Спортен филтър 524тд ???
Модератор: bum_bum
6 мнения
• Страница 1 от 1
Спортен филтър 524тд ???
Здравейте колеги! Вчера сложих на дизела (524тд) спортен филтър
та искам да се допитам до вас дали влияе той по някакъв начин на мотора ( дали има някаква реална опасност от прецакване на нещо чрез този филтър )
Промяна .... има в звука - някакси по - плътен стана и кам 1500-2000 оборота се чува свистене... , във вървежа не бих казал ,че може да се осети някаква промяна.

Промяна .... има в звука - някакси по - плътен стана и кам 1500-2000 оборота се чува свистене... , във вървежа не бих казал ,че може да се осети някаква промяна.

Животът е това,което ти се случва докато си правиш планове за бъдещето...
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Е ти добре си го монтирал
Я го направи като хората или махни старата кутия и му направи някаква изолация да не дърпа въздух от топлия мотор.
А защо не си взе панелен филтър за в кутията?

Я го направи като хората или махни старата кутия и му направи някаква изолация да не дърпа въздух от топлия мотор.
А защо не си взе панелен филтър за в кутията?

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
земи си сложи нормалния филтър
ако то спортния е някав за 10 лв па и да не е ако не пречиства добре въздуха може да си съсипеш маторя за мноо кратко време
на мене ми се наложи да покарам за кратко време с такъв тъи като ми беше преебана кутоята и после като го свалих и като го погледнах имаше дупки колкото главата на топлиика като си представиш че турбината ти се върти с 150 000 об.мин. като се прасне нещо по голямо в ло0патките ще им ебе маиката а и не само и в клапан като се хакне с голяма а скорост и на него му ебава маиката

ако то спортния е някав за 10 лв па и да не е ако не пречиства добре въздуха може да си съсипеш маторя за мноо кратко време
на мене ми се наложи да покарам за кратко време с такъв тъи като ми беше преебана кутоята и после като го свалих и като го погледнах имаше дупки колкото главата на топлиика като си представиш че турбината ти се върти с 150 000 об.мин. като се прасне нещо по голямо в ло0патките ще им ебе маиката а и не само и в клапан като се хакне с голяма а скорост и на него му ебава маиката

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
re
Абе оставете го човека като има мерак. Ако ти е хубав филтъра пич остави го няма проблем. Само гледай го изолирай да не смуче топъл въздух че на дизела особенно много му е важно да му е студен. Иначе разлика няма да усетиш но поне за красота. Въпреки че на дизел спортен филтър е като магаре и космос но ...

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
6 мнения
• Страница 1 от 1