НЯкой може ли да даде инфо за отнемането на книжка?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

НЯкой може ли да даде инфо за отнемането на книжка?

Мнение от ditko1 » 15 Окт 2007, 19:45

Взеха ми я за 6 месеца та да питам пак ли трябва да се карат листовки и кормуване и може ли през тея 6 месеца да си ги изкарам или вярно ли е, че се ходи и на психотест ? Защото един инструктор ми каза, че не трябвало пак да се ходи на листовки и кормуване а други викат, че трябва ?
Изображение

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 15 Окт 2007, 19:47

:shock: какво напраи ве човек за кво ти я зеха
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ditko1 » 15 Окт 2007, 19:53

ми минах на оранжево полицая вика мина на червено 10т после на бояна със 110 км 16т май и некви дребни се и така. Ама грешката ми беше, че не им давах пари а си траех и май ще продавам колата, че немога да се сдържа да не я карам :( , а за без книжка ако ме фанат ще има май тежки наказания.
Изображение

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 15 Окт 2007, 19:57

Не се излагай, ще издържиш 6 месеца!
По-добре питай някой инструктор, дето ти е приятел, че иначе всеки може да ти говори приказки от 1001 нощи.
Аз знам само, че можеш да възстановиш 5 точки накуп, цената е 50 лева + 5 часа кибичене. Ама трябва да си чист пред КАТ, да са ти върнали талона + декларация, че нямаш задължения. Аз натам отивам, че не останаха точки... :uups:
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 15 Окт 2007, 20:11

Максимума точки за възстановяване на година е 13 ;)
не го казвам от личен,а от косвен опит... :mhihi: :mhihi:
и другото са глупости за психотестове и т.н...просто седиш и стискаш 6 месеца ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ditko1 » 15 Окт 2007, 21:29

е като минат 6 месеца какво правя ?
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 15 Окт 2007, 21:33

Отиваш в КАТ и ти дават книжката :)
Изображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 15 Окт 2007, 21:37

ditko1 написа:е като минат 6 месеца какво правя ?

Като минат 6те месеца, дефакто си караш книжката повторно. Минаваш психологически преглед, ако е отрицателен, имаш възможност д асе явиж още 2 пъти в рамките на 3 месеца, като втория път е в централата на психо незнам си кво беше там. Като получиш положителен резултат на психото, се явяваш на теоретичен и практически изпит за всяка категория която притежваж поотделно. Демек, ако сега имаш категория "С" след изтичането на наказането и както писах вече вземеш положителен психотест, караш теория и практика първо за "В", после теория и практика за "С", като за всяка категория си плащаш, май беше 150лв на категория, но тук несъм сигурен. Инфото което пиша, го четох преди два дни в сайт на учебна фирма. Ако е зор, мога да се разтърся да дам линка да го прочетете и вие

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 15 Окт 2007, 21:44

sonny написа:

Като минат 6те месеца, дефакто си караш книжката повторно. Минаваш психологически преглед, ако е отрицателен, имаш възможност д асе явиж още 2 пъти в рамките на 3 месеца, като втория път е в централата на психо незнам си кво беше там. Като получиш положителен резултат на психото, се явяваш на теоретичен и практически изпит за всяка категория която притежваж поотделно. Демек, ако сега имаш категория "С" след изтичането на наказането и както писах вече вземеш положителен психотест, караш теория и практика първо за "В", после теория и практика за "С", като за всяка категория си плащаш, май беше 150лв на категория, но тук несъм сигурен. Инфото което пиша, го четох преди два дни в сайт на учебна фирма. Ако е зор, мога да се разтърся да дам линка да го прочетете и вие

Това дето го казваш е за отнемане на книжката ако си карал пил иначе не е така - брат ми е живия пример :roll:
Пиши ми кога е удобно да се видим :) за sonny
Последна промяна euroto на 15 Окт 2007, 21:45, променена общо 1 път
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от [Georgi] » 15 Окт 2007, 21:45

sonny написа:

sonny, ти уби всичко детско в нас...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 15 Окт 2007, 21:49

аве и аз знам, че зависи за какво са ти я взели ...
познавам 1 който му я върнаха просто когато изтекоха 3те(при него) месеца
;)
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 15 Окт 2007, 21:52

Sharo написа:аве и аз знам, че зависи за какво са ти я взели ...
;)

На един приятел, а и на ЯВор кат се изпонапият и след изтичане на накзанието им ги връщат ей така, това което съм написъл е за отнемане на книжка заради отнети точки.

ПС До Еврото, Азимам чувството, че немаш нужда от тия пари, откога те чакам, драсни едно ЛС кога и къде да се видим ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ditko1 » 15 Окт 2007, 21:54

на мен ми я зеха за точки смисал всички са ми взети. Euroto и на брат ти ли е бил същият случай ?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 15 Окт 2007, 21:56

sonny написа:
Sharo написа:аве и аз знам, че зависи за какво са ти я взели ...
;)

На един приятел, а и на ЯВор кат се изпонапият и след изтичане на накзанието им ги връщат ей така, това което съм написъл е за отнемане на книжка заради отнети точки.

ПС До Еврото, Азимам чувството, че немаш нужда от тия пари, откога те чакам, драсни едно ЛС кога и къде да се видим ;)

то като ти взимат книжката не е ли винаги заради точки просто някой нарушения са за повече точки от колкото имаш в талона ... поне 1 път така ме плашеше некъв чичко полицай

а на не го му я взеха заради каране без гражданска неспазване на предимство и не спиране на пост
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 15 Окт 2007, 22:00

ditko1 написа:на мен ми я зеха за точки смисал всички са ми взети. Euroto и на брат ти ли е бил същият случай ?

Ами на него му я взеха за преминаване 2 пъти на червено, за каране с доста над допустимата скорост няколко пъти :mhihi: и това е, друго няма :!:
Ма той пари не дава скръндзее се и стоя без книжка 6 месеца :mhihi:
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата