Задна емблема?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Задна емблема?
Свалиха ми задната емблема и лъскавите винтили за 2лв.
Мръсни,гадни наркомании......и са ми надрали боята около емблемата.
Випроса ми е от къде да си взема нова емблема освен от Дару кар,където ми искат 29лв за нова.Гледах в една Аутомания имаше по 5лв,ама голям боклук(и да ми я подарът няма да я взема).
Випроса ми е от къде да си взема нова емблема освен от Дару кар,където ми искат 29лв за нова.Гледах в една Аутомания имаше по 5лв,ама голям боклук(и да ми я подарът няма да я взема).
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Re: Задна емблема?
THEGOD написа:Свалиха ми задната емблема и лъскавите винтили за 2лв.
Въобще не са еднакви, ама с тия темпове дето ги гепват дали си заслужава да се взима оригинална

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- cHaKRa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325i
- Мечтае да кара: M
за 5 кинта ги има навсякаде и няма никва разлика .. поне видима Моята се беше улюпила и сложих една от 5 лв и даржи И с водоструйката от 1см пръскам и пак нема проблем 

Клякам с 200 стаам с 300 

- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
Re: ре
SkyWalker написа:Съвет: Купи си оригиналната!!!
напротив
дори да струваха еднакви пари, аз пак не бих взел оригинална - винаги има къде за 5 минути да ти надерат боята за едната емблема. от не-оригиналните трябва да се поизбира, има и тотални гробници но се намират такива които ако разбереш от 1 метър че не е оригинална може да ходиш за специален агент.
якото е че на пипане се разбират веднага и никой няма да ги сваля като разбере че са менте.
аз лично карам с 2 ментака и ми дреме на 7 метровата ланга. варно единия се поразлепи над 200 ма голяма работа
предлагам да си вкарате парите в нещо което не е да крещи 'колата ми е лъскава'... не че по ментака си личи де ама пак

- mikosh
- Потребител
-
- Кара: Alpina D3
Прави малко оптичен тунинг с кит и без емблема, тъкмо ще оправиш и дразкотините
Така няма нужда да купуваш емблема!

R 1 3 5
└┼┼┤
. 2 4 6
/ / / M
└┼┼┤
. 2 4 6
/ / / M
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
mikosh написа:Прави малко оптичен тунинг с кит и без емблема, тъкмо ще оправиш и дразкотинитеТака няма нужда да купуваш емблема!
Недей така

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Re: ре
SkyWalker написа:Съвет: Купи си оригиналната!!!
И като му я гепат за 19 път кво прайм

Или всеки път като си паркира колата си я слага у джоба и влиза в кафето

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- batkoto
- младши ентусиаст
-
В Стара Загора са по 3,50лв. хахха след като си купих моята баварка на 2-рата седмица бяха свалили емблемите. Много грозно ми стана, но честно казано разликата между оригиналната и тия ментаците въобще не се вижда. Трябва да се наведеш и да се взреш за да видиш разлика и то ще я видиш само ако знаеш как изглежда оригиналната. Така, че действай с ментаците, въобще да не ти дреме. Данък обществено мнение все още не плащаме.
П.С. Тези, които струват 5лв. в магазините за 1лв. ако проверите са по 3, 3 и нещо. Стига да улучите момента да са докарали. Ако някой има пат кам Стара Загора да пише ЛС ще му обесня къде се намира магазина, в който има. Лично аз се запасих
П.С. Тези, които струват 5лв. в магазините за 1лв. ако проверите са по 3, 3 и нещо. Стига да улучите момента да са докарали. Ако някой има пат кам Стара Загора да пише ЛС ще му обесня къде се намира магазина, в който има. Лично аз се запасих

11 мнения
• Страница 1 от 1