Стрелката на горивото откачи
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- chocho
- crash tester
-
- Кара: F07 530
Стрелката на горивото откачи
Имали някой представа или да му се е случвало както си кара и изведъж стрелката да започне да се мести на ляво на дясно после спира после пак почва от какво е що е никаква представа си нямам
- ceno83
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320D 2001
- Мечтае да кара: M Power
да не си сипал спирт в резервоара

,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."
- chocho
- crash tester
-
НЕ КОЛЕГА РАКИЯ СИПАХ
И ако може само тези които имат информация те да пишат а не да ми се пални темата с простотии

И ако може само тези които имат информация те да пишат а не да ми се пални темата с простотии
- grayscale
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i touring '96
eee! aa! По-спокойно де. Човеко
си е направил майтап,голяма работа. Ако толкоз го взимаме на сериозно,като знаем че даваме хиляди за ремонти по колите ни дето са на 10-15 години требе се самообесим тука
+ тва има търсачка, та дори има и сходна тема на 1ва страница на Е36 подфорума !!!

+ тва има търсачка, та дори има и сходна тема на 1ва страница на Е36 подфорума !!!
- ceno83
- младши ентусиаст
-
Добре пич сега сериозно. Провери датчика който мери нивото на бензина в резервоара и дава показания на стрелката. Сигурно е от него. Сори ако съм те ядосал ама ми стана смешно 

,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."
- chocho
- crash tester
-

Според мен и ти да беше и ти ще ше да реагираш някак си така
- ceno83
- младши ентусиаст
-
така е
смени датчика за нивото и стрелката и ще спиш като къпан 

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Абе и лош контакт може да излезе...
А спирт(разбира се не какъв да е ) се меси със бензин в определено съотношение, поне на времето се е правело със спортна цел, чел съм специално при мотоциклетите...
А спирт(разбира се не какъв да е ) се меси със бензин в определено съотношение, поне на времето се е правело със спортна цел, чел съм специално при мотоциклетите...
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
8 мнения
• Страница 1 от 1