Треа ли да духа?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- inseCT
- младши ентусиаст
-
- Кара: докато има!
- Мечтае да кара: Steptronic
- Детайли за колата: 320i (e36,95'',163PS,5 gang)',320d (e46,03'',183PS,6 gang)
Треа ли да духа?
Та ако мога да попитам тези които са с 320ките отзад аспуха треа ли да духа силно...че при мен кат сисложа раката жоб6те не духа..едвам едвам..и се чудя да не би да е запушено некое гърне?Казахами че трябвало да те издуха с се дрехи 

- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Абе бая си духа отзад. Да не би да имаш някъде дупка по системата или пък да ти се е запушил катализаторът?
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- inseCT
- младши ентусиаст
-
значи бех на мйстор..и дупка ниама никаде,май катализатор нем ама имаа неква тръба снадка...резахме най задното гърне..и ни6о празно си е..ни6о му нема..и си вик че можеби тка треба..ама ми казаха както и ти че треа да си духа се пак си е 6так... 

- inseCT
- младши ентусиаст
-
- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та
Re: Треа ли да духа?
inseCT написа:Та ако мога да попитам тези които са с 320ките отзад аспуха треа ли да духа силно...че при мен кат сисложа раката жоб6те не духа..едвам едвам..и се чудя да не би да е запушено некое гърне?Казахами че трябвало да те издуха с се дрехи
Запуши с длан ауспуха и изчакай да видиш дали двигателя ще изгасне или поне да започне да се мъчи, това означава, че системата не изпуска. Ако продължи да си работи равномерно, значи духа не само изодзад

Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!
- inseCT
- младши ентусиаст
-
Re: Треа ли да духа?
BFM написа:inseCT написа:Та ако мога да попитам тези които са с 320ките отзад аспуха треа ли да духа силно...че при мен кат сисложа раката жоб6те не духа..едвам едвам..и се чудя да не би да е запушено некое гърне?Казахами че трябвало да те издуха с се дрехи
Запуши с длан ауспуха и изчакай да видиш дали двигателя ще изгасне или поне да започне да се мъчи, това означава, че системата не изпуска. Ако продължи да си работи равномерно, значи духа не само изодзад
Значи запуших и с длан и с кърпа допалнително и нито тръгва да гасне нито мени обороти...нормално си работи...та кво стааа?Са треа да свалям чак от генерацята сичко до край...?

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Аз пък вчера тръгвам да паля, върти, върти и неще, една две секунди и тъкмо да върна ключа да не мъча стартера се чу едно "пукване" (което си беше чисто "бумване", ма карай) и една празна кутия цигари се изтреля от ауспуха ми (гадните чевета са ми я набутали за отмъщение за дето си издействах забрана от родителите им да минават на по-малко от 20 метра от колата), така че според мен требе да си духа 

- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Kris написа:Бегай на околовръстното: Там всичко духа
Защо го пращаш човека там. Аз мога да му предложа по-добро духане и ще му излезе почти без пари, само за една кутия цигари. Живея срещу едно сиропиталище и там ще разбере що е духане в и от ауспуха.
- inseCT
- младши ентусиаст
-
Mihmor написа:Аз пък вчера тръгвам да паля, върти, върти и неще, една две секунди и тъкмо да върна ключа да не мъча стартера се чу едно "пукване" (което си беше чисто "бумване", ма карай) и една празна кутия цигари се изтреля от ауспуха ми (гадните чевета са ми я набутали за отмъщение за дето си издействах забрана от родителите им да минават на по-малко от 20 метра от колата), така че според мен требе да си духа
Искаш ли като си запалиш твойта 320ка да напрайш тая проба и да ми кажеш как е при тебе?Ше ми напрйш голямма услуга...поне ше се увера че така трябва да баде наистина

- inseCT
- младши ентусиаст
-
Ас кат си сложа раката на ауспиха само ми яа гали ваздушната маса...никва сила деба...А запалих на дядоми колата Алфа 33 там не можеш да си даржиш и едното прастче! 

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2