ASC
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
ASC
Колеги ще ми обясните ли какво представлява тая система ?? Аз по принцип с ASC никога не карам ( особено ако сам с мацки
). Какво точно спира да не въртят гумите , в диференциала ли е тая изкецотина ?? С ASC ако искам да трагна е гола вода !! В един момет имаш чувството , че ще захапе асфалта и във върховия момент все едно се губи цялата мощност , приртриша и нищо не става ( колко болка беше докато разбера от къде се маха това ) , даже бях пускал тема защо BMW то ми не иска да върти гуми
Любопитно ми е какво точно представлява тая ситема ?? Като разбрах от къде се маха ASC то се бех засилил към един полигон , ама беше ураснал у трава и не можах да се покефим ! Мислех че дизела не мое да да ги врътне гумите , ама се си връщам думите назад ( е не е като бензинов 6-к , ама като нема риба и рако , че стане
) За жалост няма копче за проклетия ABS !! Единственото нещо , което ме дразни в тоя автомобил са тия ситеми !! Е примерно си махнал ASC то и като изгасиш колата и после пак запалиш то пак си е пуснато ( колко пъти така ме е спъвало ) , мислим си че емахното ASC газ пущиш абреажо и чекаш гумите да подсвирант на некоя мацка , а то кво стааа ...... тва почне да притриша и да се изкецва 

- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-

- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6

...умрях от смях

My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
BMW_325 TDS написа::mhihi:![]()
Колега сажалявам , ама нещо ме е избило на простотия
Е добре де кажи не е ли така , рипам на спирачката и това почва да рите се едно му се кеца
Ебахти чудесиите ( това го пиша с риск да влезна в бисерите на форума
, ама нема лошо , нали все пак треее да се смееме
тва е АБС бе не АСЦ ,.. хаах
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- Sharo
- старши ентусиаст
-
Re: ASC
BMW_325 TDS написа:Колеги ще ми обясните ли какво представлява тая система ?? Аз по принцип с ASC никога не карам ( особено ако сам с мацки). Какво точно спира да не въртят гумите , в диференциала ли е тая изкецотина ?? С ASC ако искам да трагна е гола вода !! В един момет имаш чувството , че ще захапе асфалта и във върховия момент все едно се губи цялата мощност , приртриша и нищо не става ( колко болка беше докато разбера от къде се маха това ) , даже бях пускал тема защо BMW то ми не иска да върти гуми
Любопитно ми е какво точно представлява тая ситема ?? Като разбрах от къде се маха ASC то се бех засилил към един полигон , ама беше ураснал у трава и не можах да се покефим ! Мислех че дизела не мое да да ги врътне гумите , ама се си връщам думите назад ( е не е като бензинов 6-к , ама като нема риба и рако , че стане
) За жалост няма копче за проклетия ABS !! Единственото нещо , което ме дразни в тоя автомобил са тия ситеми !! Е примерно си махнал ASC то и като изгасиш колата и после пак запалиш то пак си е пуснато ( колко пъти така ме е спъвало ) , мислим си че емахното ASC газ пущиш абреажо и чекаш гумите да подсвирант на некоя мацка , а то кво стааа ...... тва почне да притриша и да се изкецва
"батко" по мацки ле гледа като отнесе спящия полицай ...
имам лек за теб .. вместо да свиркаш с гумите си взимаш една лавина свирка и свириш по мацките с нея ... звука е почти същия ... ефекта. .... ще избягат още по-бърже
даже и кола не ти траа
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Не бре колега , май не си чел кво сам писал, аз писах и за ASC то и за ABS а , а с ASC то се запиня като магаре на мост а ABS изкецва 

- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Ейййй колеги са да не си помислите некои раоботи , не сам таков човек
, просто го написах по по- просташки начин та хем да съчетая серизното хем да се посмееме , че днеска ме е налегнала такава простотия както никога до са 

- Sharo
- старши ентусиаст
-
Перник парадайз написа:...Добре дошъл в прнишкия рай....
...Цяла България ни мисли за луди ....
...Перник е града на вашите кошмари...
- Sharo
- старши ентусиаст
-
ivoo написа:Е па ,ка`т толква тъ дразнят тея системи укуби им кабеляците и готово. И шъ си връткаш гуми на воля и сички пички тебе шъ гледат.BMW_325 TDS написа:Не бре колега , май не си чел кво сам писал, аз писах и за ASC то и за ABS а , а с ASC то се запиня като магаре на мост а ABS изкецва![]()
ама ще викат "Боли ме главата от това пищене на гуми"

п.с.
в такива моменти ми идва да кандидатствам за модератор ...
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
То Стамбо хубаво го каза "Някой ден ша откачааааааа"

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2