МОЛЯ ЗА ПОМОЩ ОТКРАДНАТИ ГУМИ С ДЖАНТИ !
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6
t0sh написа:си взимаш аларма с пейджър и обемен датчик
да кажа само, че и това не върши работа, преди години на Е36-цата така ми гепаха халогените, онова си пищи-те си крадат, докато видиш какво става тях ги няма вече

My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39

колеги аз ве4е сам ги пипнал
единия ми е комшия другиа бивш съу4еник знам 4е преди бараха това онва за сега незнам.просто остава да ги видя джантите и да видя дали са те,пък оттам нататак лесно няма каде да ми избягат и без тва единия ми е длъжник та мога и аз да се вклиу4а 

Последна промяна vasilmm на 11 Окт 2007, 11:53, променена общо 1 път
- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6
t0sh написа:си взимаш аларма с пейджър и обемен датчик
да кажа само, че и това не върши работа, преди години на Е36-цата така ми гепаха халогените, онова си пищи-те си крадат, докато видиш какво става тях ги няма вече

My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39

- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та
Комшия, съученик... Кво става в тая държава, ако и от съседа трябва да си пазя колата
Пич, ако на всичкото отгоре са знаели, че е твоя колата... 

Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Принципно от него най вечеBFM написа:Комшия, съученик... Кво става в тая държава, ако и от съседа трябва да си пазя колата![]()

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
BFM написа:Комшия, съученик... Кво става в тая държава, ако и от съседа трябва да си пазя колата![]()
кво говориш познавам двама братя които след като се скараха за нещо единия зе ключовете на колата на брат си и му я засили в едно дърво

- BFM
- младши ентусиаст
-
kiko написа:BFM написа:Комшия, съученик... Кво става в тая държава, ако и от съседа трябва да си пазя колата![]()
кво говориш познавам двама братя които след като се скараха за нещо единия зе ключовете на колата на брат си и му я засили в едно дърво
Е, това вече мога да го разбера ... братска любов

- BFM
- младши ентусиаст
-
vasilmm написа:не сте ме разбрали правилно.имам предвид 4е извършителите на кражбата евентуално са мои комшии и съу4еници, а не на автора на темата

крадени джанти
Лелееее Мойте най искрени съболезнования
Вижте един съвет от мен
ЗАСТРАХОВАЙТЕ ГИ ТИЯ НЕЩА
ако колите не са ви на пракинг ,но най сигурно застраховка!!!!!!
Миналата година на 8 декември сутринта ми разбиха колата и ми откраднаха айр бега (полудях е меко казано) вечерта ме удариха нарочно
Та за кражбата застрахователите не ми изплатиха и стотинка защото не ми бил застрахован айрбега май...ка им стара От тогова застраховам всичко за да не се вътря постоянно Даже онзи ден си взех джанти новички с гуми и веднага ги застраховах па сега нека ми крадат !!!!!

Вижте един съвет от мен

- terorero
- младши ентусиаст
-
- Кара: M4 (F83)
vasilmm написа:не сте ме разбрали правилно.имам предвид 4е извършителите на кражбата евентуално са мои комшии и съу4еници, а не на автора на темата
И аз живея в Кършака, и на мен ми изчезнаха някой неща от предишното БМВ. Явно тези тикви барат често в нашия квартал. Дайте да ги фанем и да им спретнем едно забавление

- карел
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 D E46
Аз скоро купих моето БМВ. То е с оригинални лети джати 17 цола и страхотни гуми Клебер. Веднага направих каско в Евроинс Кюстендил. След като застраховаха колата ги попитах дали пълното каско покрива, например кражбата на джантите.
Те ми заявиха, че каското покрива всичко друто без джантите, щото те били лесно сваляема част и например мога аз да си ги сваля и после да им кажа, че някой ми ги откраднал. И така, ведната след товна отидох и си купих 4 секретни болта и ги праснах на колата. Да се надяваме че няма да има проблеми.
Те ми заявиха, че каското покрива всичко друто без джантите, щото те били лесно сваляема част и например мога аз да си ги сваля и после да им кажа, че някой ми ги откраднал. И така, ведната след товна отидох и си купих 4 секретни болта и ги праснах на колата. Да се надяваме че няма да има проблеми.
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2