Сълзи ми радиатора
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Сълзи ми радиатора
Здравейте колеги, тази сутрин с голямо съжаление забелязах две малки петънца в двата края под радиатора ми. Онзи ден долях антифриз, че нали застудя и сега-теч! Чувал съм, че не е добре да се слагат добавки за запушване и предполагам ще ми се наложи да сменям радиатор. Някой да го е правил скоро, да е запознат с цената? Колата е 318IS. Какви са ми алтернативите? За сега ще доливам, но не е решение!
- KickingKing
- ентусиаст
-
Зависи от дупката. Виж къде е, за да можем да кажем повече по въпроса... Иначе нов от Дару е >750лв, аз си взех некъв датски за ~400

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
KickingKing написа:Зависи от дупката. Виж къде е, за да можем да кажем повече по въпроса... Иначе нов от Дару е >750лв, аз си взех некъв датски за ~400
Честно казано, не виждам от къде тече, но петната са точно под двата края на радиатора! Трябва да я вдигна някъде, за да съм сигурен. Един приятел има канал пред блока и май ще го посетя!
А цените, които цитираш са меко казано, груби

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
отиди при някои маистор да ти го свали и надуе радиатора във вода и ще се види от каде изпуска защото може самия радиатор да е здрав а уплътненията от страни да са заминали а те не се сменят
при мен поне беше така,използвахме моито казанче там кадето се налива антифриз а за 100 лв зех читав радиатор със уплатнтията
при мен поне беше така,използвахме моито казанче там кадето се налива антифриз а за 100 лв зех читав радиатор със уплатнтията
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
за малки течове бих препоръчал един прашец има на Шел като сребро на прах много добре действа аз 4 години карах с него и спукана тръбичка на радиатора грам антифриз не ми се губеше
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- KickingKing
- ентусиаст
-
bmwdriver написа:Абе Алекси,да не се обидиш,ама на Шел и до тоалетна не ходя
Ти за това "Кара: бавно BMW"....
Абе колега радиаторите на 36 се смотват и пластмасите, нема кво да го сваляш си губиш времето ми просто свали пластмасите и ако не видиш от къде е чак тогава отивай на майстор. Цялата процедура трае около 3мин.

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
10 мнения
• Страница 1 от 1