Голяма дилема
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- vladi_the_boss
- кандидат ентусиаст
-
Голяма дилема
Значи съвсем скоро ще взимам Е60 и основния много важен вапрос ми е какъв да е двигателя - 530и или 530д,говориме за втора ръка...
- vladi_the_boss
- кандидат ентусиаст
-
ако колата си я взимам от камор и аз бих взел дизела,но като говориме за кола на 100 000 километра и имайки предвид качествената нафта в бг. си мисля че по удачния вариант е бензина
- vladi_the_boss
- кандидат ентусиаст
-
ми кво да те питам.....кажи некви слаби страни на тая кола.....мисля да я взема с М-окачване,защото сегашната ми кола е с такова и съм много доволен
Е ти от България ли ще я вземаш 2-ра ръка, че мислиш толкова с каква нафта е карана 100 000км?
Аз на моята съм минал около 25 000км тази год с ОМВ нафта и грам проблем не съм имал. За такава голяма кола според мен е по-добре да е дизелова. Като я вземаш, направи и 1 профилактика на горивната система и готово. А и досега не е имало случай да изпляска нафтова помпа или нафтова електроника на Е60, или поне в Пловдив сред познатите ми с дизелови модификации не се е чуло...
Аз на моята съм минал около 25 000км тази год с ОМВ нафта и грам проблем не съм имал. За такава голяма кола според мен е по-добре да е дизелова. Като я вземаш, направи и 1 профилактика на горивната система и готово. А и досега не е имало случай да изпляска нафтова помпа или нафтова електроника на Е60, или поне в Пловдив сред познатите ми с дизелови модификации не се е чуло...
BMW 5-series POWER!
е да на мериш 530 с М окачване е малко трудно. моята е с обикновенно окачване и сам много доволен. съветвам те по добре да купиш с динамик драйв система и активен волан. динамик драйв е по добре от м окачване /според мен/ защото колата почти не се накланя в завой а в същото време вози много меко, а активния волан е приказка с половин оборот гумите са докрай. тези неща ги споделям от собствен опит. леко ме дразни 6 степенния типтроник постоянно превключва нагоре надолу, на Е39-ката типтроника е някъкси по плавен- според мен. е това е от мен
JoroK написа:Още един глас за 530iС такава кола на кой му пука за 1-2/100 по-голям разход, а и цената на нафтата е равна на OMV 100.
И един въпрос: кой мотор си избрал?
Цената на нафтата е колкото на бензина, ама с 10 литра бензин дали ще може да мине толкова колкото с 10 литра дизел?

Говоря примерно

- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
препоръчвам ти 530д. 3 месеца вече караме такава и сме мнооого доволни . нинакви забележки няма.
It`s party time !
- vladi_the_boss
- кандидат ентусиаст
-
Вижте пичове,ако я взимам нова винаги бих избрал дизела,но като говориме за кола на 100к километра,мисля че бензина ще е в по добро здраве и ще бъде в такова и занапред.....много се колебая.а относно разхода на гориво - не е чак такъв проблем
Joro - твоето с кой двигател е и колко дава градско?
Joro - твоето с кой двигател е и колко дава градско?
- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
За мен по добрия избор е 530i,защото бензиновия мотор малко или много е по-безшумен спрямо 530d,530i върви не много но повече спрямо 530d
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Metallium написа:Ако 530д можеш въобще да го чуеш в купето...значи имаш ебаси слуха![]()
![]()
e айде сега чува си се ... ама мен си ме кефи как се чува .... михихи ....
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series