Конфорт модул
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Конфорт модул
Здравейте,
Към този момент нямам нито аларма нито конфорт модул...
Имам намерение да слагам аларма, но какво е нужно да взема за да имам и конфорт модула за да може да ми се затварят и прозорците. Автомобила е 320 93г.
Към този момент нямам нито аларма нито конфорт модул...
Имам намерение да слагам аларма, но какво е нужно да взема за да имам и конфорт модула за да може да ми се затварят и прозорците. Автомобила е 320 93г.
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
Re: ре
SkyWalker написа:Имам оригинална БМВ аларма - 100 лв.
Мисля, че включва и комфорт модул. Ако имаш интерес мога да ти дам номер по БМВ, за да си провериш

- PIPERKOV
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530i SMG
Това е доста сложна работа,но не е невъзможно.На моята съ6то няма модул но с ба6та ми си поиграхме доста време и сега като заклю4а с дистанционото се затварят автомати4но.Слагахме релета за време краини изклю4ватели на стъклата релета които да обръ6тат +са и -са(за6тото това го правят бутоните)Съобразявахме се положението на вратите дали са отворвни или затворени,по бутоните правихме едни магии,абе об6товзето си е доста сложно и трябва да му 4ува6 на електриката
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
PIPERKOV написа:Това е доста сложна работа,но не е невъзможно.На моята съ6то няма модул но с ба6та ми си поиграхме доста време и сега като заклю4а с дистанционото се затварят автомати4но.Слагахме релета за време краини изклю4ватели на стъклата релета които да обръ6тат +са и -са(за6тото това го правят бутоните)Съобразявахме се положението на вратите дали са отворвни или затворени,по бутоните правихме едни магии,абе об6товзето си е доста сложно и трябва да му 4ува6 на електриката

БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Re: ре
SkyWalker написа:SkyWalker написа:Имам оригинална БМВ аларма - 100 лв.
Мисля, че включва и комфорт модул. Ако имаш интерес мога да ти дам номер по БМВ, за да си провериш
Аз имам интерес

Ако си от Варна може да измислим нещо.
- PIPERKOV
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530i SMG
ами за краен прекъсва4 се използва това 4е мотор4ето на ма6инката като се натовари пове4е т.е. стигне до крайно положение или сре6тне друга пре4ка се задейства една за6тита и тя му изклю4ва захранването,но при мен един пут когато о6те не го бяхме измайсторили ми се стопиха предпазителите за6тото тази за6ита не се бе6е вклю4ила.
А краините в на6ия слу4ай са необходими за6тото се създава съвсем отделно управлвние на прозорците от това което ги е управлявало досега т.е. да се вдигат и свалят ръ4но.
но доста трудности срте6тнахме при направата му.успяхме да излъжем най накрая компютъра на колата и стана.И 4есно да си кажа ако знаех 4е 6те има такива въртели изоб6то няма6е да се занимавам да го правя,но ве4е бях разперду6инил инсталацията и няма6е връ6тане назад:))
А краините в на6ия слу4ай са необходими за6тото се създава съвсем отделно управлвние на прозорците от това което ги е управлявало досега т.е. да се вдигат и свалят ръ4но.
но доста трудности срте6тнахме при направата му.успяхме да излъжем най накрая компютъра на колата и стана.И 4есно да си кажа ако знаех 4е 6те има такива въртели изоб6то няма6е да се занимавам да го правя,но ве4е бях разперду6инил инсталацията и няма6е връ6тане назад:))
- changethegame
- младши ентусиаст
-
40лв е модула с комфорта, а 70 е комфорт с памет (като отключиш сами се свалят), машинките си имат краен изключвател, иначе да бяха се развалили 

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
na4o1978 написа:огин си колега
Колега нещо не си ми ясен, пича отгоре прав ли е или..

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
14 мнения
• Страница 1 от 1