Нова наредба реже главите на дръзките шофьори!!!
Модератор: Общи модератори
44 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Гадното със скоростта е, че никой не си мисли правилно спирачния път! Не може да ми кара в бронята, мокър път с 100км/ч в града
И да са разрешени, и да са забранени радарите какво значение има при такива шофьори!

BMW only!
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Гадното е, че е пълно с невнимателни идиоти по пътищата. Тези, дето карат плътно зад бронята на предния са чудесен пример... Само че да се направят обучението и изискванията към новите шофьори адекватни ще е доста непопулярна мярка, макар и в пъти по-ефективна от поредната корекция на глобите.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
В неделя следобяд на булевард с четери платна и почти единственна кола ме спряха и ми лепнаха акт за превишена скорост-карах с 72 км/ч. Не съм спорил-нарушил съм,нося си отговорността! Ама като се замислих,че ако бях с 81 км/ч. и щяха да ми вземат книжката направо се вбесих! То трябва да има ограничение на скоростта в градовете,ама да те карат да пълзиш като глист по булевардите направо нямам думи. 

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
При скорост от 50 никога не карай с над 70 нали знаеш
Винаги радарите са над 20 отгоре настроени.Защото глобите са по-сериозни

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
_BoBI_ написа:При скорост от 50 никога не карай с над 70 нали знаеш![]()
Абсолютно си прав приятелю!!!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Да, ето това е хубав пример, във Видин също имаме на изхода на града (където е индустриалната зона) едно мнооого широко шосе, с ограничие 50, е това е пълна гавра 

BMW only!
мисля че много точно си е написано - "антирадар" - демек активно устройство което има за цел да смущава радара на полицайте. един вид устройство за мини-електронна война
няма нищо общо със "радарен детектор" които само "слуша" пасивно и предупреждава за наличие на радари във околноста. всъщност радарните детектори също имат излъчване (особено по-евтините) което се използва от органите на реда да те засекат че имаш радарен детектор което пък във някои държави е също забранено.
между другото във други държави излъчването на честоти които са запазени за органите на реда е изключително тежко престъпление което се наказва сурово...

няма нищо общо със "радарен детектор" които само "слуша" пасивно и предупреждава за наличие на радари във околноста. всъщност радарните детектори също имат излъчване (особено по-евтините) което се използва от органите на реда да те засекат че имаш радарен детектор което пък във някои държави е също забранено.
между другото във други държави излъчването на честоти които са запазени за органите на реда е изключително тежко престъпление което се наказва сурово...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
sonny написа:За алкохола и забранената улица, мислим даже е мелко, треа да ги удвоятЗа антирадара виж въобще несъм съгласен
Как ша си съгласен за забранената улица бре? Аз как да идвам до теб, като незнам друг маршрут

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
A_DUNCHEV написа:В неделя следобяд на булевард с четери платна и почти единственна кола ме спряха и ми лепнаха акт за превишена скорост-карах с 72 км/ч. Не съм спорил-нарушил съм,нося си отговорността! Ама като се замислих,че ако бях с 81 км/ч. и щяха да ми вземат книжката направо се вбесих! То трябва да има ограничение на скоростта в градовете,ама да те карат да пълзиш като глист по булевардите направо нямам думи.
колега решението се казва радар детектор от 1-2 месеца как го имам няколко пъти ги лови и с тея нови закони съм го избил в пъти

- zodiak
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36/e39
- Мечтае да кара: през просото
Абе то радар детектор - хубава работа ужким ама се изхитриха и куките.
Имха и го махнах по една проста причина. Карам - ПИУ от кобрата и стоп палка. Или иначе казано , кобрата ми каза че са ме засекли. това като ми се случи 2-3 пъти и го турих в жабката и си продадох колата с него.
Аз карам внимателно, на съмнителни места си намалявам и от време на време ходя да си плащам фишовете /само 1 акт и то с кобрата на таблото/.
А за другите глоби - малко са. Особено за алкохола. кат ти се пие - пий ама после не карай!! Не го правя и няма и да го правя.
А за забранена улица - не знам. В еднопосочно ги връщам винаги и без угризение на съвестта. Гяволи
Имха и го махнах по една проста причина. Карам - ПИУ от кобрата и стоп палка. Или иначе казано , кобрата ми каза че са ме засекли. това като ми се случи 2-3 пъти и го турих в жабката и си продадох колата с него.
Аз карам внимателно, на съмнителни места си намалявам и от време на време ходя да си плащам фишовете /само 1 акт и то с кобрата на таблото/.
А за другите глоби - малко са. Особено за алкохола. кат ти се пие - пий ама после не карай!! Не го правя и няма и да го правя.
А за забранена улица - не знам. В еднопосочно ги връщам винаги и без угризение на съвестта. Гяволи

Чрез светло пиво, към светло бъдеще
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
За мене, по-ценно нещо от Кобрата няма! Избих си я за 2 месеца (и то на старите цени
). Но дори когато карате с радар-детектор, пак трябва да се мисли, а не да разчитате само на него. Когато наближавате място, където знаете, че седят куки, или е вероятно да има си намалете малко точно, за да не ви "стрелят". Ако има трафик по пътя и да стрелят Кобрата пак ги засича, когато го правят на редните, така че файда има и то голяма. А на магистралата ги лови 4-5 мин преди да стигна до тях
Кофти е само вече с камерите и особено, мобилните такива
А, в статията както каза Алекс, изрично е упоменато, че става въпрос за антирадари, а не радар-детектори

А, в статията както каза Алекс, изрично е упоменато, че става въпрос за антирадари, а не радар-детектори

_!_
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Аз написах по-горе, ма пак да кажа. В Европа е забранено и с радар-детектори. Гепят ли те - яка глоба и конфискация на устройството. Колегите, които пътуват често в Европа, могат да споделят. И понеже и ние се пишем за европейци, и при нас така ще стане.
П.П. Днес на Симеоновско кобрата издаде изедниците...
Разпищя се здраво още на гара Пионер и по-нататък гледам онова жълтото Деу с тъмните стъкла седи на аварийни и стреля ли стреля де що мине...
П.П. Днес на Симеоновско кобрата издаде изедниците...

It's not who You are, it's who You know...
logout написа:Аз написах по-горе, ма пак да кажа. В Европа е забранено и с радар-детектори. Гепят ли те - яка глоба и конфискация на устройството. Колегите, които пътуват често в Европа, могат да споделят. И понеже и ние се пишем за европейци, и при нас така ще стане.
П.П. Днес на Симеоновско кобрата издаде изедниците...Разпищя се здраво още на гара Пионер и по-нататък гледам онова жълтото Деу с тъмните стъкла седи на аварийни и стреля ли стреля де що мине...

Дано го отложат тук, че лоша работа.
П.С. Жълтото ДЕУ е с камера попринцип, или поне преди беше.
_!_
44 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3