Проблеми със съединителя
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- soreman
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E65 730d
Проблеми със съединителя
Преди малко прочетох в една тема за това че Е36 имали проблем със съединителя при загрял двигател, а именно че колата се тресе. Аз го имам точно този проблем. Просто е непоносимо пнякога, особенно когато съм в задръстрване и искам да тръгна цялата кола се тресе като излитащ трабант. Имам два варианта да тръгна с много газ и да рискувам да прасна тоя отпред или да тръгвам пак с много газ, но на втора. Помогнете моля ви се, как се оправя това нещо. Един познат ми каза че това било проблем на някакъв приплъзващ диск на съединителя. Така ли е наистина и колко струва да се оправи този проблем? (надявам се все пак да може де)
- dr-who
- ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring 330xi
- Мечтае да кара: F10 M5
аз съм с чисто нов съединител и всичките му дискове, притескателни и т.н.
и разбира се ми го прави този проблем с тресенето но е много леко при мен... не знам дали има решение на този проблем

и разбира се ми го прави този проблем с тресенето но е много леко при мен... не знам дали има решение на този проблем

--
Powered by: Miller Performance
Revolutionary BMW Performance chips
--
Powered by: Miller Performance
Revolutionary BMW Performance chips
--
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Re: Проблеми със съединителя
soreman написа:Преди малко прочетох в една тема за това че Е36 имали проблем със съединителя при загрял двигател....
При мен го няма това нещо. Или проблема зависи от годината на производство или пък нещо съединителя не ти е в ред.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
По- скоро ти е заминало феродото. И моят е така от няколко дни, също така и доста по- трудно ускорява на високите предавки.
- val
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 M3
- Мечтае да кара: Е46 М3
- Детайли за колата: чудесна :)
и при мен го има ама е наистина много слабо и при това не се проявява когато тръгвам, а чак на 2,3 скорост.
let the BMW be with you
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Legba написа:Аз съм чувал че така може да стане ако висящия лагер на картана се скапе. При тръгване и при определени обороти почва да се извива нещо и се тресе цялата кола. Тъй че можеби не е зле да видиш и това ако другото е ОК.
To се тресе единствено при тръгване, а тъй като загуби и еластичността си си мислех, че ще е съединителя. Забравих и да уточня, че това го прави само, когато е топла. Мерси за съвета все пак

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Най- тънко съм намерил феродов диск и лагер "ЛУК" за 170лв, мисля, че и на 318i са същите като за мойто, тъй, че някой ако иска да ходим заедно да ги взимаме.
8 мнения
• Страница 1 от 1