Акумулатор...къде е проблема?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Акумулатор...къде е проблема?
Здравейте! Имам следния проблем - на 5-6 дена зареждам акумулатор,защото тотално се скапва! Гледах във форума, има такива теми, но нищо от това което колегите са писали не се отнася за моя проблем! Имах един Exide, който си работеше без проблем, но нещо алармата ми си замина и си я смених! една седмица след това в акумулатора нямаше и капка ток. заредих го и си запали без проблем! минаха няколко дена и отново същия проблем... един приятел ми даде акумулатор и така карах седмица, но...замина и той! проверих алармата-не е там проблема, проверихме за отечки при едни жичкаджии и стогава ми казаха,че от ЦД-то ми теглело ток при изключена кола. откачиха го и само при контакт ми тръгва сега музиката! втория акумулатор го зареждах някаде 2 мсеца, през 5-6 дена, но ме посъветваха да си взема нов! Взех си Бош Силвър!!! мина седмица и половина и отново същия проблем-няма ток! След това пак на майстори и ми провериха алтернатора дали зарежда както трябва-няма грешка и там...работи си както трябва! Ходих при алармаджиите и те ми откачиха алармата преди седмица някъде и днес сутринта пак няма ток...!!!! Не знам вече какво да проверявам!!! Ако някой има идея от каде може да точи ток...да сподели:) Мерси много!!!
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Имаш Л.С!
(...че е малко реклама)

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
3 мнения
• Страница 1 от 1