Шпер!

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Шпер!

Мнение от ksedo » 14 Окт 2007, 20:14

Понеже незнам какво точно представлява шпера,в смисъл знам каква му е функцията,но незнам какво точно представлява вапроса ми е тва чудо може ли да се демонтира или пук монтира?От развален диф да се свали и да се сложи на друг?Благодаря предварително. :help:

ентусиаст
Аватар
Кара: E83 LCI, Е60
Мечтае да кара: BmW F06 M

Мнение от Enslaving_Lecher » 14 Окт 2007, 20:18

младши ентусиаст
Аватар

Re: Шпер!

Мнение от SkyWalker » 14 Окт 2007, 22:59

ksedo написа:Понеже незнам какво точно представлява шпера,в смисъл знам каква му е функцията,но незнам какво точно представлява вапроса ми е тва чудо може ли да се демонтира или пук монтира?От развален диф да се свали и да се сложи на друг?Благодаря предварително. :help:

Всичко е възможно, но не е лошо да се научиш да ползваш търсачката! Не е трудно - в празната кутийка напиши "Шпер" и си готов ;)
///M Club Member

ентусиаст
Аватар

Re: Шпер!

Мнение от KickingKing » 14 Окт 2007, 23:40

SkyWalker написа:
ksedo написа:Понеже незнам какво точно представлява шпера,в смисъл знам каква му е функцията,но незнам какво точно представлява вапроса ми е тва чудо може ли да се демонтира или пук монтира?От развален диф да се свали и да се сложи на друг?Благодаря предварително. :help:

Всичко е възможно, но не е лошо да се научиш да ползваш търсачката! Не е трудно - в празната кутийка напиши "Шпер" и си готов ;)

Натисни после бутона "търси"
Изображение
Изяж бобър - спаси дърво!

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

Назад към E36