Angel Eyes за Е36

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

?

Мнение от i--v--o » 11 Окт 2007, 23:05

Sorry за тъпия въпрос ама ангелските очи с целия мигач стъклени ли са отпред или не. И друго има ли файда да се купуват по-скъпи ангелски очи от 500 лв., освен модела на фара има ли разлика в осветяването или не .... мерси предварително.. :bchug:

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Re: re

Мнение от ///MapTo » 11 Окт 2007, 23:08

SkyWalker написа:Не е така. На Сонарките съм гледал има предупредителен надпис да не се слага ксенон, поради опасност от запалване :idea:

Е да де...то заради качеството на изработката...затуй,слагайте си фарове по 300лв пък после теми по форума хелп запали се това,хелп онова не работи,хелп еди кой си бушон гори...евтиното ВИНАГИ излиза по-скъпо ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

младши ентусиаст
Аватар

Re: ?

Мнение от SkyWalker » 13 Окт 2007, 16:41

i--v--o написа:Sorry за тъпия въпрос ама ангелските очи с целия мигач стъклени ли са отпред или не. И друго има ли файда да се купуват по-скъпи ангелски очи от 500 лв., освен модела на фара има ли разлика в осветяването или не .... мерси предварително.. :bchug:

Пластмаса са! Разликите са много, но като съотношение цена/качество са на ниво, защото като махнеш 100 лв. за мигачи и реално двата фара са ти 200 лв. комплекта. Няма такава цена за нещо ново! Но от друга страна на класно направено Е36 стоят като на свинче - звънче! Аз лично не бих си взел, а по-скоро щях да съм си с оригиналните! В момента се колебая между Hella/In.Pro и FK, но още не съм решил...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 318IS
Мечтае да кара: BMW E60
Детайли за колата: BMW E36 318IS

Мнение от skate » 15 Окт 2007, 8:37

Здравейте, ще се прикрепя към темата с 2 въпросчета за да не отварям тема за тях, ще се радвам някой да изкаже мнение/...

1. Удачно ли е да се сложат 2 Angel Eyes ?, а не 4 (по 2 на фар.).

2. Къде се слагат ако са два ?? халогените (отвътре) или отвън?

3. Къде да намеря човек да ми ги монтира? Цени за монтаж?

Благодаря ;)

младши ентусиаст
Аватар

re

Мнение от SkyWalker » 15 Окт 2007, 8:45

skate написа:Здравейте, ще се прикрепя към темата с 2 въпросчета за да не отварям тема за тях, ще се радвам някой да изкаже мнение/...

1. Удачно ли е да се сложат 2 Angel Eyes ?, а не 4 (по 2 на фар.).

2. Къде се слагат ако са два ?? халогените (отвътре) или отвън?

3. Къде да намеря човек да ми ги монтира? Цени за монтаж?

Благодаря ;)

Приятелю,

тази тема не е като по-горната - "направи си сам", а разисква покупката на готови фарове "Ейнджъл Айс" :idea:
///M Club Member

Предишна

Назад към E36