нямам парно

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

e30s live forever
Аватар

Мнение от sachs » 16 Окт 2007, 22:49

днеска момчето беше при мене...е ше има парно КОГА ПРЪДНЕ ГУГУТКА..термустата му е тотална щета :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от His Shadow » 16 Окт 2007, 23:09

моя е нов сменен заедно със водната помпа... оф чудя се дали да си сложа стария :confused:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от batkoto » 17 Окт 2007, 0:21

Искам да ви питам за положенията на копчето за насочване на струята на въздуха към копето. Моята е с чисто парно, без клими. Тези, които са предните срещу шофиора винаги духат студено, което е и показано по принцип на врътката, но няма ли начин да си направя да ми духа поне от някъде на ръцете. Като са ми студени ръцете все пускам да духа на стъклото и там от, където духа за страничните стъкла си ръчкам ръката :( кофти... Някой може ли да ми обясни положенията, а и да не забравя. Тези въздуховоди, които са под предните седалки и отиват назад, при кое положение бачкат, понеже май не сам усещал да духат или може би трябва да е на 3-та или 4-та степен вентилатора за да се усети нещо...? Някакви идея?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39

ПРОБЛЕМА Е РЕШЕН

Мнение от AQUILA1001 » 15 Ное 2007, 10:24

Колеги, пиша Ви за да ви кажа, че най накрая оправих климатроника.
Проблема беше във въпросният таралеж и след като го смених сега имам и парно. Вярно е, че когато колата работи на място парно просто духа по-слабо, но иначе нещата са доста по-добре, защото ми се налагаше да карам на отворен прозорец, когата замръзне предното стъкло. ;)
AQUILA1001

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Third E36 :)
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: За тез пари...

Мнение от ///M3-E36 » 15 Ное 2007, 17:49

mla86 написа:колега казвай намери ли решение че и на мен от как ми смениха водната помпа не я ли припомпя до около 3000 3500 оборота студ ама яко студ :evil: колата мое и да си загрее до нормално но не повиша ли оборотите да завърти водата с по голяма скорост няма парно напрао си.... ако има решение за това казвайте един майстор ми каза... капацитета на водната помпа явно е по малък и не и стига сулука да завърти хубаво водата

И при мен е така :confused: Ко да прайм?
Изображение

Vlados написа:Ебати гадните коли, тея и да ми ги подаряват... пак ще ги купя :mhihi:

Предишна

Назад към E36