За сините лампи, полицията и българската реалност...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та
За сините лампи, полицията и българската реалност...
Снощи около 22ч ми се случи следното нещо : карам по бул.Хр.Ботев, от Сливница към пл.Македония, на кръстовището със Стамболийски намалявам на червен сигнал в дясната лента. Сигналът междувременно се сменя и аз продължавам, като изпреварвам 3-4 коли от лявата ми страна, които чакат на същия светофар. Виждам, че пред мен има спрял полицейски автомобил, включвам си левия мигач и едва съм започнал да се престроявам (не засичам никого), когато някакъв джип, примигващ в синьо-червено (без звукова сигнализация, без буркан, просто със светлинки по предната броня), който се движи по трмвайната линия, пресича лявото платно и започва ме избутва към тротоара. Подпирам се на клаксона и спирам, защото почти ми се е качил на капака. Тогава тоя с джипа се върна в лявата лента и си продължи. Всичко това се случва на 10м от полицаите, които са свидетели на цялата ситуация. Излизам от колата псувайки и ги питам : "Що не го спряхте тоя?", а те : "Ти не ни давай акъл как да си вършим работата, ами заминавай!"
И ква е поуката от цялата история... Плащаш данъци, за да те урвляват идиоти, да те пазят страхливци, а аз , понеже карам е36 трябва да се пазя от разни съмнителни типове с лъскави джипове, зашото за тях аз съм някой "прошляк" с 15 годишен таралясник. След това вече не сме били мутренска държава... Същите сме си, просто сменихме мутрите с охранени политици. Дори, като се замислям, сигурно съм имал късмет, че все пак имаше полицаи и мястото е оживено... Е...л съм го, утре си кипувам пистолет

И ква е поуката от цялата история... Плащаш данъци, за да те урвляват идиоти, да те пазят страхливци, а аз , понеже карам е36 трябва да се пазя от разни съмнителни типове с лъскави джипове, зашото за тях аз съм някой "прошляк" с 15 годишен таралясник. След това вече не сме били мутренска държава... Същите сме си, просто сменихме мутрите с охранени политици. Дори, като се замислям, сигурно съм имал късмет, че все пак имаше полицаи и мястото е оживено... Е...л съм го, утре си кипувам пистолет

Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!
- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...

п.п. Не ти трябва пистолет - ако гръмнеш някой, който е шефа на боса /пък и дори да не е/ не се знае дали пак тебе няма да изкарат виновен, дори и да не си --> няма изход...

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

- seven-eight
- кандидат ентусиаст
-
KIARA_G написа::yes:![]()
п.п. Не ти трябва пистолет - ако гръмнеш някой, който е шефа на боса /пък и дори да не е/ не се знае дали пак тебе няма да изкарат виновен, дори и да не си --> няма изход...
Точно така,даже ще си навлечеш повече проблеми!

- zodiak
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36/e39
- Мечтае да кара: през просото
seven-eight написа:...
Точно така,даже ще си навлечеш повече проблеми!
И ще го лежиш като за човек. нема файда.
Чрез светло пиво, към светло бъдеще
Re: За сините лампи, полицията и българската реалност...
BFM написа:Снощи около 22ч ми се случи следното нещо : карам по бул.Хр.Ботев, от Сливница към пл.Македония, на кръстовището със Стамболийски намалявам на червен сигнал в дясната лента. Сигналът междувременно се сменя и аз продължавам, като изпреварвам 3-4 коли от лявата ми страна, които чакат на същия светофар. Виждам, че пред мен има спрял полицейски автомобил, включвам си левия мигач и едва съм започнал да се престроявам (не засичам никого), когато някакъв джип, примигващ в синьо-червено (без звукова сигнализация, без буркан, просто със светлинки по предната броня), който се движи по трмвайната линия, пресича лявото платно и започва ме избутва към тротоара. Подпирам се на клаксона и спирам, защото почти ми се е качил на капака. Тогава тоя с джипа се върна в лявата лента и си продължи. Всичко това се случва на 10м от полицаите, които са свидетели на цялата ситуация. Излизам от колата псувайки и ги питам : "Що не го спряхте тоя?", а те : "Ти не ни давай акъл как да си вършим работата, ами заминавай!"
И ква е поуката от цялата история... Плащаш данъци, за да те урвляват идиоти, да те пазят страхливци, а аз , понеже карам е36 трябва да се пазя от разни съмнителни типове с лъскави джипове, зашото за тях аз съм някой "прошляк" с 15 годишен таралясник. След това вече не сме били мутренска държава... Същите сме си, просто сменихме мутрите с охранени политици. Дори, като се замислям, сигурно съм имал късмет, че все пак имаше полицаи и мястото е оживено... Е...л съм го, утре си кипувам пистолет![]()
Че какво очакваш как бат Бойко Мутренски е кмет

One passion,one car,one life...
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
не се коси пич нема да се оправим
като каза за полицаите и аз преди неколко вечери се прибирам по тъмното през ноща и нали тея са гъзари кукерите кухи карат бавно настигам ги и си ги минавам и в следващия момент тоя ми праска дългите .. а то ко било халогените ми ги заслепяват като ги настигах .. и аз помислих 2 секунди .. прас фаровете за мъгла (вързал съм и 2та дано доста съм ги облъчил) и си продължих ... и само чаках да пуснат сирената и да се подгоним
гръч за гюбретата
като каза за полицаите и аз преди неколко вечери се прибирам по тъмното през ноща и нали тея са гъзари кукерите кухи карат бавно настигам ги и си ги минавам и в следващия момент тоя ми праска дългите .. а то ко било халогените ми ги заслепяват като ги настигах .. и аз помислих 2 секунди .. прас фаровете за мъгла (вързал съм и 2та дано доста съм ги облъчил) и си продължих ... и само чаках да пуснат сирената и да се подгоним

гръч за гюбретата

- Bmw 325 E36
- Потребител
-
Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!
Е36 въобще не са трошляци,а са доста по добри и здрави от разни туарези,кю 7 и нз си кви
Е36 въобще не са трошляци,а са доста по добри и здрави от разни туарези,кю 7 и нз си кви
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
Bmw 325 E36 написа:Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!
ебем та в сектанта хаха
4 8 15 16 23 42
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
другия вариант е да си сложите фарове отзад за да храните педалите дето много помпат къси дълги
има вариант е просто да светнете на някой които ви дразни със светкавицата на фотоапарат - много е стряскащо, може да се обърне в канафката

има вариант е просто да светнете на някой които ви дразни със светкавицата на фотоапарат - много е стряскащо, може да се обърне в канафката

- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
Bmw 325 E36 написа:Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!
Това какво общо има с темата само не разбрах?!?!

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: За сините лампи, полицията и българската реалност...
Impasse написа:Че какво очакваш как бат Бойко Мутренски е кметТо тва положение не е само в София ,де...
Да де, щото той ги е накарал така и ако някой друг беше кмет щеше да е по-различно

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Кофти работа винаги е така - ако си рекетьор,побойник ....... и имаш влиятелен шеф никой не те забелязва.Обаче ако си малък и плащаш данъци ставаш проблемен.Затва евала на Zara - джиткай си Бумата и гледай да не се впрягаш

30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2