Здравеите, имам въпрос
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- justinmaggie
- кандидат ентусиаст
-
Здравеите, имам въпрос
Здравеите , бъдещи колеги
така смятам да зимам НЯКАКВО БМВ , имам 13000 лв , искам да си зема хубаво , горе долу ново запазено бмв , можете ли да ме насочите към някое и по възможност да бъде комби:)

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Това е единия вариант. Други варианти са перфектно Е36 320 с всички екстри за по-малко пари или пак добро Е39 520 или 525тдс да речем.
BMW only!
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
- miropleshiviq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е91 320Д
- Мечтае да кара: Маруся
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Като казваш "ново хубаво", имаш предвид на 8-10 години, нали? Да уточниме, щото за 13К само таквоз можеш да намериш.
Ако искаш комби, стабилна кола и не си вандал на пътя, едно запазено E34 (по-старата 5-ца) ще ти свърши идеална работа. Колегите с такива возила да кажат
Е39 е по-ново, вярно, но за 13К не знам колко цветущ екземпляр ще намериш. А и ако това ти е тавана като средства, не забравяй, че само обслужване+гуми е над 1К.
Ако искаш комби, стабилна кола и не си вандал на пътя, едно запазено E34 (по-старата 5-ца) ще ти свърши идеална работа. Колегите с такива возила да кажат

It's not who You are, it's who You know...
[Georgi] написа:Ако си 30+ години или там някаде, Е39 е добър избор. Ако си младеж, неква тройка - Е46 ще е по-орязана версия и няма да те кефи, така че по-добре Е36 с де-що има екстра.
И аз съм пишлегар, ама си бръмча с печката на Е39

За тия кинти смятам, че ще намириш доста читаво такова комби с много есктри. Има тенденция цената на комбито да е надолу от тази на седана. При Е46 е обратното. Щом търсиш комби значи ти трябва семейна кола или такава с която да си вършиш работата. В тия случаи Е39ката ще те удовлетвори напълно.
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
колкото неговата дадена дума.
9 мнения
• Страница 1 от 1