Антифриз ???
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Антифриз ???
Колеги, какъв е подходящия антифриз за Е46 318и. Трябва ли от тоя червения или може и с обикновените боклуци
Най-добре ми препоръчайте няква марка, щото старата я карах с ЛукОйл и нямах проблем, ама за тази незнам
Мерси предварително

Мерси предварително

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

Re: Антифриз ???
Ееее , то бива да има маняци ,ама чак пък толкова:kriso85 написа:Колеги, какъв е подходящия антифриз за Е46 318и. Трябва ли от тоя червения или може и с обикновените боклуциНай-добре ми препоръчайте няква марка, щото старата я карах с ЛукОйл и нямах проблем, ама за тази незнам
![]()
Мерси предварително

Последна промяна ivoo на 15 Окт 2007, 17:13, променена общо 1 път

- карел
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 D E46
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
kriso85 написа:Колеги, какъв е подходящия антифриз за Е46 318и. Трябва ли от тоя червения или може и с обикновените боклуциНай-добре ми препоръчайте няква марка, щото старата я карах с ЛукОйл и нямах проблем, ама за тази незнам
![]()
Мерси предварително
Общо известните изпълнения на концентрати не са за препоръчване, защото разяждат детаилте от алуминиеви сплави.
Оригиналния на БМВ от Дару или Камор първо е иждържан в това отношение и второ - е на далавера, колкото и странно да звучи! 1,5 л е 11,.. и нещо лева, концентрат, разрежда се 1:2 за - 27 С.
- тони6600
- Палавника
-
- Кара: 320 D '03; Х5 Е70
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
ivoo написа:Ееее , то бива да има маняци ,ама чак пък толкова:kriso85 написа:Колеги, какъв е подходящия антифриз за Е46 318и. Трябва ли от тоя червения или може и с обикновените боклуциНай-добре ми препоръчайте няква марка, щото старата я карах с ЛукОйл и нямах проблем, ама за тази незнам
![]()
Мерси предварителноhttp://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=51748 Също така е добре да се знае, и кой бензин или дизел / гръцки , румънски или български/
е одобрен от БМВ. Да не забравим и акумолаторите и гумите. Те също трябва да са одобрени специално от БМВ и от никой друг
Неправилно си ме разбрал колега

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
по принцип Г12 (чЕРВЕНИЯ) е синтетичен антифриз и издържа повече време . Ако можеш да си го позволиш това е най-доброто
7 мнения
• Страница 1 от 1