not who You are, it's who You know...
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Аз след тия поредица от неприятни случки се върнах все пак да видя полигона, но нямаше никой. Жалко е, че ни развалиха кефа, но явно тази вечер имаше доста полицаи на пост (едните от които ги почерпих
), а и покрай изборите сега ще е още по-голяма лудница. Дразнят ме и тия селяци с ладите, москвичите, опелите, голфовете, абе всички случайни сеирджии, те почнаха да стават повече от нас, но какво да се прави. Вярно трябва да се замислим за друг ден и/или час или друго място, знам ли и аз.
logout иначе е прав според мен - това не е официална сбирка, а сбирка на доброволни начала - идваме хората в близост до дружба (и не само) да си направим кефа, официалната е на ЕКО. Надявам се не оронваме репутацията на клуба, но споко - ще ни приемат в другия клуб - "бмвпростаци.цоп"

logout иначе е прав според мен - това не е официална сбирка, а сбирка на доброволни начала - идваме хората в близост до дружба (и не само) да си направим кефа, официалната е на ЕКО. Надявам се не оронваме репутацията на клуба, но споко - ще ни приемат в другия клуб - "бмвпростаци.цоп"

BMW only!
'
не съм изчезнал.карах след червената е36-ца до ч сфетофар ама след сфетофара хванах след бялото купе и си е...... м...... добре че пича спя и ми каза на каде да карам та някак си стигнах до камбаните ама там нямаше никой само тези със сивика и те ми казаха че са тръгнали към ОМВ бояна ама и там нямаше никой като отидох
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
...........
Мене пък малко преди да отидем на Дару ме пуснаха за издирване кукерите

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!