Още един ще натопят
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- twin spark
- кандидат ентусиаст
-
Още един ще натопят
Понеже това може да се случи на всеки, обяснявам. Преди няколко дни кортежа на един много важен политик, беше атакуван от едно момче. Виновника се забил във втората кола, като за малко да направи атентат срещу много важния политик.
Набързо версията за атентата отпадна. По-точно стана "неправилно изпреварване". Мисля си следното: настигнал си някой по-бавен, тръгваш рисковано да изпреварваш и бум насреща ескорт, обаче не блъскаш първата, ами някак е прескачаш и нацелваш втората. Или пък си видял колата с включен буркан изчакваш я да мине покрай теб и после веднага тръгваш да изпреварваш и бум нацелваш втората кола. Така по става. Само че и така няма логика, ако не си атентатор камикадзе, а това вече го изключиха като версия.
Или пък си караш в колона, без всякакви намерения да изпреварваш, леко разсеян, но напълно по правилата. Изведнъж колата пред теб (ако е бус става идеално) изхвърча в канавката да направи път и докато се усетиш те нацелва челно черен мерцедес с червена и синя лампа включени, т.е. охраната на някой много важен политик.
Кажете как Ви се струва!
Набързо версията за атентата отпадна. По-точно стана "неправилно изпреварване". Мисля си следното: настигнал си някой по-бавен, тръгваш рисковано да изпреварваш и бум насреща ескорт, обаче не блъскаш първата, ами някак е прескачаш и нацелваш втората. Или пък си видял колата с включен буркан изчакваш я да мине покрай теб и после веднага тръгваш да изпреварваш и бум нацелваш втората кола. Така по става. Само че и така няма логика, ако не си атентатор камикадзе, а това вече го изключиха като версия.
Или пък си караш в колона, без всякакви намерения да изпреварваш, леко разсеян, но напълно по правилата. Изведнъж колата пред теб (ако е бус става идеално) изхвърча в канавката да направи път и докато се усетиш те нацелва челно черен мерцедес с червена и синя лампа включени, т.е. охраната на някой много важен политик.
Кажете как Ви се струва!
p
Абсолютна постановка на НСО!
Кой ще му прави атентат на някакъв смешен президент?
Според мен е постановка.
Кой ще му прави атентат на някакъв смешен президент?
Според мен е постановка.
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Може би те са направили нещо на момчето, а не то на тях
Преди време си карам по Фритьоф Нансен и на бул. България правя десен завой. Още преди да направя завоя далече зад мене видях и чух полицейска кола и зад нея видях още няколко други с буркани. Ама аз бях бая напред. Отпред светофара свети зелено - газ и си завивам по България. Онези полека ме настигат и аз минавам в най-дясната лента. Полицейската кола минава покрай мене на сантиментри и ми сече пътя
След това минава една от другите коли пак на сантиметри покрай мене и ми е ясно какво ще последва пак и му се разсивирх на кретена. А другите 2 ленти в ляво са напълно свободни. След това имаше някакъв бус с тях - е този път аз пък на него му направих мръсно. С другите след това вече нямаше проблеми. Големи са идиоти
Преди време си карам по Фритьоф Нансен и на бул. България правя десен завой. Още преди да направя завоя далече зад мене видях и чух полицейска кола и зад нея видях още няколко други с буркани. Ама аз бях бая напред. Отпред светофара свети зелено - газ и си завивам по България. Онези полека ме настигат и аз минавам в най-дясната лента. Полицейската кола минава покрай мене на сантиментри и ми сече пътя

- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
Това са прословутите НСО (национална служба охрана ) и можеби НСС (национална служба сигурност) и винаги карат като идиоти и избиват комплексите си на нормалните хора, можеби не всички са такива, но да кажем 70% са.Като видиш скъпи нови коли с буркани ги карат пилоти от тези службички ползващи се с превилегии.Може да те удари, да слязат да те натупат и неможеш да кажеш нищо защото ще те изкарат като заплаха за националната сигурност и, че са действали според закона
А е друг въпрос, че прес свободното си време са шоферчета на разни видни мафиоти и хора извън закона с бронирани Г-класи и прочие.
Кой се е зблъсквал с тях всее се е оплакал, че са лайнари по пътя.

А е друг въпрос, че прес свободното си време са шоферчета на разни видни мафиоти и хора извън закона с бронирани Г-класи и прочие.
Кой се е зблъсквал с тях всее се е оплакал, че са лайнари по пътя.
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
преди няколко години кортежа на настоящия ни президент за малко не уби съпругата и детето на мой познат над с. Антон... не знам каква не се опитаха да я изкарат
... иначе идиотите с последната кола я изблъскат от пътя
не че им е пречела, щото на това място могат да се разминат поне 4 коли спокойно 

Преди 2 години си караме с баща ми по околовръстното на Бяна, от светофара с бул. Бъкстон, към детелината, напред виждаме някъв рейс, зад него два мотора полицеиски. Нищо повече. Карат в средната лента, лявата напълно свободна. Баща ми тръгва да изпреварва, в този момент, единия моторист ни затваря и тръгва да ни изблъсква в мантинелата, изравнява се с нас, а на мен ми отворено стъклото, и тъпото копеле започва да псува. Баща ми върна газта и продължиме да караме зад тях, щото просто бяхме в една посока, а тъпото копеле започна да ни засича постоянно и да ни прави мръсотии. Вдигам телефона, звъна на 166, разказвам за случката, а оттам диспечера, ми казва: Ми нищо неможем да направим, те са моторизиран екип, охраняват, могат да правят каквото си поискат, по-добре, спрете и ги изчакайте да ес отдалечат, бам телефончето. А аз така 

7 мнения
• Страница 1 от 1