Задно окачване-проблем?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Задно окачване-проблем?

Мнение от m_tcekov » 12 Окт 2007, 0:10

Привет на всички!
От скоро забелязах че задна дясна гума е износена външно-да ли са тампони или амортесьори.Ако са тампони колко са и какви да взема?Колата е 325ТДС/95г. Благодаря предварително на знаещите.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 12 Окт 2007, 9:13

Мерил ли си им налягането?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 320D 2001
Мечтае да кара: M Power

Мнение от ceno83 » 12 Окт 2007, 11:36

и при мен се получи износване на задните ми гуми и се оказа че е от не-читав реглаж на заден мост. Гумите ми стояха леко навътре.. ето в такава позиция / \ . Вярвайте ми изяде ми гумите за 3 месеца. И накрая си направих реглаж но трябваше нови гуми .. :(
,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."

ентусиаст
Аватар
Кара: e60ka

д

Мнение от krasi_bmw » 12 Окт 2007, 21:42

здравейте ,незнам колко сте патили и не видях тема.... , има едни шарнири на носачите отгоре който много често се разбиват и се изменя страничния наклон и оттам и износването на гумите,не се чува тропане и тн. но се познава като свалиш гумата и с една щанга се провери за луфт .Може да се регулира и с разбит шарнир ,но стабилността е зле ......от опит на 5броя бмв-та дето съм имал бяха разбити около 25лв струва един и се сменят на място със една елементарна скоба от шпилка и стари лагери....дано съм бил полезен.

Назад към E36