M3 с АГУ!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Всъщност газта има доста предимства пред бензина...
по-висок октан, отделя се допълнителна смазка при горенето, т.е. износва много по-малко двигателя, не отмива маслото от стените на цилиндрите и не се отделя киселинните елементи при работа на студен мотор, няма детонаций, по -малко вредни емисий...недостатък е, че газовете са с малко по-висока температура от при бензина, но пък колекторите се правя достатъчно издържливи и това не е проблем.
Обаче тук при нас нещата опират до гаражния монтаж, некомпетентност относно настройката на горивния процес, криворазбраната гъзария, че е голям срам да се кара на газ...
Ако всичко се настрой както трябва колата би трябвало да върви много повече с газ отколкото с бензин.
по-висок октан, отделя се допълнителна смазка при горенето, т.е. износва много по-малко двигателя, не отмива маслото от стените на цилиндрите и не се отделя киселинните елементи при работа на студен мотор, няма детонаций, по -малко вредни емисий...недостатък е, че газовете са с малко по-висока температура от при бензина, но пък колекторите се правя достатъчно издържливи и това не е проблем.
Обаче тук при нас нещата опират до гаражния монтаж, некомпетентност относно настройката на горивния процес, криворазбраната гъзария, че е голям срам да се кара на газ...
Ако всичко се настрой както трябва колата би трябвало да върви много повече с газ отколкото с бензин.
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
Ами пича си кара М3 на газ а сега да каже някои че не е газар
между другото преди време пресъствах на едни гонки в казанлък кадето имаше една вектричка която я пускаха на газ и се испъваше повече от бенца

между другото преди време пресъствах на едни гонки в казанлък кадето имаше една вектричка която я пускаха на газ и се испъваше повече от бенца
Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

ре
Не само, че не е гъгар, а според мен е ГЪЗ**
То за това Ferrari слегат цедка на собствениците на техните машини
Трябва и от ///M GMBH да почнат, но за целта да вдигнат още малко цените и мощността, за да не може всеки втори селянин да кара ///М6 

То за това Ferrari слегат цедка на собствениците на техните машини

- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Re: ре
SkyWalker написа:То за това Ferrari слегат цедка на собствениците на техните машини![]()
Хихи повярвай колега, не е далеч времето, когато цетката ще пропуска само каращи с LPG...потърси една много хубава темичка за една много хубава колица...на една смотана, неизвестна тунинг фирмичка...май AC Schnitzer беше...та тея бедни селяни прости, направили за едни други прости селяни... V10 552коня на LPG...мизерници..бих добавил аз...
Сега сериозно потвърждение, на което казах проблема не е в газта, а в преправянето на двигателя.
Що се отнася до М3 на газ, ако знам, че ще ми монтират газта като хората, с най-голямо удоволствие ще си джиткам на газ...не за друго ми щот ще върви повече колата...
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- MoToPuCT
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320d, E60 530xi, Yamaha YZF R1
- Мечтае да кара: E92 M3, E46 M3 CSL, всякакви Aston Martin
- Lunaticc 1
- младши ентусиаст
-
- Кара: 745i;740d;330xd;330i-Convertible
- Мечтае да кара: кока & цици
- Детайли за колата: с чип !!!
LAST RIDE написа:Ами пича си кара М3 на газ а сега да каже някои че не е газар![]()
само се замисли колко абсурдно звучи,явно нещо аз не съм в час щото си мислех че гъзарите карат на бензин

Чеп Туринг !
Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!

Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
бе тва газта мръсна работа
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- MoToPuCT
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320d, E60 530xi, Yamaha YZF R1
- Мечтае да кара: E92 M3, E46 M3 CSL, всякакви Aston Martin
pavlin_e30 написа:бе тва газта мръсна работа
Аз се примирих вече с газта. Не че съм си сложил на моята кола, ама някой ден ако газта се окаже че е левче, а бензина пет и това ще стане, засега все още се търпи. Това, което никога няма да приема обаче са автоматичните скорости. Никога няма да си купя кола с такова нещо.
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2